תגובה: קניתי את הFUN CUB!

נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
הסוללה - מעולה ביותר!
הבקר - בחיים לא יתחמם לך!
הסרוואים - חזקים, זולים ומספיקים לחלוטין! (למרות שאם תחליט להתחיל להתפרע יותר ממני אולי להגה הגובה כדאי לשים משהו קצת יותר חזק)
המנוע + פרופלורים - יכול להיות שעדיף לך להטיס עם פרופ 11X5 או עם 10X6 בגלל שהKV טיפונת נמוך יותר מהמנוע שכולם משתמשים בו. יכול גם להיות שזה שטויות כי אף אחד לא מטיס ממילא עם מצערת מלאה...
לא הייתי מזמין במקומך את הפרופים מהוביקינג, בהערות מישהו כתב שהחור באמצע שלהם קטן מדי וצריך להרחיב אותו. מנסיוני לקדוח חור בפרופ בלי הכלים הנכונים יכול להוציא אותו מאיזון לחלוטין.
תזמין מaircraft-world הכי זול והכי טוב.
בקיצור - ברוך הבא למועדון הפאנקאב!!!
נ.ב.
אתה צריך מתאם פרופ ל4 מ"מ, תזמין גם אותו מהיפאני.
אני חושב שאני יוכל להסתדר עם הפרופים (מקדחת עמוד, מחרטה...)
אבל יכול להיות שאני בכל זאת אזמין מהיפאני.
מתאם הזמנתי מהסיני.
תודה!

נכתב במקור על ידי
C-G
גם אני הצטרפתי למועדון הפאנקאב לא מזמן, תתחדש!!!
לגבי הפרופ, אני מטיס עם 9x6 של APC ומנוע 1100, למרות שבשטח כולם מטיסים עם פרופ גדול יותר, ה 9x6 עושה את העבודה מעולה, עקרונית בסטאפ המומלץ של מולטיפלקס הם שמו מנוע 900kv.
אני מזהיר אותך מראש, צפה פגיעה של רעידות מטורפות של כל הגוף במצערת מלאה ואף לפני,, כל הגוף נכנס לתהודה מטורפת... הכל צריך להיות מאוזן פיקס, ואחת הסיבות שירדתי לפרופ קטן יותר היא שלא הצלחתי להגיע למצב שבו אין וויברציות עם פרופ גדול יותר, חפש בפורומים בחול ״ multiplex funcub vibration"ותראה שזו בעייה שרבים נתקלו בה, כולל שבירת ציר תוך כדי טיסה בגלל הוויברציות המטורפות האלה...
אני כרגע הגעתי למצב שבו אין לי רעידות אבל גם זה זמני אני מתאר לעצמי כי ראיתי אנשים בשטח שזה החל להופיע להם לאחר זמן מה.
תודה על ההזהרות וההארות.
אני אקח לצומת ליבי.
תודה לכולם!
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.