דברים להזמנתי לפני יותר מחודש מ HOBBYKING עדיין לא הגיעו. מדובר בדברים קטנים שהיו זמינים במלאי: סוללות, מטען גלגש למנוע וכו. כבר זמן רב כתוב "נשלח" בחשבון שלי.
יש למישהו מושג מה קורה איתם? בדרך כלל ההמתנה היא של שבועיים.
דברים להזמנתי לפני יותר מחודש מ HOBBYKING עדיין לא הגיעו. מדובר בדברים קטנים שהיו זמינים במלאי: סוללות, מטען גלגש למנוע וכו. כבר זמן רב כתוב "נשלח" בחשבון שלי.
יש למישהו מושג מה קורה איתם? בדרך כלל ההמתנה היא של שבועיים.
בחרת במשלוח ללא מעקב כאילו?
היה להם עומס נוראי בקריסמס
אחרי זה היו בחופש שבועיים בראש השנה הסיני
אחרי זה היה להם צונמי
בין לבין יש להם לטפל במשלוחים של כל העולם הנאור שיודע שאפשר לקנות באינטרנט ...
זה לא 3000 משלוחים .. אני מבטיח לכם.
לי הגיעו היום דברים שהזמנתי לפני חודשיים ..
פשוט צריך סבלנות.
נערך לאחרונה על ידי guy1a; 17-03-2011 בשעה 14:30:47.
הכל שטות למה מטוואר הוביס שגדולים מהם בהרבה חבילות יוצאות כבר יום אחרי ההזמנה,ומגיעות אחרי 8 ימים??
כי הם לא חפרים כמו הובי קינג.-
שהיו כבר מזמן צריכים לשדרג את מערכת האריזה וההזמנות שלהם,ולא לתת לאנשים לחכות חודשים!!
למה אימייל שנישלח להובי קינג מקבל מענה אחרי 10 ימים??
התרוץ של ראש השנה ..ניגמר מזמן.
חפרים כבר אמרתי.
למה חצי מהובי קינג נימצא בבאק אורדר?? ואין להם מושג קלוש מתי יחזרו המוצרים למלאי(לקח 10 ימים לקבל מהם את התשובה הזו)
למה חבילה של חבר שהזמין אתמול בלילה(16.3) תגיע כבר ביום שני הקרוב?? _(לא מהובי קינג)
אצל מי תתלונן??ביבי? ראש ממשלת סין![]()
אני כבר שבוע מכסח אותם בתלונות בדף שלהם בפיסבוק.....שום תגובה. מזיז להם את קצה הקט..![]()
Hifly, אם בוער לך, הזמן ממקום אחר. אם אתה מוכן להתפשר על זמן, המתן בסבלנות. זה היהוה ואין בילתו...
אני אסביר לך...
כשלא היה הוביקינג חיכו ההונים בארץ הקודש בין חודש וחצי לחודשיים שחבילה מטאוור תטרח לנחות בארץ , ומספר מעקב הם אף פעם לא סיפקו אלא אם אתה מזמין UPS...
פשוט...פשוט... אני למשל , כמו אלפים רבים אחרים, בשנתיים האחרונות לא קונים מהם בדולר וקצב יציאת המוצרים משם ירד למשהו מגוכך ולכן המשלוחים מארה"ב מגיעים מהר, לכן כל חודש אני מקבל מהם הצעות שנותנות לי עד 25% הנחה רק אם אני אקנה, בגלל זה פעמיים בחודש הם מציעים לי לוותר על "דמי החסות" שהם גו(נ)בים בשביל לטרוח לשלוח לי חבילה מחוץ לארצות הברית ובגלל זה , אני מוכן לחכות חודש (לא מגיע לחודשיים) לחבילות שלי שיגיעו....מהונג קונג!
אתה מוזמן לקנות בטאוור ולשלם בהתאם, ולשמוח שזמן ההמתנה למשלוחים מהם הצטמצם לשבוע...
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אולי זה בגלל שהמנהל עסוק כבר חודש בלעשות מלחמות אויר עם שלש האידיוטים אחרים על החוף בארה"ב ...
![]()
אין מה לעשות. מי שרוצה מהוביקינג שייקח בחשבון שזה חודש.
ארצות הברית עד שבועיים בדרך כלל
הונג קונג בדרך כלל שבועיים שלושה
הזמנתי כמה מוצרים מאלידיירקט וזה נירשם שזה יצא יום למחרת.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
בוגל אני לא מתפשר על זמן. וגם לא על מחירים- כל מה שקניתי עד עכשיו באתר השני היה אותו המחיר,והיה במלאי כמו ב HK אולי הבדלים של סנטים בודדים,או דולרים בודדים במוצרים יקרים יותר.
חוץ מזה תמיד המשלוחים מטוואר היו מהירים,ולא ניראה לי שקצב ההזמנות בטוואר ירד לכמות מגוכחת,אין לי מושג מאיפה המידע שאתה מקבל על כמויות של חבילות מספק זה או אחר.
טוואר תמיד שלחו קופונים ומבצעים עד היום אני מקבל אותם. חוץ מזה שיש הרבה מוצרים בהובי קינג,או בHIMODEL שאני לא נוגע בהם אפילו עם מקל,מוצרים איכותים יש מעט אצל הסינים- אצלהם אני קונה בעיקר את הפיצפקס,ברזלים דברים שלא מתקלקלים בדרך כלל.
משתדל לא להתפשר על איכות,ןמוכן לשלם בשבילה. מה שזול יוצא יקר בסוף,לא יעזור.
שבת שלום לכולנו,הטסות נעימות,והכי חשוב בטוחות.
אמיר
עין יהב
לכל מעוקבי הובי קינג,אלו שהחבילה כבר שבוע בפרוססינג,ושאר קשקושים...אז 2 חבילות נוספות שהזמנו 2 חברים שלי שבוע שעבר,ב HIMODEL הגיעו תוך 4 ימים!!!! היום ממש היום.עם שליח עד הבית!! מזל שיש פדקס בעולם!!!![]()
תגיד חבר (hifly).. האם הזמנה דרך FEDEX משלמים מכס ועמלות שונות גם אם החבילה מתחת ל- 50$?
לא ולא- הנוהל הוא אותו הדבר כמו בדאר.
אני שילמתי כלום על חבילה של 114 דולר.
שני חברים שקיבלו היום את החבילות אחרי המתנה "ארוכה", של 4 ימים- 1 שילם מכס 170 שח על חבילה בעלות של 200 דולר. השני חבילה של 50 דולר בערך לא שילם כלום.
הכל עניין של מזל.
החבילה מגיעה עם FEDEX עד הבית עם שליח שלהם? או לסניף דואר המקומי שלך?
אין קשר לדאר ישראל בכלל- מגיע עד הבית,עד הדלת,דופק ,אומר שלום החבילה שלך הגיע. תחתום וסע לשלום. זהו.
אם יהיה מכס אתה משלם במקום לשליח.
הכתובת שצריכה להיות למשלוח היא כתובת של בית או עסק לא מספר תא דאר.
אגב ברגע שהחבילה יצאה אתה מקבל מספר מעקב לאתר פדקס ויש פרוט מדויק לפי ימים ושעות,כל רגע איפה החבילה נמצאת.
לפי מה שבדקנו- יש מטוס של פדקס שיוצא מביגינג כל יום שישי או חמישי בלילה לפאריס,החבילה יוצאת מפאריס ביום שבת- נוחתת ביום ראשון או מוצאי שבת- משתחחרת מהמכס וכו,ומגיע אליך ביום שני. כמו שעון.
זאת אומרת שכל הזמנה שתעשה עד יום רביעי בלילה תגיע אליך ביום שני הביתה. בקיצור 4-6 ימים בדיוק כמו שכתוב באתר המכירה. אין פרוססינג,ואין SHiEPPD במשך שבועים.
מה שאני לא מבין למה הובי קינג לא משתמשים בשרות הזה של פדקס-זה היה מקצר את המשלוח לפחות ל4-6 ימים בנוסף להתמזמזות שלהם על החבילות.
נערך לאחרונה על ידי hifly; 21-03-2011 בשעה 20:46:07.