תגובה: התלבטות.
אני חייב לומר לך אני לא מבין למה מציעים לך מסוק קטן שהרבה יותר רגיש לרוחות וקשה מאוד לשמור אורינטציה .
לי היה קופטר איקס ונהנתי מאוד ממנו אבל כמעט כל הריסוקים שלי היו בגלל טעות באורינטציה וזה מאוד מתסכל לרסק בגלל שאתה לא יודע באיזה מצב המסוק.
היום יש לי טירקס 500 ואני היום הופך קצת מטקטק ושאר הירקות של מטיס מתחיל מתקדם וגם היום לפעמים כשאני מתרחק לוקח לי זמן קצת לזהות את מצב המסוק אם לא זכרתי איך הוא היה בפעם האחרונה
ולכן אין כאן בכלל על מה להתלבט הוריקן מסוק מצוין אני הטסתי אחד עם ספרטן של משה מהפורום וכמו שאמרתי היה לי קופטר זה פשוט עולם אחר .
אז גש למדריכים ותזמין לך מסוק שהיום יש המון תגובות בפורום עליו ואפילו יש כאן חברה שמכוונים ביחד ומשתפים אחד את השני בכל מה שקשור להוריקן .
מבחינה כלכלית החלקים זולים בטרוף ולכן אין ההוריקן נופל מבחינה כלכלית מול הקופטר מה גם שאני מבטיח לך התקדמות רצינית ובפחות ריסוקים מיותרים בעקבות אורינטציה .
לי יש טירקס כי היה לי קומבינה עם מנהל הבנק ,כל פעם שאני מושך כסף מהכספומט הסכום שיש לי בבנק גודל ,אבל שמתי לב לאחרונה שיש איזה סימן כזה - ליד הסכום מישהו יכול לומר לי מזה?
נערך לאחרונה על ידי נולד לטוס; 07-06-2011 בשעה 14:23:31.
TREX 450 PRO FBL
TREX 600 N FBL
TREX 700N FBL
TREX 700E V2 FBL
שלט DX7