אני יודע שרץ במקביל שרשור של אלעד על בעיית זנב בטי רקס 500E אך הבעיה שלי שונה אז פתחתי חדש.
הייתה לי בעיה של נדנודים פראיים ימינה-שמאלה בזנב. בעקבות הסבר של מוטי ברטוב בשרשור הקודם שפתחתי בנושא לפני שבועיים, הגדרתי נכון את הגיין של הג׳יירו במשדר.
הבוקר יצאתי שוב להטיס, עם משה - והיה אחלה בוקר! רק שהזנב עדיין מתנדנד בפראות. הגיין בג׳יירו על 72 על פי גישת JR. הנמכתי בהדרגה עד ל50, הרעידות פחתו אך רק במידה חלקית. נותרו רעידות משמעותיות ימינה שמאלה, ונוספה גם נדידת זנב ימינה. למקרה שהתבלבלתי כיוונתי שוב על פי גישת פוטאבה, ל32 בHH. אותו דבר. חשדתי שהבעיה איננה בגיין אז ניסיתי להטיס ללא שמירת זנב (נורה אדומה בג׳יירו), ואכן הנדנודים נפסקו. רק טיפה, זניח לגמרי - מילימטרי. זה מאושש לדעתי את ההנחה שלי שהבעיה קשורה בג׳יירו ולא בכיוון מכאני או אלקטרוני אחר. הייתה טיפה נדידת זנב ימינה אבל זה לדעתי בגלל ששיחקתי עם מיקום הסרבו בשטח ולא הגדרתי limits לג׳יירו מחדש. ניסיתי לאבטח את הג׳יירו עם רצועת סקוטש למקרה שהוא סופג רעידות מהגוף, אבל במצב שמירת זנב הרעידות נותרו בעינן.
קראתי בRcGroups דיון על בעיה זהה, של מישהו עם אותו רדיו ואותו מסוק עם סטאפ זהה לשלי. אצלו הבעיה נפתרה כשהזיז את מיקום הג׳יירו מראש תושבת הבום אל רצפת המסוק. הסתבר אצלו שרעידות מתושבת הבום שיגעו את הג׳יירו וגרמו לבעיה. אז זה בדיוק מה שאני עומד לנסות הערב + החלפת הבום שנפגע קלות בתאונת המחצלת שלי לפני שבועיים. הוא נראה תקין אבל שיהיה, ליתר ביטחון. אז... אם אני כבר מפרק את כל מכלול הזנב ומחווט מחדש ובקיצור מעביר לילה של שפצורים, למישהו יש רעיונות מה עוד שווה לבדוק על הדרך? כבר סוללה שישית עם הרעידות האלו וזה ממש מוריד את הביטחון להטיס ככה. כשהתעלמתי מהרעידות גיליתי שדווקא מאד השתפרתי בהטסה, והמסוק בסה״כ מגיב מצויין מעבר לקטע הזה של הזנב.
הסטאפ מקורי של אליין, ג׳יירו gp780. כיוון התיקון נכון, הלימיטס הוגדר נכון. הרצועה מותקנת נכון ובמתח תקין. אין טראקינג והמסוק עצמו לא רועד, רק הזנב. *