סופסוף הגיע הטירקס e500 שלי, מסוק ראשון!, יצא לי אחלה מחיר מ flying hobby ואני מת כבר להתחיל להרכיב.
תמונות :
המסוק עם האיש הזה שפליינג הובי מצרפים לחבילות :
עם הסוללות והמקלט (יהיה עליו מקלט 8 ערוצים Highspeed ):
מורכב ומטיס :
![]()
סופסוף הגיע הטירקס e500 שלי, מסוק ראשון!, יצא לי אחלה מחיר מ flying hobby ואני מת כבר להתחיל להרכיב.
תמונות :
המסוק עם האיש הזה שפליינג הובי מצרפים לחבילות :
עם הסוללות והמקלט (יהיה עליו מקלט 8 ערוצים Highspeed ):
מורכב ומטיס :
![]()
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
תתחדש בנאדם !!!!
בהצלחה !
BELT CP
TREX 600
TREX 550
700 TERX
גובלין 570
תיתחדש
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
מגניב. אני עדיין מתפעם בכל פעם שאני רואה חבילה בגודל כזה שהצליחה לעבור את מכשולי דואר ישראל.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
מה זה?!?!?! אני לא קיבלתי את האיש הזה!!!
תהנה, גם לי זהו המסוק הראשון והבנייה מאוד מעניינת ומספקת, המלצותי לך הן ללמוד היטב את החוברת לפני תחילת הבנייה, לראות את הסירטונים של מוטי ברטוב ושל בוב פינלס , לעבוד בסבלנות עם תשומת לב לכל פרט (אל תאסס לשאול שאלות) וכמובן לעבוד עם כלים (במיוחד מברגי הלן) איכותיים.
אם תרצה "טיפים" , אתה מוזמן ליצור קשר ....
בהצלחה !!!
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
תתחדש , יופי של מסוק, קח את הזמן ותבנה בסבלנות ובדיוק , אין קומבינות במסוק - הכל חייב להיות BY THE BOOK
ל 500E יש הרבה סרטונים ובאמת של בוב אחלה סרטונים, יש גם כמה שרשורי בניה ב EFLY אם עצות מעולות (חפש שרשור של 550 שמישהו פה עשה פעם, מאוד מפורט)
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
תתחדש.בברכת נחיתות מוצלחות
תתחדש!! מצוק מצויין קנית לך
דרך אגב, אני מקווה שהסוללות לא מיועדות למסוק הזה - הן לא יתאימו.
תתחדש,אחלה מסוק !
תודה לכולם !
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
תתחדש.
זה עם רצועה או TT?
יואב
רצועה,
תתחדש אחלה התחלה!
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
תתחדש, מסוק נהדר וכייפי מאד
ממליץ מאד על הסרטונים של מוטי על ה550. יש גם שרשור בנייה של אלעד bendisar על ה500esp שנתרמתי ממנו בבנייה. לגבי הזנב - בגלל שזו הנעת רצועה השניים הנ״ל לא נוגעים בזה, צפה היטב בסרטונים של בוב פיינלס ל500E לגבי הזנב. אם תצטרך טיפים או עזרה אשמח גם לעזור לך, אני מכיר היטב את המסוק מבנייה + תיקונים...
אני לא רואה מהצילום כמה תאים או כמה c אבל אם הסוגייה היא הנפח, ההמלצה של אליין למיטב זכרוני היא לסוללות 2100-2500mAh כך שהנפח מתאים לדרישות. למרות ההמלצה הזו של אליין, אני לא חושב שכדאי להטיס עם פחות מ2650, אחרת זמן הטיסה קצר מאד וגם מרכז הכובד אחורי מדי. אני יודע שרוב המטיסים של המסוק הזה משתמשים לפחות בסוללות 2500mAh. *
נערך לאחרונה על ידי Friman; 11-01-2012 בשעה 19:44:16.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
תודה לכולם
הסוללה היא סוללת 6 תאים 40 C
לגבי ההרכבה, אני עובר על החוברת טוב וראיתי את הסרטונים של בוב וחלקם גם פעמיים , אני רואה עכשיו הכל שוב מההתחלה,
בחוברת רשום שלפעמים צריך להשתמש ב ca, גם בסירטונים של בוב וייט, אבל אני לא רואה אף מקום בחוברת שרשום לשים CA, כל הזמן רק t43
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
מסוק 500 דורש לפחות 2650 כדי לטוס כ 4-5 דקות, אני הטסתי עם 3000 וקיבלתי 7-8 דקות הטסה.
CA שמים בכל המקומות שבהם יש ברגי מתכת שננעצים בפלסטיק בראש או בזנב. טיפ טיפה, לא צריך יותר. בגוף לא צריך בעיקרון..
2 מקומות שאצלי במסוק ״מועדים לפורענות״ בגוף מבחינת ברגים שטיפה משתחררים ושם אני כן ממליץ לך לשים CA זה בברגים של תושבת המקלט ושל מגש הסוללה - שני המגשים הללו עשויים מפלסטיק רך יחסית והברגים שם משתחררים לי לפעמים. ביתר הגוף אין צורך.
שים לב לא לחזק ברגים יותר מדי! אתה תדפוק את ההברגות או הראשים, במיוחד בברגים הקטנים שנכנסים לפלסטיק, ההברגות נהרסות אם מהדקים יותר מדי. לסגור עד שסגור, ואז עוד הידוקון קטן עם טיפה כח, ומספיק.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
oz_adari (11-01-2012)
נערך לאחרונה על ידי Friman; 11-01-2012 בשעה 20:09:22.
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9
תתחדש!
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz
בוקר טוב !!!
תתחדש אחלה מסוק, זה המסוק הראשון שהתחלתי איתו אומנם לא חדש אבל למדתי עליו הרבה,המסוק הבא שלך 700 ניטורו.
TREX 700 NITRO
V-Bar 5.2 Pro
JR
GAUI X7
SKOOKUM SK540
חח תודה
תגידו יש בהום סנטר CAנורמלי ?
רק יום שבת יהיה לי זמן להתחיל לבנות ואין לי CA![]()
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
הרכבה ממש כיפית, באמת שהיה נחמד, לקח לי שבוע, בערך 4 ימים מתוך השבוע עבדתי עליו,הרכבתי הכל בלי לוקטייט ובלי CA, אני יוציא בורג בורג עכשיו אחרי שהכל מסודר וחלק ובמקום אפשר לשים לוקטייט ודבק,
תמונות :
![]()
Tx - Futaba 8FG
Multiplex ParkMaster 3D
Align Trex500e
זה רק אני או שהלב זנב בתמונה (העליון ) הפוך ?
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Hitec Aurora 9