האם יש צורך/מומלץ "למגן" את המקלט? ואם המקלט מותקן "מתחת" למרכז הכנפיים, זה מבטל את הצורך במיגון?
ואם בכל זאת ממגנים, מה היא הדרך הממולצת ? פצפץ/ספוג (יש מצב שהקליטה תיפגע?)/ ניילון ?
תודה מראש.
האם יש צורך/מומלץ "למגן" את המקלט? ואם המקלט מותקן "מתחת" למרכז הכנפיים, זה מבטל את הצורך במיגון?
ואם בכל זאת ממגנים, מה היא הדרך הממולצת ? פצפץ/ספוג (יש מצב שהקליטה תיפגע?)/ ניילון ?
תודה מראש.
בכל טיסני הדלק שהיו לי היו המקלטים היו עטופים בספוג דק !
אל לפחד זה לא פוגע פשוט תעטוף בספוג וזה בסדר
TreX 500 ESP
Blade MSR
DX7
חבורת ברנר לנצח
האנטנות תמיד יצאו דרך הספוג עם מעין קשיות קטנות שאילתרתי, אבל בגדול אין שום בעיה!
גם אם תעטוף בנייר כסף לא יקרה שום דבר. כל עוד האנטנה בחוץ הכל בסדר.
זה תלוי עם זה מקלט אתה משתמש "fm" או "GH"
ספוג וכמוהו כל סוגי הפלסטיק לסוגיהם, כל עוד אינם מכילים סיבי קרבון , הם שקופים לענין הקליטה. מטרת העטיפה להגן על האלקטרוניקה בפני רעידות. לפיכך ספוג הוא החומר המומלץ.
הסר דאגה מליבך ועטוף את המקלט כדי שלא יפגע.
כיווני האנטנה צריכים להיות בהתאם להנחיות היצרן, אם קיימות הנחיות כאלו, ואין שום קשר בין דבר זה ובין עטיפת המקלט בספוג להגנתו.
הכי טוב ספוג עם נייר דבק מסביב , אנטנות בחוץ אחת מלפנים ושניה לאחור ..... בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי silverwing; 04-05-2011 בשעה 13:58:33.
להדביק אותן או להשחיל דרך צינוריות דלק מודבקות בזוית של 90 מעלות.
http://www.google.com/imgres?imgurl=...Divnsfd&itbs=1
לא בכל טיסן ניתן לבצע את מה שראית בקישור
בד״כ בטיסני מטנול אפשר רק ב180 מעלות
אני מטיס כך כבר3שנים בגבהים שונים והכל בסדר
וגם עם פוטאבה
בכבוד רב
ארז גבאי
סקוטר מה אתה מטיס?
בכבוד רב
ארז גבאי
אני לא מתווכח עם הנסיון שלך, אבל אחד הדברים הבסיסים שלמדתי זה לשים לב טוב טוב להוראות ולנסות לפעול על פיהם.
תציץ בעמוד 17
http://manuals.hobbico.com/fut/7c-2_4ghz-manual.pdf
1. The two antennas must be kept as straight as possible. Otherwise it will reduce the
effective range.
2. The two antennas should be placed at 90 degrees to each other.
This is not a critical gure, but the most important thing is to keep the antennas away
from each other as much as possible.
נכון שהם מציינים שזה לא קריטי, אבל למה להסתבך ? :-)