זה בכלל משתלם להזמין שלט מבחינת עלויות? עדיף כבר לקנות בארץ? צריך אישורים מיוחדים? מה אתם אומרים?
לצורך העניין נגיד שלט 7-9 ערוצים כולל מקלט
תודה.
זה בכלל משתלם להזמין שלט מבחינת עלויות? עדיף כבר לקנות בארץ? צריך אישורים מיוחדים? מה אתם אומרים?
לצורך העניין נגיד שלט 7-9 ערוצים כולל מקלט
תודה.
עדיף לקנות בארץ.
עלויות דומות ויש אחריות
תלוי,
את השלטים היקרים והטובים עדיף לרכוש בארץ בחנות ותיקה ואמינה, הרי רוב התשלום הינו עבור האמינות והמותג.
לעומת זאת אם אתה מתכוון לרכוש שלט פשוט שעולה 500 ש"ח בארץ אז תזמין את ה 9X ב 300 ש"ח מהסיני.
מי זה הסיני?
hobbyking
ממש לא.
אורורה בחול כולל משלוח תמיד יהיה זול יותר(מהיבואן הסדיר, בלי קומבינות). גם פוטבה 8FG.
זה מצריך אישור ממשרד התקשורת, יש מדריך צעד צעד כיצד להוציא באתר, לא מסובך. אני הזמנתי שלט ובכלל לא נתפס במכס...
תזמין אורורה רק מחול, אל תקנה כלום בארץ!!!!
יש לך ב lowpricerc.com
אחלה דיל.
וכמו כן גם באיביי.
שלא יספרו לך מעשייות על אחריות ולא כלום, בארץ לא תקבל שירות מאף אחד אחריי קניה ואני מדבר מניסיון.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
זה שטויות מכיוון שעל השלטים הטובים הפרש המחירים בין חול לארץ הוא הכי משמעותי ( לדוגמא - אני רכשתי שלט JR 11 DSMX בסכום של 3000 שח' אחרי המשלוח ומיסים בארץ באותה התקופה עלה כ 5000 שח ?!?! ) .
לגבי אחריות , אני לא מכיר מעבדות לתיקון JR או פוטאבה בארץ ולכן בכל מקרה מה שבעל החנות שרכשת אצלו יעשה , זה לשלוח את המכשיר לתיקון בחו"ל , תהליך שכל אחד אחר יוכל לעשות וגם כאן יתכן שישלם פחות ...
חוצמזה - טפו טפו , כשאתה קונה שלט איכותי ( וממקור מהימן ולא איזה דילר עלום שם בEBAY ) הסיכון במכשיר תקול שואף ל - 0 וזה על סמך 5 משדרים שהזמנתי לי ולחברים מחו"ל .
בברכה ,
שחר ג.
ההבדל בין מי שאתה ,
לבין מה שאתה רוצה להיות ,
הוא במה שאתה עושה ...
בחו"ל יותר זול וזה בדוק.
תדבר איתי בפרטי אני אספר לך איזה שירות אתה תקבל מהיבואנים פה בארץ.
פעם כתבתי תמקרה שקרא לי תוך 10 דקות מחקו לי את ההודעה וקיבלתי הזהרה.
בוא נסכם שהשירות שתקבל מהמוכר בחול הרבה יותר טוב ממה שתקבל בארץ.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2