הפנו אותי מהפורום סקייל שאותו הכרתי בנסיבות קצת מצחיקות (בגלל הכינור שלי).. אבל נעזוב את זה.
בכל מקרה אני הייתי בעולם הזה של טיסנים , סירות על שלט, ומסוקים די מזמן, (גיל 16-17) היום אני בת 25 וחיה בארהב, ודי נדלקתי מחדש על התחום...
ונראה שהצלחתי להדביק את הבן זוג במחלה. (2 חולים באותו בית זה כבר טוב :-)
בקיצור חשבתי על רעיון לטיסן לא ממש מסובך להטסה ושלא יכאב הלב אם יתרסק. ונזכרתי בZAGI - הכנף המעופפת.
ראיתי את האתר הובי קינג, ויש שם דברים במחירים מצחיקים, SERVO ב3$, וכל מיני דברים כאלה שהפילו אתי מהכיסא (אני זוכרת שפעם על פחות מ20 דולר לSERVO לא היה מה לדבר בכלל)
כל המערכות רדיו 2.4GHz חדשות לי לחלוטין, ומנועי ברשלס זה משהו שאני זוכרת שהיה ממש ממש יקר והיום הכל מחירי רצפה..
בקיצור, אשמח לעזרה והכוונה, לזוג טיסני ZAGI וציוד לטיסות ארוכות ככל האפשר בתקציב סביר שלא יקרע את הכיס, ורצוי משהו מודולרי, ולא ציוד שאם הלך מקלט אז בעסה צריך לקנות הכל חדש. אלא רדיו עם מקלטים נורמלים, וSERVO נורמלים. אבל במחירים סבירים שיאפשרו לקנות זוג בלי לקרוע את הכיס.
אני זוכרת שפעם היו בונים אותם מפוליגל, אבל זה נראה לי מצד אחד זול בטירוף מצד שני זה פוליגל מעופף... זה באמת נוח להטסה? או שעדיף להשקיע קצת?
אנחנו מתכוונים להטיס משדה תעופה אזרחי, ולא מצוק, כמה זה בעייתי עם ZAGI?
מה אתם ממליצים - בנוי או קנוי
ענבר.