הי,
אני מחפש הדרכה להטסה.
אני גר בראשון ואשמח אם זה יהיה מקום מסודר, כולל ביטוחים וכל הצעצועים מסביב. שמעתי על המנחת ליד הסופרלנד אבל אני לא יודע אם מתקיימים שם הדרכות.
בנוסף שמעתי על קלוב התעופה שגם שם יש הדרכות.
אשמח להמלצות וקצת מידע
תודה!
הי,
אני מחפש הדרכה להטסה.
אני גר בראשון ואשמח אם זה יהיה מקום מסודר, כולל ביטוחים וכל הצעצועים מסביב. שמעתי על המנחת ליד הסופרלנד אבל אני לא יודע אם מתקיימים שם הדרכות.
בנוסף שמעתי על קלוב התעופה שגם שם יש הדרכות.
אשמח להמלצות וקצת מידע
תודה!
יש את מנחת ראשון ליד הסופרלנד ואת מנחת שחק ליד בית עובד.
כנס למפות הגעה, תגיע לשטחים בשעות הפעילות ותברר.
שעות פעילות:
ראשון: שישי- 8:00-14:00, שבת- 8:00-14:00
מנחת שחק: שישי- 12:00-19:00, שבת- 8:00-14:00
יש גם מנחת בכביש בין פלמחים לאיקאה שייך לחנות גלקסיה בראשל"צ...
גם לקפוץ זה לעוף...גם אם לרגע...
תרים צילצול אשמח להכווין אותך וגם לתת לך הדרכה.
גם אני אשמח להכווין אותך ולהדריך אותך.
צור קשר - אני מראשון וזמין גם ביומיום.
0546686485
ממליץ לך להכנס לאתר קלוב התעופה ולבחור לך מתוף הרשימה מדריך רדיו מוסמך.
בברכה
עמרם
עמרם... בקשר לרשימת המדריכים
שמחתי לשמוע על היוזמה המבורכת שקלוב התעופה עשה בנושא הכשרת מדריכי הרדיו
אך ישנה בעיה קטנה.. הקלוב העביר הדרכות רק באזור המרכז וישנם פעילים רבים בצפון שהם אינם נכללים ברשימה זו (נכון שהם לא הגיעו להדרכות ועקב כך לא נרשמו בתור מדריכים)
הייתי שמח אם קלוב התעופה היה עושה הדרכות באזור הצפון בסניפים הצפוניים ומנגיש את הנושא לצפון כך שגם אנשי הצפון יוכלו להיכלל ברשימת המדריכים (ישנם רבים מחברי קלוב התעופה שהם מדריכים באזור הצפון שלא עברו הדרכה)
מה היתרון בכך שמדריכים רשומים בתור מוסמכים של קלוב התעופה מלבד הידע וההסבר שקיבלו ? ולדעתי אין כלל הבדל משמעותי בין מדריך מוסמך למדריך שאינו עבר הכשרה של הקלוב ועוסק בכך שנים רבות..
אשמח אם תיתן את דעתך בנושא
יום טוב
ישי
דעתי בנושא פשוטה כלכך. כל רכזי הסניפים בכל האיזורים הוזמנו על ידי מנכל הקלוב לקבץ אנשים למפגש ואנו הודענו שנגיע לתת הדרכה בכל מקום בארץ.
הפניייה הוז נעשתה גם לרכזי הסניפים וגם בפרהסיה כך שכל מי שיארגן קבוצה של אנשים שמעוניינים נעשה פגישה עבודו באזורו.
נכון פשוט?
בצלחה לכולם
בברכה
עמרם
ממליץ בחום על ישראל אסולין (הבוררר).
בעל ידע רב והרבה שנים בתחום אפשר לראות את התוצאות של ההדרכה בעיניים
בהצלחה