אם רכשתי משהו מPAY PAL יש לי על זה הגנה למקרה שזה לא מגיע ואני יכול להוכיח את זה, נכון?
נראה לכם שניתן לדרוש החזר על זה??
http://news.walla.co.il/?w=%2F0%2F1805216
אי אפשר לסמוך על מסחר ימי בימינו!!!![]()
אם רכשתי משהו מPAY PAL יש לי על זה הגנה למקרה שזה לא מגיע ואני יכול להוכיח את זה, נכון?
נראה לכם שניתן לדרוש החזר על זה??
http://news.walla.co.il/?w=%2F0%2F1805216
אי אפשר לסמוך על מסחר ימי בימינו!!!![]()
אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!
TREX 500
NAZA QUAD
KKMULTICOPTER QUAD
BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
AURORA 9
נראה לי שכדאי לפתוח דיספיוט לקראת היום ה-45... זה שכרגע נראה שזה לא מגיע לא באמת אומר שזה לא יגיע![]()
ושיהיה לכולנו רק טוב
חובת ההוכחה על הגעת המוצר חלה על המוכר.
אם אתה כבר לקראת היום ה45 תפתח דיספיוט
אם אתה ביום ה40~ צור קשר עם השולח ותידע אותו שאתה מתכוון לפתוח דיספיוט בימים הקרובים,
אלא אם יש לו משהו אחר להציא.
(לרוב המוכר יגיד לך "תחכה עוד קצת", אז חכה, אבל אל תגיע ליום ה45)
שבוע אחרי פתיחת הדיספיוט הוא הופך לקליים, שבוע אחרי שהקליים נפתח אתה מקבל את הכסף חזרה.
(זה בתנאי שהחבילה לא הגיע בזמן כל התהליך)
שים לב- אם המוצר מגיע גם אחרי שקיבלת כסף חזרה ויש לשולח דרך להוכיח את זה (דואר רשום) אתה תתבקש לשלם על החבילה בכל זאת, אם נשלח בדואר לא רשום (אין למוכר דרך להוכיח) זה בינך, בין המצפון שלך ובין... בעקרון אתה אמור לפנות אליו ולשלם לו על החבילה.
עוד משהו- אני לא ממליץ לפתוח בהליכים כאלו נגד הסיני (הם פחות או יותר לוקחים אחריות על מה שקורה גם בלי זה).
אני פתחתי דיספיוט על מוצר ביום ה44 אחרי שהוא לא הגיע
המוכר החזיר לי את כל הכסף מיד וביטל את העיסקה באי-ביי והתחנן לפידבק חיובי
אחרי שבוע הגיע המוצר...
אני עוד מתלבט אם לשלוח לו אותו בחזרה או מה, כי זה כולה חפיסה של שלושה מגיני מסך בשני דולר.
אתה יכול לפנות אליו ולשלוח לו תשלום על זה בכל מקרה, לא צריך לשלוח חזרה, זה יעלה יותר מה2$
קניתי רצועה לצוואר של פוטאבה, אחרי חודש וחצי שהיא לא הגיע ביקשתי מהמוכר לשלוח לי אחת חדשה, כבר לא יכולתי לפתוח קייס מכיוון שעברו יות מ 45 יום.
המוכר שלח לי עוד אחת,
שבוע לאחר מכן קיבלתי את הרצועה , לאחר עוד שבוע קיבלתי עוד רצועה.
פניתי למוכר הסברתי לו מה קרה ושילמתי לו גם על הרצועה השניה,
המוכר שמח מאוד ואמר תודה רבה,
למזלי זה רצועה של 10 שקל, עכשיו יש לי שתיים p:
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
צדיקים מלאכתם נעשית בידי פייפאל
תודה על כל התגובות...
אני מבין שאף אחד לא ממש טרח לשים לב מה מופיע בלינק....
משום מה יש לי הרגשה ששום דספיוט או קליים יעזרו במקרה הזה.....
אבל תודה בכל מקרה על הכוונה הטובה
שחר
אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!
TREX 500
NAZA QUAD
KKMULTICOPTER QUAD
BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
AURORA 9
בדרך כלל אם זה נתפס במכס או בהשתלטות של שייטת 13 על ספינה עוינת, אני חושב שאתה צריך למלא טפסים ולשלוח בפקס.
אפשר לשלוח דיספיוט כי אמנם המוצר הגיע במצב טוב אבל:
א) הוראות הפעלה בפרסית זה לא נחשב.
ב) לך עכשיו להתווכח עם שייטת 13 שאתה לא צריך לשלם מכס כי זו מוצר פרסי מקורי ולא חיקוי סיני.
ג) בטח השייטים ירצו עמלת העברה לארץ, דמי סיכון, תוספת סולמות חבלים, תשלום עבור שימוש בסירות מהירות ולך תדע מה עוד.....
ד) ראש הממשלה פתח ת'קופסאות בשביל להסתכל על המוצרים אז זה כבר לא חדש וגם בטח שרה לקחה אחד הביתה....
החוק מאפשר לנציג מכס, מ"פ שייטת או ראש ממשלה מכהן לפתוח את החבילה גם לא בנוכחותך,
אבל מה שכן נראה לי יעשו בעיות עם משרד התקשורת.
מה התדר המותר לשימוש במערכת לוויינית של טילים נגד ספינות?