שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: לכל משתמשי FrSky

תודה!
    6
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל לכל משתמשי FrSky

גם אני כמו לא מעט אנשים הצטרפתי להתלהבות של frsky
    השילוב של טכנולוגיה שלפחות על הנייר נראית מלהיבה והמחיר הזול יצר גם אצלי תחושה של סוס מנצח.
    אבל לצערי קצת מאוחר מידי גיליתי שהסוס הזה היה הימור די רע.
    שבוע לאחר שבוע איבדתי שני טיסנים כתוצאה מתקלת רדיו, סירבתי להאמין למה שעיני ראו אבל עכשיו עכשיו קשה לי להתווכח על זה.
    המערכת בפירוש לא אמינה
    יתכן ויש מערכות frsky שעובדות טוב, אבל קשה לי להאמין שהן עוברות בדיקות QA מספיק טובות.
    בשורה התחתונה - שני טיסנים עם סוללות שונות לחלוטין, טעונות ב100% ובדוקות לפני המראה.
    שני מקלטים שונים (המקלט החשוד מההתרסקות הראשונה הוצא מהסד"כ לאחר ההתרסקות)
    ושתי תאונות שהתחילו מאיבוד קשר רדיו במרחק יחסית קרוב של הטיסן למשדר, בלי הפרעה נראית לעין בשטח.
    תוצאה זהה: הטיסנים התרסקו במצערת מלאה אל תוך הקרקע - זה היה יכול להיגמר בצורה אחרת והרבה יותר גרועה.

שימו לב ותבדקו את עצמכם טוב מאוד לפני שאתם עולים לאויר עם המערכת הזו.
    (ולאלה שיקפצו עלי עם חשד להוצאת דיבה - יש סעיף בחוק הזה שאומר "אמת דיברתי", אז לא להתלהם)
    היריעה קצרה מלהכיל, אבל חצי (בנתיים) נמצא כאן

תודה!
    101
    הודה 96 פעמים ב 77 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: לכל משתמשי FrSky

צר לי על הטיסנים שלך

אני מטיס FPV עם המערכת 1.6 ק"מ עם האנטנות שמגיעות ברירית מחדל

גם לי היו חשדות או חששות בהתחלה אבל תמיד הן הסתברו כטעויות שלי ולא נפילות של המערכת

כמובן שאני לא שולל את הסיטואציה שבכל מוצר יש מוצר פגום אחת ל....
    מקווה שתצליח להתגבר

תודה!
    20
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אופס ... אחד בדרך אלי !!
    טיסנאות זה עולם,יש בו הכול

תודה!
    168
    הודה 167 פעמים ב 126 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Xעמרי צפיה בהודעה
    גם אני כמו לא מעט אנשים הצטרפתי להתלהבות של frsky
    השילוב של טכנולוגיה שלפחות על הנייר נראית מלהיבה והמחיר הזול יצר גם אצלי תחושה של סוס מנצח.
    אבל לצערי קצת מאוחר מידי גיליתי שהסוס הזה היה הימור די רע.
    שבוע לאחר שבוע איבדתי שני טיסנים כתוצאה מתקלת רדיו, סירבתי להאמין למה שעיני ראו אבל עכשיו עכשיו קשה לי להתווכח על זה.
    המערכת בפירוש לא אמינה
    יתכן ויש מערכות frsky שעובדות טוב, אבל קשה לי להאמין שהן עוברות בדיקות QA מספיק טובות.
    בשורה התחתונה - שני טיסנים עם סוללות שונות לחלוטין, טעונות ב100% ובדוקות לפני המראה.
    שני מקלטים שונים (המקלט החשוד מההתרסקות הראשונה הוצא מהסד"כ לאחר ההתרסקות)
    ושתי תאונות שהתחילו מאיבוד קשר רדיו במרחק יחסית קרוב של הטיסן למשדר, בלי הפרעה נראית לעין בשטח.
    תוצאה זהה: הטיסנים התרסקו במצערת מלאה אל תוך הקרקע - זה היה יכול להיגמר בצורה אחרת והרבה יותר גרועה.

שימו לב ותבדקו את עצמכם טוב מאוד לפני שאתם עולים לאויר עם המערכת הזו.
    (ולאלה שיקפצו עלי עם חשד להוצאת דיבה - יש סעיף בחוק הזה שאומר "אמת דיברתי", אז לא להתלהם)
    היום ראיתי את המערכת בביצוע על טיסנים מהירים מאוד! (היה חוויה באמת מיוחדת, תודה מר "תעשה תרגיל") המערכת נראית מאוד אמינה, באחד מהטיסנים - אם יהיה גליץ' אפילו של חצי שנייה הטיסן ימצא את עצמו מיד באדמה או בעיר אחרת...

לכן זה נשמע כמו משהו פרטני במערכת שלך, וברור שה-QC של הסיניים לא יהיה כמו זה של מוצר גרמני, אולי כדאי לך לעבור על ההלחמות במקלט (שמענו כבר סיפורים על האנטנות במקלטים סיניים).

שיהיה בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Flying_student; 13-08-2011 בשעה 18:49:59.
    ושיהיה לכולנו רק טוב

תודה!
    6
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לצערי מדובר על שני מקלטים שונים ולכן אין לי כוונה להניח שמדובר בתקלה חד פעמית.
    לא הייתי עובר על ההלחמות במקלט, זה לא נשמע כמו פתרון יעיל.
    באשר ליכולות של המערכת - אין לי ויכוח, גם אני נוכחתי לדעת שהתגובות מאוד מהירות ביחס למערכת 72 של פוטאבה ואולי אף ביחס ל2.4 שלהם, אבל עדיין, איכות חשובה יותר ממהירות
    אני יכול להתמודד עם סרבו שמגיב לאט מידי (או לא כ"כ מהיר), אני לא יכול להתמודד עם מקלט/משדר שנוצר בניהם נתק שלא חוזר גם לאחר יותר מ5 שניות (נמדד אתמול, בדרך להתרסקות האחרונה)
    היריעה קצרה מלהכיל, אבל חצי (בנתיים) נמצא כאן

מנחת הבית
    שומרת
    תודה!
    2
    הודה 291 פעמים ב 241 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היות ולא מדובר על מערכת פגומה ביסודה, משמע קיימת תקלה מקומית. כאשר אני חושב על המקרים שתיארת, והתנסית באותה תופעה בשני מקלטים שונים, עולה בדעתי שהבעיה קיימת במשדר/מודול. אילו אני במקומך הייתי בודק ומנקה את כל המגעים, בודק הלחמות, במידה ויש, את חיבור החוט לאנטנה וכל דבר נוסף אפשרי.

תודה!
    9
    הודה 15 פעמים ב 11 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

התיאור שלך קצת לוקה בחסר... אני מבין שאתה חושב שמדובר בבעיה במקלטים ו/או במודול אולם רחוקה הדרך מלשכנע אותי שזה באמת גם מה שקרה.

וגם אם זה קרה בגלל המודול (ולא בגלל התקנה, מתח סוללות, עומס, הפרעות - כן, גם ב-2.4 יש הפרעות) עדיין קשה להסיק על כל הפירמה. יש הרבה מאוד מטיסים בעול שמטיסים עם המערכת הזו. הרבה מאוד מקצוענים והדעה די אחידה - מערכת מצויינת. אני אישית מעורב איתם בפרוייקט להגדיל את האמינות ולהוסיף עוד פיצרים כגון MODEL-MATCH ו-FAILSAFE אני יכול להעיד שהציוד שלהם טוב ואיכות החיבור לא נופלת מכל ייצרן אחר.

בעניין אמינות - כבר ראיתי לא טיסן אחד ולא 2 עם ציוד של פוטאבה\JR\וכו... שנפלו בגלל בעיות רדיו. שוב, יכול להיות שנפלת על דרעק אבל במקרה הזה אני פשוט לא יכול להסכים עם המסקנה שלך.
    ארז
    !!!BEWARE WE ARE IN THE AIR!!!

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי erazz צפיה בהודעה
    התיאור שלך קצת לוקה בחסר... אני מבין שאתה חושב שמדובר בבעיה במקלטים ו/או במודול אולם רחוקה הדרך מלשכנע אותי שזה באמת גם מה שקרה.

וגם אם זה קרה בגלל המודול (ולא בגלל התקנה, מתח סוללות, עומס, הפרעות - כן, גם ב-2.4 יש הפרעות) עדיין קשה להסיק על כל הפירמה. יש הרבה מאוד מטיסים בעול שמטיסים עם המערכת הזו. הרבה מאוד מקצוענים והדעה די אחידה - מערכת מצויינת. אני אישית מעורב איתם בפרוייקט להגדיל את האמינות ולהוסיף עוד פיצרים כגון MODEL-MATCH ו-FAILSAFE אני יכול להעיד שהציוד שלהם טוב ואיכות החיבור לא נופלת מכל ייצרן אחר.

בעניין אמינות - כבר ראיתי לא טיסן אחד ולא 2 עם ציוד של פוטאבה\JR\וכו... שנפלו בגלל בעיות רדיו. שוב, יכול להיות שנפלת על דרעק אבל במקרה הזה אני פשוט לא יכול להסכים עם המסקנה שלך.
    +1

מטיס איתה שנה וחצי בלי גליטצ' אחד.
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש ברשותי מערכת כזאת על jr9 עם חמש מקלטים ואף פעם לא היתה לי בעיה, ואיני חושש מכלום המערכת עובדת נפלא ללא שום תקלות. ראיתי תקלות במערכות יקרות , אז גם אני בדעה שיש ליבדוק כל מקרה לגופו ולא ניתן לעשות הכללות, התחביב הזה מלה בהפתאות.
    ישנם ביקורות טובות על המערכת גם בפורומים בחו"ל,

לסיכום איני רואה בעיה!

נושאים דומים

1. [מוצר חדש] FrSky - רשמים
    על ידי MDreamer בפורום פורום רדיו ואלקטרוניקה
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 31-07-2011, 14:14:30
  2. צפון הצעה להחלפה - מקלט FrSky
    על ידי danile80 בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-06-2011, 23:19:01
  3. [שאלה] FrSky FF-1 2.4Ghz for Futaba