היי לפני שלושה ימים הזמנתי טיסן מ-hobby king היום כשנכנסתי לאתר בדקתי את מצב ההזמנה ושם כתוב שזה ממתין לתשלום נכנסתי לחשבון הקרדיט שלי וראיתי שיש חיוב עתידי על ההזמנה מה שאומר שזה משולם למשהו זה כבר קרה?
היי לפני שלושה ימים הזמנתי טיסן מ-hobby king היום כשנכנסתי לאתר בדקתי את מצב ההזמנה ושם כתוב שזה ממתין לתשלום נכנסתי לחשבון הקרדיט שלי וראיתי שיש חיוב עתידי על ההזמנה מה שאומר שזה משולם למשהו זה כבר קרה?
מה הכוונה ב"חיוב עתידי"?
(רוב האנשים משתמשים בPayPal ולא מחלקים את פרטי כרטיס האשראי שלהם לחנויות בצד של העולם שמתמחה בעיקר בזיוף מוצרים...)
את התשלום בצעתי כמובן דרך PayPal וחיוב עתידי הכוונה שכאשר נכנסים דרך אתר ישראכרט לחשבון האישי ניתן לראות את החיובים גם בעבר וגם עתידיים במקרה הנ"ל יש לי חיוב עתידי על הקניה ב-10.03.11
והשאלה איך יש לי חיוב עתידי ובהזמנה כתוב שזה בהמתנה לתשלום.(רק להיות בטוח שזה מובן הקרדיט ניתן לקונה והחנות מקבלת את הכסף במידי)
אני במקומך הייתי יוצר קשר עם התמיכה אונליין שלהם - דרך זה פתרתי כל מיני בעיות.
שלומי,
זה בסדר אני חושב, אמרתי לך שהסיני לא עובד בימים אלו עד ה 7.2 בגלל ראש השנה הסיני או משהו כזה וכנראה שבדף ההזמנה לא עדכנו שהתשלום עבר.
תכלס מה שאתה רואה בישראכרט בחיוב העתידי זה אומר שזה שולם.
בכל מקרה הייתי ממתין עד אחרי ה 7.2 לראות מה קורה.
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"
אייל מה שלא הבנתי איך קניה שאתה מבצע יורדת מהחשבון באותו היום הרי כמו שאני יודע יש חיוב על כל הרכישות או בתחילת החודש או בכל 10 לחודש לפי בחירת הלקוח (שזה אני במקרה זה)כך בכל אופן זה מבוצע בישראכרט. למקרה שלנו הרכישה בוצעה בפברואר החנות מקבלת תשלום מידי החיוב שלי על הרכישה יתבצע ב-10 למרץ רק שבחנות כתבו ליד מס' ההזמנה שהפריט ממתין לתשלום בכל אופן כתבתי להם מכתב ואני ממתין לתשובה.ואגב אני לא מתבלבל לגבי החיוב היות וניתן לבצע בדיקת עסקאות חול דרך האתר של ישראכרט.
נערך לאחרונה על ידי shlomiv10; 05-02-2011 בשעה 20:03:40.
אתה רוצה לאמר שלאחר הרכישה בכרטיס האשראי אתה באותו היום רואה הורדה ביתרת העו"ש?!!
אוקיי את זה אני מבין רק מה שלא ברור לי איך יכול להיות שהתשלום מנוכה מהע"וש ביום הקניה כמו שכתבו השניים הקודמים אצלי זה לא עובד כך.
בדקת באתר של PAYPAL אם בוצע תשלום?
בעסקאות מטבע חוץ יש כרטיסים שמחייבים מיידית את החשבון (ויזה)
זו לא בעייה, אצלי זה תמיד היה ככה.
במידה וביצעת כמה רכישות באותו היום מאותו המקום אזי הסכום יורד במרוכז אבל שוב ... למחרת.
אם הדבר מפריע לך, תברר איזה כרטיס כן מאפשר דחייה לסוף החודש.
עד כמה שזכור לי בכרטיסים של ישראכרט ניתן (אמריקן אקספרס בינהם), אבל תבדוק טוב טוב את המחיר שהם גובים עבור זה.
אוקיי עליתי על הבעיה כנראה שבצעתי את אותה הזמנה פעמיים רק שבאחת השלמתי את התהליך עד הסוף ובשניה לא ובאותה הזמנה הוזמנו פריטים נוספים שני דברים גרמו לבלבול 1-מספרי ההזמנה לאותו טיסן שונים מין הסתם 2-כאשר משאירים חלון הזמנה פתוח בסביבות 3 דקות מתבצעת הנחה אוטומטית על המוצר כך שגם המחיר לא זהה וזה מה שבלבל אותי וגרם לי לחשוב שיש לי חיוב על מוצר שממתין לתשלום כשלמעשה חויבתי על המוצר הראשון שזה בסדר בכל אופן תודה לכולם מקווה שלא בלבלתי לכם את המוח
שלומי שלומי
תוך יומיים axn , ספארטן , ועוד כל מיני פריטים
מה שבטוח זה זה שהסיני אוהב אותך
dror
T rex 700 DFC / vbar / KDE 495
gaui x4
T rex 450 pro fbl
quad
וכמה מעופפים מתחלפים
DX 8
דרור למה אתה מתכון יש איזה מידע חדש בנוגע לספרטן אצל הסיני?
מאסטר קארד , גולד , ביזנס , ויזה רגיל מאפשרים מוצר שנקרא (סל חו"ל)זה הוראה גורפת לכל רכישה בחו"ל שתחולק אוטומטית ל 3 - 10 תשלומים שווים ותרד בחשבון בצורה מסודרת
שרות יפה רק שהוא עולה כמה גרושים עמלה !!![]()