האם מישהו יכול להסביר את ההבדל בין להבי 690 לבין 710 ?
איזה טובים יותר ל3d ?
אני מניח שה690 קלים יותר, האם המשמעות היא שלמסוק יהיה קל יותר בתנועותו בטיסות אגרסיביות?
אשמח לקבל את כל המידע בנושא.
צחי
האם מישהו יכול להסביר את ההבדל בין להבי 690 לבין 710 ?
איזה טובים יותר ל3d ?
אני מניח שה690 קלים יותר, האם המשמעות היא שלמסוק יהיה קל יותר בתנועותו בטיסות אגרסיביות?
אשמח לקבל את כל המידע בנושא.
צחי
להבי 710 יהיו יציבות יותר .נחיתות האוטורוטציה יהיו עם זמן שהיה ארוך יותר מכיון שהאנרציה של הלהבים תישאר יותר זמן.לעומת זאת הזריזות תהיה מעט יותר עצלה.להבי ה 690 מאפשרות שימוש טווח תנועה ב מעלה אחת עד שתיים של פיץ. המסוק יהפוך ליותר קופצני.וליותר זריז.מה שכן האוטורוטציה תהיה פחות טובה.אם הייתי צריך לבחור היום להבים זה דווקא 710 sb להבי 710 קלות.
תשובה טובה.
למען האמת, מי שמבצע אוטורוטציות טובות יודע לנצל את זריזותם של 690 לטובתו בתרגילים אלה כך שלא תמיד זה נכון ש"גדול יותר הוא טוב יותר".
תודה על ההסבר.
האם הייתם ממליצים על להבי vblades 690? אני צופה בלא מעט סירטונים בהם מטיסים בכירים מטיסים עם
להבים אלו.
Vblades הן אחת מייצרניות הלהבים הטובות ביותר עולם.
הם גם הלהבים היקרות ביותר שיש בשוק.
יש להן את הבעיות הספציפיות שלהן ואת היתרונות שלהן.
הן מגיבות חזק מאוד ברכיב הפיטצ' - זריז מאוד אך צריך להוריד דיי הרבה סייקליק אחרת המסוק נחנק ודועך.
כיום התוצאות הטובות ביותר לדעתינו ניתנות עם להבי ראדיקס.
בהצלחה.
להבים 690 אינם בהכרח קלות יותר, תלוי בייעוד הלהב (F3C, 3D)
ל-V Blades יש להבים מעולות, כרגע יש להם גם גרסא חדשה שנקראת TST EXTREME שעוד לא נפוצה יותר מדי.
מעבר לכך שכרגע קשה מאוד להשיג להבי V-BLADES בגלל מעבר של המפעל.
הלהבים הנוכחיות שלהם טובות אך דורשות שימוש נכון בפיטש, ישנם לא מעט חוות דעת לגבי ה-TST הרגילות שהן גורמות ל-Bogging וההיגוי איטי יחסית בהשוואה ללהבים אחרות.
ל-RADIX יש להבים מעולות גם כן, ה-710SB מצויינות, אפשר לומר שהן משלבות כמעט 690 ו-710.
עבור המסוק שלי אני מתכוון לנסות 690 לעומת 710 ולראות את השוני בהתנהגות.