במנזר אחד, מתרעננות אם המנזר ונזירה במשחק גולף בחצר. הנזירה חובטת בכדור, מחטיאה ומסננת: "שיט, פספסתי". אם המנזר מזדעזעת, וגוערת בה שאסור לקלל. הנזירה מנסה שוב, מחטיאה, ושוב ואומרת: "שיט, פספסתי". אם המנזר מתעצבנת עליה ומאיימת: "את ילדה של אלוהים! אם תדברי כך, אלוהים יעניש אותך ויפגע בך עם ברק משמיים!" בפעם השלישית הנזירה מחטיאה, ושוב נפלט לה: "שיט, פספסתי". לפתע, השמיים הופכים אפורים, יש רעמים וברקים, וברק אחד גדול נשלח מהשמים ופוגע דווקא באם המנזר. מלמעלה נשמע קול: "שיט, פספסתי!"...
בטיסה מסחרית, הטייס מדליק את המיקרופון ומדבר אל הנוסעים: "קודם כל יום טוב לכולם, ברגע זה אנו טסים בגובה 9 ק"מ במהירות של 960 קמ''ש, מעל העיר בשם... אוי לא! אלוהים אדירים!!..." והנוסעים שומעים צעקה נוראית, מלווה ברעש אדיר: לאאאאאאאאא!!!, בום, טראך. כעבור מספר שניות, עם קול בעל גון "איזה-טמבל-אני", הטייס מבקש סליחה ומודיע: "סליחה, אבל נשפך עלי קפה חם, הייתם צריכים לראות איך החלק הקדמי של המכנסיים שלי נראים...."
אחד מהנוסעים אומר: "יא בן זונה!, היית צריך לראות איך החלק האחורי של המכנסיים שלי נראים...."
פרדי בחור שעובד הרבה שעות נוספות אך את זמנו הפנוי מבלה בבאולינג או גולף.
אשתו החליטה להפתיע אותו ליום הולדתו לקחה אותו למועדון חשפניות.
בכניסה הסלקטור אומר לו שלום בחביבות.
אשתו המומה. "מאיפה הוא מכיר אותך? "מהבאולינג" עונה פרדי
כשמתיישבים המלצרית שואלת "פרדי את המשקה הרגיל שלך?"
אשתו מתעצבנת" מאיפה היא יודעת מה המשקה שלך?"עונה בעלה "היא ממלצרת גם במועדון הגולף"
אחת החשפניות מחבקת את פרדי ושואלת "מה דעתך על הריקוד הפרטי המסורתי שלנו?"
אשתו לא יכולה יותר . היא יוצאת מהמועדון ונכנסת למונית .פרדי רץ אחריה ומצליח להדחק ברגע האחרון למונית.
בטקסי הוא מנסה להסביר לאשתו שהחשפנית טעתה בזיהוי, ברור שהיא לא מאמינה ומגדפת אותו בכל קללה שמכירה...
לפתע מתערב נהג הטקסי ואומר "פרדי אני רואה שהפעם תפסת בת-זונה אמיתית..."