שלום לפני בערך חודש הזמנתי חבילה מחול של osd ce v1.5 מbevrc והחבילה הגיעה לפני שבוע לתל אביב עכשיו הבעיה שלא משחררים לי את החבילה מישהו יודע מה עושים???
תודה
שלום לפני בערך חודש הזמנתי חבילה מחול של osd ce v1.5 מbevrc והחבילה הגיעה לפני שבוע לתל אביב עכשיו הבעיה שלא משחררים לי את החבילה מישהו יודע מה עושים???
תודה
אתה ברצינות שואל אותנו מה לעשות, בלי להגיד למה לא משחררים לך את החבילה?
אני לא יודע למה הם לא משחררים אותה הם אומרים ככה :פריט הems בטיפול עמילות המכס של חברת הדואר ממתין לשחרור בישראל ואז נותנים פרטים למי לפנות כדי לשחרר את החבילה ואז פניתי אליהם והם אומרים שהם רוצים אישור ממשרד התקשורת והם הביאו לי את הטופס על מנת לקבל אישור להוציא אותו מהמכס הבעיה היא שאני לא כל כך מצליח למאלות אותו כי אני לא מוצא את כל הפרטים
הנה הטופס http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/185.pdf עם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.
תודה מראש אביב
זה רק OSD? כי אם ככה זה לא מכשיר שמשדר שום דבר ואין צורך באישור משרד התקשורת ככל הידוע לי.
חבר יקר
ךפעמים המעריך מכס אינו בקיא בפרטים או במוצרים המתקדמים שלנו
להלן פעולות שעליך לבצע כדי לשחרר את זה בשיטה שלי וזו המלצה כי אצלי זה עבד כל פעם שנקלעתי למצבך
עד שהפסקתי להזמין ב EMS למרות שנורא רציתי מהר מהר
1.תדפיס את פרטי המוצר באתר ותתרגם את התיאור לעברית
2.תדפיס את החשבונית תשלום
3.צור קשר עם מחלקת עמילות מכס בדואר ישראל שם תבקש לדבר עם המעריך שמטפל בתיק שלך ותציג לו את הנתונים
בשיחה תבהיר כי אכן כן לא מדובר במכשיר שידור כמו שאייל אמר
בנוסף תבדוק בדואר ישראל מתחת לסטאטוס שאתה מקבל (שאומר היכן החבילה) צריך להיות לינק נוסף
שבלחיצה עליו אתה צריך לקבל מסך נוסף שמציג דבר שנא (תעודת עיכוב) דפיס גם את זה
בהצלחה
תודה רבה אני אנסה לדבר איתם ולהגיד להם את הדברים האלה ויאללה נקווה שישחררו לי את החבילה
תודה
ואתה חושב שאם תשאל ב 20 פורומים תקבל תשובות אחרות ?
מנהלים, למחוק אחד השרשורים בבקשה