-
copterx והחוויה האישית
בוקר טוב לכולכם.
רציתי לשתף אתכם בחוויתו של מטיס copterx 450se rtf.
לפני כמה חודשיפ נכנסתי לעולם המסוקים עם RTF של HOANY BEE KING 2 אותו רכשתי בחו"ל במהלך טיול בסכום כולל של 130$ , אך כמו כולם המסוק שודרג בבקר ומנוע ברשאלס וכמובן גירו שומר כיוון , הטיסה איתו הייתה סה"כ טובה ועזרה לי בחבלי הכניסה לתחביב.
לאחר מספר חודשים החלטתי שעלי לשדרג את עצמי במסוק טוב ויציב יותר אם אני חפץ להתפתח בתחום. לאחר אין ספור קריאת שרשורים בפורום והתייעצות עם מביני התחום החלטתי ללכת על קופטר איקס 450 הכול כלול עם מערכת הרדיו החדשה שניתנת לתכנות דרך מחשב.
יצרתי קשר עם דודי מקופטר איקס ישראלי , קיבלתי בשיחה ארוכה את כל מה שאני צריך לדעת על המסוק , חלפים , רדיו ועוד... רציתי להזמין אך לא היה במלאי (מלאי גדול בעוד שבוע שבועיים).
בשיטוטי ברשת עליתי על מודעת מכירת קופטר איקס 450 חדש במחיר זול יותר (יד שניה)
כמובן שקניתי את המסוק ומה אני יגיד לכם , עולם ומלואו , אחר לחלוטין , טס בצורה מדהימה ושקטה כולו מאלומיניום וקרבון , חזק מאוד ויציב כמו מסוקים גדולים ממנו. המערכת החשמלית טובה + לרמת מתחילים כולל טיסה הפוכה ופניות חדות (אני הזמנתי סרוו זנב איכותי יותר).
מרגע שהחלפתי את מסוק אני מטיס אותו בכל רגע פנוי , וסוף סוף אני יכול לומר בלב שלם שאני נהנה מכל רגע (נכון להיום הגעתי לנחלה) ייתכן שבהמשך החליף את הגיירו ללוגיטק 2100.
בקיצור חברים מי שרוצה לקנות מסוק \ להחליף ולהנות ממחיר הוגן המלצתי החמה היא לכו על קופטר איקס.
סתם לידע כללי : הזמנתי מהירובו חו"ל מערכת ראש מלאה כולל כל החלקים , ציר ראשי , פלייבר + מערכת זנב מלאה כולל רצועה ב 49$ (שיהיה אם נזדקק).עד שבארץ ימצאו כל החלקים.
אני רוצה לומר תודה לאודי שמכר לי את המסוק.
ללביא שהדריך אותי בדברים הקטנים והחשובים.
לעודד שנותן לי כל הזמן הכוונות (ובגללו קניתי קופטר איקס)
ולדודי על שהביא את המסוק הזה לטובת כולנו.
רוצו לקנות (ולא, אני לא משוחד , הדברים נאמרים באמת מהלב)
שמעון
-
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
-
חוקי הפורום