בהמשך לשרשור של דוד פלד על הדאון המעוך שהוא קיבל, תראו באיזה מצב הגיע הסקיי-ווקר שהזמנתי מ LOWPRICE RC. פניתי אליהם - נראה לאן זה יוביל.
בהמשך לשרשור של דוד פלד על הדאון המעוך שהוא קיבל, תראו באיזה מצב הגיע הסקיי-ווקר שהזמנתי מ LOWPRICE RC. פניתי אליהם - נראה לאן זה יוביל.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
תתחיל בתהליך צילום שתדל להעביר להם לא רק תצלומים באימייל אלה גם קישור שיצרתה דרך יוטיוב
ותכתוב רק את מס ההוראה זה יזרז אותם לבקש שתימחק את זה אם יבקשו תגיד להם שאתה תמחק עד אשר תיראה את הכסף חזרה והיה ואתה רואה שיש הבטחה לקבלת הכסף חזרה נסה מלהימנע לשללוח להם חזרה. אם יבקשו בכול זאת חזרה וודא שתקבל הבטחה כתובה שאת הכסף של המשלוח חזרה תקבל חזרה והיה ואתה מבין שהם לא מתכוונים לבוא בטוב פייפל זה הכתובת אבל לא רק.
עכשיו לגבי החבילה נסה ליישר עד כמה שאפשר את הקופסא החיצונית אחרת הם יאשימו אותך על זה שלקחתה כי לא הייתה צריך. הייתה אמור לדחות אותה אז כרגע זה המצב נסה ליישר אותה יפה יפה
למזלי אצלי הקופסא הייתה שלמה אבל אצלך היא במצב רע !
בהצלחה איש
נערך לאחרונה על ידי דוד פלד; 13-05-2011 בשעה 01:09:13.
לא משנה מה אנשים אומרים לכם, מילים ורעיונות יכולים לשנות את העולם.
כמו שכתב דוד פלד, חבל שלקחת את החבילה מהדואר כי היא באמת ניראת במצב רע.
יחד עם זאת נראה לי שהנזקים לטיסן קטנים ואולי עדיף לך לתקו\לישר את בסיס הגה הגובה ולישר את קצות ההגה עצמו (זה הנזק העיקרי, נכון ? ) ולא להסתבך בהחזרה.
מעט דבק גורילה שמתנפח וממלא חריצים יעשה פלאים.
בכל אופן, בהצלחה לך.
נערך לאחרונה על ידי umbo; 13-05-2011 בשעה 07:52:51.
איזה שכרון לחכות למשהו ובסוף מקבלים מוצר פגום
Lowpricerc זה לא הוביקינג יש להם שירות מעולה!
אני מאמין שישלחו לך חדש
האם יש אפשרות לסרב קבלת חבילה?
הרי לפני שהעובדים בדואר מביאים לך את החבילה הם דורשים לחתום על הפתק ואז הם מביאים את החבילה...
בשבוע שעבר הגיעה אלי ה FALCON , הכנף המהוללת שלהם
הקרטון שלה היה במצב נוראי כולו מעוך, למזלי הכנף בפנים לא נפגעה
תקפיד לשלוח להם את הקישור לשרשור הזה וגם סרטון קצר ביו טיוב ונראה מה יעשו בנדון.
נ.ב
שמן תינוקות.. LIKE![]()
ממש עצוב מה שקורה לאחרונה עם מצב החבילות שמגיעות מעוכות/שבורות, כמו שכתבו עדכן אותם על השרשור הנ"ל ואני בטוח שכספך יוחזר!
1. אני חושב שהמנוולים במכס פתחו את האריזה - היה על הפתח מדבקות של הדואר.
2. בדואר הפקידה מלאה לי דו"J נזק על הערך המוצהר (מלא) והעבירה הלאה. אמרה לי לקחת את החבילה אבל שאולי אצטרך לשלוח אותה בהמשך.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הם לא פתחו כנראה שמו מדבקה שלא יפלו דברים
תמיד שפתחו לי חבילות הם פותחים בצורה יפה
Dear Sir,
Please take the parcel and report the damage at your post office first. Then email us the damage report provided by your post office and we will then claim the compensation with our post office. Please notice that we don't take responsibility for the damage caused during delivery. But we can help customer to claim the compensation from post office.
Awaiting your reply. Thank you.
Au
"Your shop at best price"
Low Price RC Limited
www.lowpricerc.com
- Show quoted text -
עזוב שטויות . נראה נזק בר תיקון ללא השלכות על הטיסה ואפילו ללא פגיעה קוסמטית
אל תטריח את עצמך
קבל את זה כסיכון מחושב שהתממש .
Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes
טוב, הפרשה הגיעה לסיומה.
הדואר שלח לי צ'ק פיצוי על סך 400 שקל.
פייפאל החזירו לי 155 דולר (כל העסקה כולל רכיבים שלא ניזוקו בסך כ 20 דולר וכולל המשלוח)
המשלוח עלה לי 175 שקל - EMS בגלל 300 גרם מזורגגים (אחרת היה עולה 30 שקל).
שילמי מכס 120 שקל.
סה"כ הרווחתי מכל הסיפור כ 200 שקל דמי עצבים.
נראה לי שאזמין שוב מהם, סה"כ השרות היה סביר.
יש מצב שלמישהו יש גוף למכור ? כנף כבר יש לי