טוב, אתמול הטסתי פעם ראשונה בחיי טיסן!!!!!!!!!!!!!!!
האזי החדש שלי עבר בהצלחה את היום הטיסה הראשון שלו. תודות לעודד שעזר להרכיב ולבנות SETUP וכמובן אתמול בשטח עזר לשמור על הטיסן באויר. ותודות לעוד בחור (שאת שמו לא שאלתי) שעזר ללמוד לנחות ולהמריא. ממש תודה חבר'ה
לאחר שצברתי קצת אומץ, אפילו עשיתי לופ אחד
הנה מספר רשמים:
* סכימת הצביעה שלי אכן קצת (ואני מדגיש קצת) בעייתית. את הטיסן של עודד רואים יותר טוב בשמים. עוד לא החלטתי מה אני אעשה עם זה. אולי כלום - כי זה לא נורא. הנה הדיון שהיה על הצביעה שלי: http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=3544
* אני לא יודע האם זה רק אצלי או לכל המתחילים, אבל אחרי כל הטסה של 10 דקות הייתי עייף כמו אחרי רכיבה של שעתיים בסינגלים של בן-שמן
* עודד נתן לי אחלה טיפים ואחד החשובים הוא לשים ספוג בחרטום (ככה זה נקרא גם במטוסים?) לפני הסוללה כדי למנוע ממנה לשבור את הקלקר בזמן התרסקות.
* אני הוספתי את המאזנות ישר בזמן הבנייה. זה ממש מקל את הוספת המאזנות. למרות שבזמן ההטסה היה לי יותר קל לשלוט בעזרת ההגה. אני מנסה להשתמש בשני הסטיקים ביחד. לכל המתחילים - אם אין לכם כוח לבנות מאזנות, לדעתי בהתחלה אפשר בלי. אבל להוסיף אחרי זה יהיה מסובך יותר.
* שעור חשוב מאוד זה לבוא להטיס רק ביום שלא ממהרים לשום מקום!!!! כי ממש קשה לעזוב את השטח כאשר נהנים כל-כך!!!!!
תודה רבה לכולם ובמיוחד לעודד ולבחור שאת שמו אני לא יודע!!!!!