מסיים 6/6 מקבל מייל אישור והסיני לא מתייחס לזה
למרות הודעה במייל (ואני רואה שהצטרפו 6) אני עדיין לא מצליח להוסיף לסל. זה מראה כאילו הוא עדיין באמצע הסווארם. למה?
מסיים 6/6 מקבל מייל אישור והסיני לא מתייחס לזה
למרות הודעה במייל (ואני רואה שהצטרפו 6) אני עדיין לא מצליח להוסיף לסל. זה מראה כאילו הוא עדיין באמצע הסווארם. למה?
למה די קשה להבין. אם אני מבין נכון, אינך מנסה לצרף את המוצר לסווארם מהדואר שאתה מקבל אלה מהאתר. עשה זאת מהדואר שקיבלת.
מארק
אתה בערך צודק, כי למעשה אני מקבל מייל שמפנה אותי לאתר, לפריט שאותו אני רוצה לקנות אבל הקישור הוא לסווארם (לתחתית העמוד, עם מספור האנשים וכו').
ולמרות שיש לי 6/6 שומדבר לא משתנה למעשה.
בקיצור הם שמים עליך ז....
הובי קינג עם השרות הדרק שלהם![]()
חופשי שמים עלי....
גם ההוא מהתמיכה שלהם ביקש שאני אשלח SCREENSHOTS של שלב אחרי שלב.
ממש אין לי מה לעשות.
חופשי שמים עלי....
גם ההוא מהתמיכה שלהם ביקש שאני אשלח SCREENSHOTS של שלב אחרי שלב.
ממש אין לי מה לעשות.
אגב השאלה היא למה? למה אני?? OH GOD WHY ME???
על מנת להוסיף את הפריט לסל, עליך לפתוח את האימייל הראשון שנשלח אליך בעת ביצוע ה SWARM וללחוץ (שוב) על Verify.
הפריט יתווסף לסל ותוכל להמשיך/לסיים את ההזמנה.
בהצלחה.
ערן.
ערב טוב LV6
ככל הנראה יש להם איזה בעיה במערכת ה SWARM שלהם
במידה ואתה פתחת את הSWARM אתה בבעיה
תנסה להצטרף אם מייל אחר שיש לך שליטה עליו ורק לאחר לחיצה על אישור מייל ההצטרפות הפריט יופיע לך בעגלה
בעתיד כאשר תרצה לפתוח SWARM פתח אותו במייל אחד אפילו פיקטיבי והצטרף אליו מאוחר יותר במייל שלך
האם אפשר להוסיף לסל אחד מספר מוצרים בסווארם?
או לחלופין להזמין אותו מוצר נניח 3 חתיכות במחיר של הסווארם?
כל הכאב ראש הזה בשביל לחסוך כמה דולרים??![]()
כמה תחסוך?
Why is this relevant. If he wants to not spend $0.02 - it is his choice. What kind of an stetl-like question is this.
As for you, LV - please try the following. Open an INITIAL swarm using a spare email account. Then, when you finally get the swarm ripe and get the notification email, join the swarm again, this time with your real email account, the email you use to buy stuff from Hobbyking. That will work for certain.
M
הי mixerfix
תודה רבה, עובד בדיוק כמו שאמרת. (גם איציק S1)
יום מצוין!
נערך לאחרונה על ידי LV6; 16-03-2011 בשעה 11:45:58.