תגובה: שלט רחוק למסוק
בסכום הזה אתה יכול לדעתי לקנות אחד מכמה שלטים מובילים:
פוטאבה 8fg וספקטרום DX8, עולים עם מקלט אחד לכל אחד סביב 2400₪, מחיר מוצהר רשמי ברוב החנויות בארץ. אני מאמין שעם קצת יכולת מיקוח וסקר שוק רציני תמצא גם ב2300₪.
ספקטרום DX7, משדר מאד נפוץ בארץ, עולה למיטב זכרוני סביב ה2000₪ עם מקלט. לגבי המחיר המדוייק אני לא בטוח אבל משהו כזה.
אורורה 9 עם מקלט 9 ערוצים הכולל טלמטריה מובנית, עולה סביב 1600₪ בארץ. יישאר לך כסף לקנות Hp-22, רכיב שנדרש לשדרוגי גרסא לאורורה, ובטח עוד מקלט. וגם סוללת ליפו למשדר בטח תיכנס לך בתקציב הזה.
לגבי טווח - להבנתי שלושתם ייתנו לך פחות או יותר את אותו הטווח, בין ק״מ וחצי ל2 ק״מ. שאלתי לאחרונה לגבי הטווח של האורורה 9 כאן בפורום ונעניתי כי בבדיקת טווח שעשה למערכת זו מישהו בחו״ל, הוא מדד טווח של קרוב ל3 ק״מ. אני לט יודע מי מדד ולא מדדתי בעצמי, כן אוכל להעיד שזה משדר נהדר ונוח עם ממשק משתמש מעולה. את האחרים אני לא מכיר מהתנסות אישית. כדאי לך לגשת לשטח הטסה ולראות משדרים שונים וגם להחזיק ולהרגיש מי מהם נוח לך כי באמת בתקציב הזה יש לך טווח אפשרויות מצויינות, אבל אין לידיעתי בארץ חנות שמוכרת את כל המשדרים הללו באותו המקום, ככה שכדי להימנע מכיתות רגליים כדאי שתדע מראש איזה משדר אתה רוצה לקנות ולאן אתה הולך כדי לרכוש אותו.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9