ככתוב בכותרת אני מחפש תוכנית לטיסן מופעל גומיה - לא בסד"כ של ג1\ד2\א7 (או השד יודע איך קוראים לזה) אלא בסגנון של הצעצועים שהיו מוכרים פעם בשקל וחצי אבל קצת יותר רציני מבחינת הבניה ויכולת הטיסה.
ככתוב בכותרת אני מחפש תוכנית לטיסן מופעל גומיה - לא בסד"כ של ג1\ד2\א7 (או השד יודע איך קוראים לזה) אלא בסגנון של הצעצועים שהיו מוכרים פעם בשקל וחצי אבל קצת יותר רציני מבחינת הבניה ויכולת הטיסה.
בכל זאת מישהוא ?
אם אתה רוצה יש לי תוכנית של טיסן שנקרא עפרוני, בסך הכל טיסן נחמד שאם מאזנים אותו מספיק טוב הוא יכול לגלוש בערך דקה.
מוטת כנפיים +-40 ס"מ
משקל +-30 גרם
בנוי מלוח בלזה 2-2.5 מ"מ, 1.5 מ"מ וכמה קורות.
אם תרצה דבר איתי בהודעה פרטית
טל
מנהל,
נראה לי שכדאי להעביר לפורום חופשיים, הוא יקבל שם הרבה יותר עזרה.
תודה אני בודק מה שהצעתם, בכ"א שאלתי גם בפורום חופשיים.
יוסי,
אתה יכול לעשות לך טיסן P30 לעצלנים... את הגוף וההגאים תבנה לפי התוכנית לגבי הכנף אפשר מקלקר F30 (כי זה הרי טיסן P30.. ברור!) + קורת בלזה לחיזוק. ככה הוא יטוס אמנם קצת כבד אבל לא תיכנס לסרט של בנית פרופילים.
מה אתה אומר?
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
ומי חותך לי את הקלקר ?
אתה ובנך. המכונה שלי באריזה.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
יוסי, לא הבנתי.
האם בכוונתך להתקין מקלט וסרבואים (עם מצבר להפעלתם) בטיסן עם מנוע גומי?
מה שהוגן, הוגן.
המדור הזה הלא עוסק גם בדאונים ללא מנוע, אבל אתה תהיה בטח הראשון שהתקין מערכת רדיו בטיסן כזה...
guy1a (30-10-2011)
נכון, יוסי...
אבל אף אחד מהפורומים גם לא נועד להצגת שגיאות לשוניות קבל עם ועולם; ואנשים פה שוגים בלי חשבון...
הם שוגים, אני רק מתקן...![]()