היי,
אני מעוניין לרכוש משקפי FPV חדשות.. חשבתי ללכת על HeadPlay מה אתם אומרים? מכירים משהו יותר טוב?
מעיין
היי,
אני מעוניין לרכוש משקפי FPV חדשות.. חשבתי ללכת על HeadPlay מה אתם אומרים? מכירים משהו יותר טוב?
מעיין
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אני גם רוצה HeadPlay
הכי זולים שמצאתי זה בRV (אפילו שהם העלו את המחיר ב15$ לפני כמה שבועות)
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=32241
הם נוחות איכותיות וגם כל עניין האופטיקה מצויין.
החסרונות הם חיבור עדין שלא קל לסדר בכלל! מצד אחד זה הלחמה של 30 פינים חבר עשה לי את זה בזמנו אבל הבעיה שבצד השני בקונקטור זה לא הלחמה זה הדבקה של רובוט.
כדי למנוע את זה איך שקונים לקבע את הפלג.
חסרון שני הוא שאם יש לך הפרעת וידאו התמונה התמונה מתחילה לרצד וחייבים להדליק את המשקפיים מחדש.
ואין להם שום דיליי
אולי אפשר להוסיף מתג Reset ע"ג חוט החשמל לכיבוי\הדלקה זריזים?
הרעיון טוב אבל זה לא אפשרי.
הרי למה הרזולוציה גבוה משאר המשקפיים ?
בגלל שהם כבר לא אנלוגיות הם דיגיטליות זה אומר שהמסכים לא מקבלים מינוס ווידאו...
זה כמו בLCD 3 גידים.
המשקפיים עובדות רק עם דרייבר שהוא מבוסס תוכנה.
אתה חייב לבצע כיבוי והדלקה ועד שהתוכנה עולה ואתה תכוון תצוגה במשקפיים ההמשך ידוע![]()
אה נפלא...
אז צריך לא רק ספוטר אלא גם מוניטור לספוטר למקרה של הפרעות וידאו?
מהמם..
תראה אייל תלוי מה אתה מטיס ומה המערך שלך.
אני יכול לספר איך אני "עובד"
יש לי 2 מערכות הטסה.
1 . ניידת, מקלט עם כמה יציאות וסוללה מתחבר אלי למכנס כמו מירס המשקפיים מתחברות עם קונקטור מולטיפלקס וזה תחנה ניידת להטסה של האיזיסטאר.
שאני מטיס כלי רציני יש לי ארגז הטסה הרבה יותר רציני מיזה ולא רק המסך הוא גיבוי.
את האותם משקפיים מתחברות לארגז בארגז יש מפצל\מגבר וידאו ,מייצב מתח, מקליט לביטחון,מסך גיבוי לא רק להפרעות אלה אם קורה משהו למשקפיים,ועוד רשימה של דברים שיש...
בכל אופן אני לא מסתמך על הארגז למרות שהוא בנוי בקפידה והחלקים עובדים ממש טוב והוא הוכיח את עצמו אמין, אני עדין יש לי גיבוי שזה הבקרת טיסה.
בסוף אחרי שיש לך את כל הרכיבים מארגז מדוגם ומטוס מדוגם כולל הכל ואתה עובד בסדר של מקדמי בטחון וכמובן חוזק מבני של המטוס וטיב האלקטרוניקה בו אתה מגיע למצב שאתה מאד אמין ומקצועי בשטח.
כמובן שהכל יכול לקרות ואין סוף לבעיות.
ממה שאני הכי מפחד זה שהGPS של הOSD יפסיק לעבוד באוויר שאני רחוק ואני לא יזהה את השטח...
איפה היינו? אהה במשקפי וידאו...
במשקפיים אנלוגיות זה כמו מסך יש הפרעות אתה תראה הפרעה וזה ימשיך לעבוד רגיל .
קצת שלג וחוזר תמונה.
כנל גם למכשירי הקלטה.
יש מכשירים שהם מקבלים הפרעות הם מפסיקים להקליט צריך תמיד לשאול את המוכר לפני!
תודה חברים. הוזמן
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מעיין, כשתקבל את המשקפיים תן חוות דעת אישית, אני גם מעוניין ברכישה שלהן.
בברכה,
תומר עינבר
נו מעיין, הם הגיעו ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
כן הן הגיעו
נו ו...?
המתח הורג אותי!
עדין לא החלטתי