פסיכים
פסיכים
בונה ממש משעמם להם עם הכסףףף..(הוא פרוץ לפחות)..?
רק אני חושב שחבל על ה-GOPRO?![]()
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
הבנתם מה הם מפרסמים (ולא זה לא IPAD )
:|
הערוץ שלי ב-Youtube
ובמחשבה נוספת - ה-GOPRO שרד!! זה יותר מגניב לדעתי
הערוץ שלי ב-Youtube
קשה לי להאמין שאייפד יוכל ליפול בשטח עם כאלו אבנים מכזה גובה ולשרוד בלי שריטה.. נראה לי קצת מזוייף...
the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
-Winston Churchill-
בוואז ,
שים לב שיש את המגן הזה , אילו חומרים מאוד מאוד ממעניינים שיודעים להעביר את ההלם מסביב לגוף בזמן מהלומה והם רכים במצב רגיל , זה שוק חם מאוד היום בתחום המגנים (לדוגמה לרכיבה על אופנועים )
אמנון :|
נכון זה שוק שמתחיל לתפוס תאוצה והוא מאוד מעניין האייפד זה סתם בשביל להחזיק רכיב עדין ולהראות שהוא עדין שורד נפילה שכזאת זה מדהים
Spektrum DX7
T-Rex 550E
צוות בוקילה
1. איך זה לא קפא?
2. מדהים שבעלויות של כמה אלפי שקלים ניתן לעשות מה שעד לפני חמש או עשר שנים רק ממשלות יכלו להרשות לעצמן.
למה הוא לא נשרף באטמוספירה ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
בואו נעשה דבר דומה גם גופרו אבל עם מצנח נפתח ע"י שלט UHF
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הוא לא ממש יצא מהאטמוספירה, אלא הגיע קרוב לגבול שלה איפה שהאוויר מאוד מאוד דליל.
בד"כ המקרה שעליו אתה מדבר קורה כשאובייקט חודר לאטמוספירה במהירות עצומה.
הפגיעה בחלקיקי האוויר במהירות שכזו, יוצרת חום רב ששורף את האובייקט.
שרון, מישהו עשה משהו עשה כבר משהו דומה.
אבל אם אתה רוצה לנסות, מי מוכן לקפוץ לירדן להביא אותו בחזרה?
נערך לאחרונה על ידי Liav; 09-01-2012 בשעה 19:51:58.
הערוץ שלי ב-Youtube
בסירטון הזה הם גם זרקו IPAD בלי המגן שלהם ותיראו איך הוא התרסק...
בנפילה מגובה כזה, גופים מגיעים למקסימום מהירות (המהירות הכי גדולה עד שהחיכוך יותר חזק מהכוח של הנפילה בגלל משקל הגוף) ובגלל שאייפד זה יחסית קטן אז הוא לא מגיע למהירויות גבוהות (לא גבוהות מדי) משהו כמו 100-200 קמ"ש. זה כמו שאם תירה כדור אקדח למעלה בזווית של 90 מעלות בייחס לאדמה ובמקרה הכדור יפגע בראש שלך, אולי תקבל זעזוע מוח קטן כי בגלל שמסת הכדור קטנה, הוא גם לא מגיע למהירות גבוהה.
אם הוא היה מכוסה כמו בסרטון הזה זה היה נראה לי יותר הגיוני, אבל העובדה שהמסך פה חשוף ולא קרה כלום נראית לי קצת הזוייה
וHillso, היה בתוכנית "1000 דרכים למות" קטע בדיוק כמו שאמרת, כמה שיכורים ירו באוויר וכדור אחד חזר ופגע במישהו שהיה במרחק כמה קילומטרים מהם, לפי מה שהם אמרו הכדור פגע בו בכתף השמאלית והגיע ללב (והוא מת)
the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
-Winston Churchill-
לא הייתי בונה על זה , בכל שנה נהרגים בארץ הקודש כמה חברה מהשטות הזאת במסיבות חתונה במקומות מסוימים (ליפני שנה נהרגה ילדה אם אני זוכר נכון)
שרון X , הרעיון עם הבלון לגובה של כ 30 ק"מ לא חדש ביכלל (ובוצע גם בארץ לפחות פעם אחת מעל ת"א בגובה נמוך) השנה אני מנחה פרוייקט מקדים למערכת כזאת , אולי שנה הבא נעלה לגובה המלא .
אמנון :|
אז כנראה שמה שראיתי לא היה אמין או שהניסוי בוצע עם אקדח קטן מאוד, המקרה עם החתונה (אם אנחנו מדברים על אותו המקרה) היה שהתפלק ההדק לילדה שנתנו לה סתם ככה את האקדח.
לבוואז, אם הכדור פגע במישהו במרחק כמה קילומטרים ממי שירה כנראה שהכדור לא כוון בדיוק למעלה, אולי טיפה קדימה אז היה לו גם תנופה (זאת דעתי).
למי שראה את הפרק, או מבין מספיק בפיזיקה יודע שלכל עצם נופל יש מהירות סופית התלויה במסה שלו כוח החיכוך שנוצר מפני השטח שלו ומצורתו
קליעים של אקדחים או רובים בנפילה חופשית (לא משנה מאיזה גובה) לא יכולים להסב שום נזק מלבד מכה לא נעימה , בטח שלא מוות.
אולי למק"כ יש מספיק מסה לגרום נזק,
גם בכינון עקיף קיימת זווית מעליה הקליע כבר אינו קטלני,
לא מצאתי את הפרק המלא, אבל התוצאות היו שהקליעים חדרו 10-15 ס"מ לאדמה רכה, לא מספיק אפילו לחזור את העור.
נראה הזוי, הסחרור בזמן הנפילה, והעובדה שהאיפד היה אופקי ועם צידו האחורי כלפי מטה גרמו למהירות נפילה איטית וללא פגיעה במסך ...
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
נראה מגניב אבל הוא ממש לא יצא מהאטמוספירה הבלון התפוצץ ברגע שהלחץ האויר בחוץ היה נמוך מהלחץ בפנים
אני לא חושב שרימו פה במשהו, פשוט השקיעו מחשבה ותיכננו גם את הנפילה, שימו לב איפה ואיך חיברו את הסוללה,
בצורה הזאת מרכז הכובד גרם לIPAD לצנוח בצורה אופקית ולייצר שטח חיכוך גדול ככל האפשר.
בדיוק כמו כנף דיהדרל של טריינרים, לא משנה איך תיזרוק את הטיסן אם יהיה לו מספיק גובה הוא יתאזן וינחת לבד.
![]()
אז יש פה איזו רמאות קטנה, נפילה אקראית לא בטוח שהוא היה שורד
-Winston Churchill-