אני כעיקרון התחלתי במטוסי דלק ואני לא מרוצה מהשלט שלי
מה תמליצו להמשיך עם FUTABA 6J
או להשקיע עוד 600 שקל ולקנות HITEC AURORA 9
אני כעיקרון התחלתי במטוסי דלק ואני לא מרוצה מהשלט שלי
מה תמליצו להמשיך עם FUTABA 6J
או להשקיע עוד 600 שקל ולקנות HITEC AURORA 9
Futaba 8fg
לא זה 6J היא הרבה יותר בסיסית
i meant buy the 8FG
היא ממש יקרה לתקציב שלי
Then buy a used 9C
זה לא 2.4
it can be. mine is.
TM-8 gives you 2.4Ghz
אודות אורורה 9, אם פיספסת...:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...40875-Aurora-9
http://www.efly.co.il/forums/showthr...עניין-אורורה-9.
כבעלים לשעבר של Futaba 7C ובעלים חדשים של Aurora 9 אני יכול להמליץ בחום על המעבר לAurora שלט קל לתפעול עם כל האפשרויות שצריך לכל סוגי כלי הטייס.
בנוסף יש לציין את עלות המקלטים השפויה יותר של ה-Aurora אל מול עלות המקלטים של Futaba .
בכל מקרה בהצלחה עם הרכש החדש![]()
Trex-500
Trex-550
Orion f3k
Hitec Aurora 9
---------------------------
שירות למחשב , שבתאי 054-2033237
המחיר של המקלטים של אורורה שפוי?
שקלתי לקנות טיסן טריינר חשמלי או כנף מעופפת אבל המקלט הכי זול עולה יותר מהטיסן!
לפוטאבה לפחות יש חיקויים תואמים במחירים זולים
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
זה רק ענין של זמן עד שיצאו מקלטים תואמי AORURA , והמחיר (של המקוריים) שלהם היום הוא הנמוך ביותר מבין שאר החברות המובילות, למקלט 9 ערוצים המחיר 300 ש"ח, ול 6 ערוצים 200 ש"ח. בFUTABA על 9 ערוצים מקורי תשלם יותר מכפול.
ה-6 של פוטאבה מאוד בסיסי ולמיטב ידיעתי לא תואם את המקלטים היותר מתקדמים שלהם.
מבין 2 אלה הבחירה קלה. תוסיף עוד קצת וקנה את האורורה.
ארז
!!!BEWARE WE ARE IN THE AIR!!!
אם אתה מתכוון לקנות חיקוי עדיף שתלך על ה 9X, הרעיון בלקנות מותג זה ה"אמינות" של המותג ברגע שאתה רוצה לחסוך בעלות המקלט וליקנות חיקוי סיני אז זה כבר לא משנה מהו שם מותג המשדר..... לך תקנה שלט סיני ולפחות לא תשקיע את עלות המשדר היקרה .
לי יש גם 9X ואני משתמש בו לקלקרים למיניהם שלא איכפת לי לאבד או לרסק (עד כה לא היה לי איבוד או ריסוק טיסן כתוצאה מבעית רדיו), אבל ל - TREX500 שלי ולדאון ה- DLG אני משתמש במשדר ומקלט שהם מותג בשביל הראש השקט.
בכל מקרה אם תעשה חיפוש אפשר לקנות פק של 3 מקלטי 6 ערוצים של AURORA במחיר קצת יותר זול מ50$ למקלט http://www.wholesaletrains.com/Detai...p?ID=200859885
לדעתי שווה את ההשקעה שלא לדבר על עניין הטלמטריה שזה בונוס נוסף!!!![]()
Trex-500
Trex-550
Orion f3k
Hitec Aurora 9
---------------------------
שירות למחשב , שבתאי 054-2033237
פה ב-$129 לשלושה כולל משלוח
http://www.ebay.com/itm/Hitec-Optima...92094831705089
יש נושא שפתתי בפורום אחר על זה, כתב לי בחור ככה..
"שיטת השידור של הייטק, היא אותה השיטה כמו של פוטאבה אבל על 75 אחוז מהטווח הכולל של תדר 2.4
פוטאבה מתפרסת על 100 אחוז מטווח של התדר."
חשבתי שאולי תרצה לדעת![]()
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אויי חלאס לדבר שטויות חלאס.. לאחרונה אנשים פה מרשים לעצמם לדבר כאילו הפורום הוא המגן הווירטואלי שלהם.
תלך ותבדוק לבד אני נותן מידע ואתה רוצה שאני גם אחפש לך אותו? זה מה שהאיש בדק וכנראה שהוא מבין יותר ממך וכנראה שאין על פוטאבה..
יש סיבה למבצע הזה של האוורורה ואני בטוח שאתה מבין למה אני מתכוון
סלח לי מאוד אבל עכשיו אתה מדבר סתם. אתה יודע למה האורורה ירדה לכאלה מחירים?
אני בתור אחד שהיה בתוך המלחמה הזו אספר לך:
פעם היה יבואן להייטק בארץ שברגע זה אני לא מצליח לזכור את שמו. אחר כך הוא החליט שהוא מפסיק להיות היבואן הרשמי ושלט רחוק בהרצליה לקח את הזיכיון של הייטק. אבל היבואן הקודם החליט שאם הוא לא מייבא הוא לא רוצה שאחרים יעשו זאת ולכן החליט לעשות ייבוא למע' של הייטק לא דרך שלט רחוק אלא דרך סוכן ודרך צרפת ולהביא במחירים נמוכים רק כדי לשבור את השוק.
אני לפני כחודש וחצי קניתי מע' דרך טיסן פתח תקווה. אחר כך נאמר לי שהם מקבלים דרך היבואן לשעבר ואחריות דרך היבואן הרשמי אני לא אקבל בארץ. בכל מקרה הסיבה למחירים הזולים היא שפשוט כרגע יש מלחמה בין שלט רחוק ליבואן לשעבר שרוצה לשבור אותו וזה טוב לנו הקונים. לדוגמא מרונן דיקר שעובד עם שלט רחוק ומוכר באשקלון ואשדוד אפשר לקנות מע' קומפלט עם 4 סרוואים דיגיטלים ובנוסף לקבל מתנה עוד מקלט 6 ערוצים ב-1800 ש"ח.
זו פשוט הדרך שיבואו קונים לשלט רחוק אחרת הוא היה מוכר במחיר הרה יותר גבוה.
בקשר למי שפתח את השירשור אני הייתי ממליץ מאוד לקנות את האורורה ואם בכל זאת אתה רוצה ללכת על פוטאבה 6 ערוצים תקנה את ה6EX שמשדרת בטכנולוגית 2.4 חדשה ומתקדמת יותר שהמקלטים שלה תומכים גם מע' מתקדמות יותר של פוטאבה. אין מה להשוות בכלל בין שתי המע'. אם כבר לא זה ולא זה הייתי קונה את הפוטאבה 7C
כמה מילים בנוגע לשיטת השידור של הייטק - אני עדיין מחפש יותר סימוכין למה שאני כותב אז להתייחס בערבון מוגבל.
המשדר יודע לעבוד בשתי אופנים, Normal ו-Scan. ההבדל בין האופנים הוא בכך שב-Normal (שזה האופן שבו מגיע המשדר מהיצרן ובו הרוב מטיסים) המשדר פועל בחלק מתחום התדרים המוקצה ל-2.4, 20 ערוצים למעשה, המוקצים בזמן ביצוע Bind. בכל הפעלה של המשדר והמקלט ידלגו התדרים בין ה-20 שנבחרו במהלך ביצוע Bind.
לעומת זאת במצב Scan בכל הדלקה של המשדר והמקלט יבחר המשדר תחום ערוצים פנוי מתוך הטווח המוקצה ל-2.4 ובין אלו ידלגו השידורים עד לכיבוי והפעלה מחדש של המקלט והמשדר. לא כל טווח הערוצים בשימוש בשונה לדוגמה מפוטבה. הרעיון שעומד מאחורי שיטה זו היא לאפשר לציוד 2.4 שנמצא על הטיסן בקירבת המקלט לשדר בטווח מסויים בלי "התנגשות" עם ערוצים שבשימוש המשדר.
לכל אחת מהשיטות יתרונות וחסרונות, כשלדברי הייטק לרוב המטיסים וברוב המצבים עדיפה שיטת Normal היות שהיא מאפשרת הדלקה מהירה יותר של המשדר וחיסכון בסוללה. בשטחים "עמוסי" מערכות 2.4 מומלץ לעבוד בשיטת Scan. מעבר בין השיטות דורש כיוון Fail Safe מחדש.
שלום , מצטער להתפרץ לדלת פתוחה אבל אין טעם לפתוח עוד שרשור - אני מתלבט בין ה AURORA לבין JR9503 - כיום אני מטיס עם DX7 ומרוצה עד השמיים אבל .. החוסר בערוצים כמו גם מודל הדאונים שלא קיים ב- DX7 ( זו בעצם הסיבה למה לא DX8 ... ) מפריע לי .
למה כן אורורה : מחיר , כמות ערוצים , מערכת אמינה לפחות לפי מה שאני קורא - אשמח לשמוע תגובות של אנשים שלא מרוצים , מקלטים יחסית זולים וכמובן טלמטריה ( מה הטעם לקנות שלט חדש אם אין לו את זה ... ובתור מטיס רק חשמליים זה מאוד עוזר ... )
למה JR : בראש ובראשונה צברתי במהלך השנים 10 טיסנים ( שאגב טסים ... ) ובסה"כ 13 מקלטים ולהחליף לכולם יעלה הרבה כסף , דבר שני וחשוב לדעתי הינו נושא ה MODEL MATCH שלהבנתי לא נמצא באורורה - לא הייתי רוצה לטעות במודל ולרסק טיסן ...
מה דעתכם ?
בברכה ,
שחר ג.
ההבדל בין מי שאתה ,
לבין מה שאתה רוצה להיות ,
הוא במה שאתה עושה ...
השיטת שידור של אוורורה באמת מתפרסת על 75% מהטווח, מסתבר שזה כן נכון וידעתי שזה נכון וBoogle שים כובע קפוץ מהחלון.
הוכחה קטנה שהמילים שאתה מוציא מהפה הם בולשיט גמור..
מסתבר שה 75% טווח האלה שהאוורורה מתפרסת עליהם הם לטובה אבל בשביל לדעת איך לבחור לפי קריטריונים אישיים צריך לדעת הכל ובעברית.
ולצערי אין את זה .. מקווה שמישהו יקח יוזמה למרות שזה עבודת נמלים.
נערך לאחרונה על ידי liorz055; 20-09-2011 בשעה 20:21:39.
עצור!!! יתכן ומגיע לך החזר ממס הכנסה.
וואלה אחי שתיתי כדור אומץ עם ויטמינצ'יק מה אתה מצייע לעשות?
18 - אבל מעליך!
75% כתוב במאמר כלשהו כבר אני אמצא אותו ויגיד גם לך לשים כובע ולנסות לגעת עם הלשון במפרק.