היי
יש לי שגיאה בעת הדלקת השלט
bacup error
יש למישהו מושג מה זה אומר?
וזה מלווה בציפצוף
תודה
היי
יש לי שגיאה בעת הדלקת השלט
bacup error
יש למישהו מושג מה זה אומר?
וזה מלווה בציפצוף
תודה
Hurricane 425
DX7
הייתה תקלה בזמנו עם ההודעה הזאת שנגרמה כתוצאה של השארת השלט דלוק עד חיסול הסוללה או ניתוק הסוללה שהוא במצב פועל
כזכור לי יש צורך לשלוח אותו לתיקון בחו"ל
http://www.efly.co.il/forums/showthr...E7%E5-quot-%EC
אנחנו לא מפסיקים לשחק שאנחנו מזדקנים
אנחנו מזדקנים שאנחנו מפסיקים לשחק
כמה נוסחאות שכדאי לדעת http://www.efly.co.il/forums/showthr...9-%EC%E3%F2%FA
די אין מצב לתקן בארץ
זה מטורף
Hurricane 425
DX7
לפני כמה שבועות גיליתי בשטח שהשלט שלי הושאר דלוק והסוללה נגמרה בו. כבר בשטח הכנתי את עצמי לכך שהלך לו השלט. הטענתי את הסוללה כדרוש (כאשר ליפו מגיעה ל-0 לא ניתן להטעין בשיטה הסטנדרטית), וחיברתי לשלט תוך כדי שאני מחכה להודעה שאומרת שאני מושבת להמון זמן... ההודעה למזלי לא הגיעה, ואחרי קריאה ברשת הבנתי את המשוואה הבאה:
בשלט יש סוללה פנימית. ברגע שהיא תקינה והשלט כבה באופן לא תקין אז הכל בסדר. ברגע שהסוללה לא תקינה והיה כיבוי לא תקני - תופיעה השגיאה הזו שרק במפעל מתקנים. ומאחר והיבואן המקומי רוצה סכום אבסורדי על מנת לשלוח את הנ"ל לחו"ל, אם אין לך קרובים שיכולים לקבל חבילה בארה"ב ולשלוח להורייזון אז אין לך הרבה דברים שניתן לעשות עם השלט.
ושיהיה לכולנו רק טוב
לא ניתן לשלוח אליהם ישירות
Hurricane 425
DX7
[QUOTE=Flying_student;337948]לפני כמה שבועות גיליתי בשטח שהשלט שלי הושאר דלוק והסוללה נגמרה בו. כבר בשטח הכנתי את עצמי לכך שהלך לו השלט. הטענתי את הסוללה כדרוש (כאשר ליפו מגיעה ל-0 לא ניתן להטעין בשיטה הסטנדרטית), וחיברתי לשלט תוך כדי שאני מחכה להודעה שאומרת שאני מושבת להמון זמן... ההודעה למזלי לא הגיעה, ואחרי קריאה ברשת הבנתי את המשוואה הבאה:
בשלט יש סוללה פנימית. ברגע שהיא תקינה והשלט כבה באופן לא תקין אז הכל בסדר. ברגע שהסוללה לא תקינה והיה כיבוי לא תקני - תופיעה השגיאה הזו שרק במפעל מתקנים. ומאחר והיבואן המקומי רוצה סכום אבסורדי על מנת לשלוח את הנ"ל לחו"ל, אם אין לך קרובים שיכולים לקבל חבילה בארה"ב ולשלוח להורייזון אז אין לך הרבה דברים שניתן לעשות עם השלט.[/QUOT
מוזר לי שאתה כותב את זה.... אמור להיות לך ניסיון עם הסוגיה!
אין סוללה בDX7 פרט לסוללה הראשית ומכאן הבעיה.
שחר
אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!
TREX 500
NAZA QUAD
KKMULTICOPTER QUAD
BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
AURORA 9