אחרי שראיתי את השלט הזה אצל עודד אני פשוט לא יכול להפסיק לחשוב על לשדרג את שלי לאחד כזה.
המחירים בחו"ל סבירים אך מאחר ואין FCC הוא לא יכול לעבור במכס ומידה ויעצר שם וגם הבנתי שלא תהיה אפשרות לשלוח אותו בחזרה לשולח.
מה עושים ?![]()
אחרי שראיתי את השלט הזה אצל עודד אני פשוט לא יכול להפסיק לחשוב על לשדרג את שלי לאחד כזה.
המחירים בחו"ל סבירים אך מאחר ואין FCC הוא לא יכול לעבור במכס ומידה ויעצר שם וגם הבנתי שלא תהיה אפשרות לשלוח אותו בחזרה לשולח.
מה עושים ?![]()
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
ולכן, עליך ליישר קו עם החברים לצוות ולהתקדם לפוטאבה 8FG.
סתם, סתם אחי אני יודע כמה אתה רוצה אותו...
תארגן לך נסיעה לגרמניה עם ביקור באוודי ונמצא דרך להסליק שני מערכות לארץ
או שאני יכול לעניין אותך עם זה:https://www.quickuk.eu/products/3135...spm7800eu.html![]()
נערך לאחרונה על ידי AMIR; 09-01-2012 בשעה 16:08:57.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
כמו שעודד הביא אותו...
ואם כבר אתה קופץ לטייוואן תביא איתך איזה X5. או X7. או X6, אם ייצא עד אז![]()
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
נראה לי שלגרמניה אפשר יהיה להביא אותו דרך RC711 או אחד האתרים הבריטים, נראה אחלה פתרון יאללה תתחיל לברר מי נוסע ומתי ונעשה שתי נגלו עם שני משדרים.
אם זה כך אני מפרסם את שלי למכירה...
יוסי, אחד החברה הזמין מ- RC711.COM וסיכם איתם שאם לא יעבירו לו אתהשלט בגלל החוסר ב-FCC הוא יוכל להחזיר להם את השלט חזרה ויקבל את כספו חזרה בניכוי עלות המשלוח חזרה.
זה הצליח לו...
אני הזמני דרך RC711 השלט הגיע ובמזל לא נעצר במכס.
אפשר לעשות בו את כל שעולה על רוחך לשים כפתורים איפה שרק בא לך ולשחק עם הגרפים איך שתרצה
אני שיחקתי בו קצת אצל עודד וזה היה חוויה
אין ספק שחשקה נפשי באחד כזה אבל עניין המקלטים המחיר והסיכון עצרו אותי
Spektrum DX7
T-Rex 550E
צוות בוקילה
תאבון זה בריא. אבל לא כל מה שרוצים בעיניים אוכלים בסוף..לא? אני רוצה המון דברים: טיסן (אני אבוא אליך לשיעור הטסה..), פיוז'ן 50, רחפן, ציוד FPV, גובלין SAB, אולי איזה TDR פעם; הרשימה ארוכה, אבל... הכל בעיתו, כמו שאומרים. יש זמן, לא ממהרים לשום מקום.
שבועיים עמוסים, לא יצא לי כל כך לעשות סימולטור. וגם לא זמן לשבת על המסוק לכיווני זוויות וגרפים. וקודם כל לפני הכל אני רוצה לפתור את הקטע הזה עם המרכז כובד אחורה. בקיצור, תרוצים... תאמין לי כשיגיע תדע. עד כה קפיצות המדרגה שלי היו בשטח בהחלטה של רגע שנשבר לי מהמוכר ואני רוצה לעשות עוד צעד קדימה, והופ - הצליח (או שלא). אני צריך עוד כמה סוללות עד שאשתעמם מהשלב הנוכחי ואז אני מניח שזה כבר יגיע בעצמו כי טכנית בסימולטור אני שולט גם בפליפים אחורה וגם ברולים לצדדים.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
השיטה היא DMSS והיא אכן חדשה אך JR ידועים באמינות שלהם ולכן אני לא מטיל ספק באיכות השידור.
DSMX היא שיטת השידור החדשה של ספקטרום ואני חושב שיש קצת חבלי לידה בכל מה שקשור בהתאמת מקלטים מסויימים למשדרי הDSMX.
לגבי עלויות המקלטים? אני לא חושב שעלויות המקלטים החדשים של JR יקרים יותר או בהבדל משמעותי מהמקלטים של פוטאבה או ספקטרום.
גם לי המשדר הזה קורץ מאד, אבל אני לא קופץ מהר כל כך להחליף את הפוטאבה 8FG שעדיין בעיניי הוא פסגת הטכנולוגיה, אולי אין לו טלמטריה אבל כל עניין ה S.BUS מדהים בעיניי
ומקל על החיים בצורה בלתי רגילה.
בקיצור יוס, כשתתייאש מלחפש דרכים להביא את ה JR נסדר לך כבר פוטאבה 8FG![]()
יוס תקשיב טוב. רק פוטאבה 8fg ובשביל השובב הקטן אני מוכן לתת את שלי
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
FUTABA 14SG
SAB GOBLIN 700 COMPETITION
SEBART SBACH E30
אריאל
צוות חאפטה מישור אדומים...
יוס אחי מה אתה אומר על זה????
במיוחד בשבילך, זה נראה לי הכי מתאים לך מכל הבחינות: תקציב, אחיזה וטכנולוגיה.
וגם לו אין טלמטריה.
http://helidirect.com/futaba-18mzh-18-channel-24ghz-radio-system-mode-2-heli-p-25518.hdx?<osCsid>
שלום חברים אני מצרף את זה