שלום לכולם
האם יש למישהוא את המוצר הזה למכירה.
שלום לכולם
האם יש למישהוא את המוצר הזה למכירה.
יש אצל דש אלקטרוניקה
עד כמה שאני זוכר סט עולה משהו כמו 500 שח
הלוח של גרסת PRO בעייתי ויש דיווחים על בעיות כשהשידור הוא בעוצמה המקסימלית
יש לי את גרסת ה Pro ו ה Xtreme וזה סיפור מהתחת.
יש בעיות לגרום לזה לפעול בפעם הראשונה, אם זה מקבל פעימת מתח כתוצאה מחיבור הוא עובר reset להגדרות השמורות ב flash, שינוי שיטת קידוד בין גרסות שונות של מכשירים, אנטנות שמגיעות כ reversed polarity כברירת מחדל או אנטנת שוט-חוט מעפנה ועוד הרבה הרבה צרות.
בסוף הצלחתי לגרום לו לעבוד (יש לי מודולים של digicom) אבל זה היה סיפור מהתחת! ממש! אני חושה שישבתי על זה 40-30 שעות אבל בסוף הלצחתי לשלוט בזה.
מה שכן אחרי כל ה Via Dolorosa הטווח פסיכימודם של 50mw משדר כמעט ל 10KM ב Line of sight ולא צריך יותר שלט
הArduino מרוצה.
אני לא ממליץ למי שלא חייב את זה.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
כל מה שאני רוצה זה לקבל שידור טלמטריה מה-HEXA שלי כמו נתוני סוללה, גובה, וגם לשנות נקודות ציון בזמן אמת.
הייתי הולך על osd.
לגבי נ.צ, הייתי מגדיר מראש את מה שאני רוצה לעשות.
כל ההתעסקות הזאת בשטח היא מעייפת ומיותרת היות והדברים האלה הם בעלי ממשקים פשוטים ביותר ביחס למשהו צבאי זאת אומרת ההנדסת אנוש פה רדודה..
גיא, OSD וטלמטריה אלו שני דברים שונים. אם אתה רוצה רק downlink יש את simpleosd שמקדד את נתונים למטה על ערוץ ה audio.
אם אתה רוצה גם uplink אז המצב באמת קצת יותר מורכב..
לא כל כך מכיר משהו אחר חוץ מה XBEE אבל אין ספק שאם הייתי בונה היום מערכת חדשה זה היה עם חלופה אחרת. אפילו שיש לי את ה XBEE תקין ועובד.
תעשה מחקר ושתף אחרי זה בבקשה. אם אתה מוצא משהו ומתלבט כתוב ונעזור. מה הפלטפורמה שלך? MK או ARDUINO?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
לא חשבתי או טענתי אחרת.
גבי דיבר על צורך מסויים, נתונים בקרקע של מתח גובה וכולי, שזה הosd עושה.
ונ.צ, שפה המלצתי לו במקום לעבוד בטלמטריה דו כיוונית שיגדיר מראש היות וזה לא הכי נח ביחס לממשק רציני .
את ההפרדה של הורדת נתונים ותקשורת דו כיוונית אני מכיר ממש טוב.
לגבי בורד גם וגם.
חברה תודה על העזרה
קיבלתי הרגע EMAIL מ-MIKROKOPTER.US שבוע הבא הוא שולח לי את ה-ZIGXBEE.
http://www.mikrokopter.de/ucwiki/VideoAbspielen?id=223
תבקש ממנו לקנפג לך הכל.. את ה VID, baud rate, parity וכ'ו שיצמד לך אותם ושישלח לך את כל הנתונים לשימוש בעתיד. תבקש ממנו אם בטובו הוא גם יכול לבדוק אותם.
תחסוך לעצמך הרבה
היי,
אחרי נסיונות כושלים לעבוד עם המודול BLUETOOTH של הגרמני החלטתי לרכוש את ZigXbee PRO 2.4
http://www.mikrokopter.us/shop/index...&product_id=74
עובד באופן תקין (so far)
ממליץ.
Futaba 10CHP 2.4GHZ
E-Flight T34 Mentor
SebArt Angel S 50E
Multiplex Easy Star
Multiplex Easy Glider Pro
Multiplex Cularis
ניר האם היה מסובך לקנפג אותו
לפי מיתב הבנתי זה ממש פשוט. הבנתי שמחברים את המשדר ל-MK2.1 ובמחשב מתקינים את הדריוור של המקלט ןמפעילים את התוכנה האם זה נכון.