תתחדש!
יופי של צעצוע! רק תזמין לך איתו כמה חלקי חילוף שהם די חיוניים, דברים שנוטים להישבר בהתחלה ועולים גרושים אז כדאי שיהיה בבית:
1. כמה סוללות. זה באסה להטיס 5 דקות עם סוללה יחידה ולחכות חצי שעה שתטען.
2. מטען קיר. להטעין מהשלט גומר את הסוללות של השלט מהר מאד.
3. להב של הזנב. אפילו שניים. לדעתי זה החלק הכי פגיע למכות ונפילות בקטנצ׳יק הזה.
4. חופה. גם אפשר שתיים. נסדקת רק במכות חזקות אבל למטיס מתחיל עשויות בהחלט להיות הרבה התרסקויות.
5. סקידים (כן נחיתה), סט אחד מספיק לדעתי ספייר. נשברים רק בנפילות ממש מגבוה או נחיתות מאד קשות.
6. סט של בום (המוט שמחבר את הזנב)+ מנוע זנב- זה בא ביחד. זה לא חלק שכ״כ נשבר אבל הוא נשחק אחרי 50-70 הטסות. המנוע, אני מתכוון.
7. אפשר פלייבר, הוא לפעמים מתעקם קצת וכשמיישרים עלול להישבר.
8. אפשר ראש ספייר. לא משהו שנשבר כ״כ מהר, וגם כשנשברים המחברים ללהבי הראש יש דרך לתקן את זה בקלות, אבל לא מזיק שיהיה אם יש לך מקום בחבילה.
9. כדאי לקנות גם סט לינקים. זה זול ואם אתה נתקע עם לינק שבור וצריך לעשות הזמנה רק בשביל זה, זה די מעצבן. באופן כללי כדאי להחזיק קצת חלקי חילוף בשבילו כי מעצבן לחכות שבועיים למשלוח מהסיני בגלל איזה קשקוש קטן שנשבר. וכל מה שרשמתי לך פה לא עובר את ה15$ גג, ביחד(חוץ מהמטען קיר שעולה לבדו משהו כמו 8-9$ אם אני זוכר נכון. אני לא ממש בטוח כי את שלי קיבלתי ולא קניתי) רק על סט לינקים לסולו פרו לקחו לי בארץ 45₪ ככה ששווה לעשות הזמנה מרוכזת מהסיני ולא להיתקע סתם.
יש כל מיני שדרוגים ב
www.miraclemart.com בשביל המסוק הזה, רק שתדע. בשלב ראשון אין צורך לשדרג כלום, הוא נפלא איך שהוא, אבל אם יעניין אותך בהמשך. *