שלום.
למשהוא יש נסיון עם לשים "קאוול" לפאן קאב? (אני לא זוכר איך קוראים לזה). אני מתכוון לכיסוי פלסטיק.
דוגמא:
כי אחרי פירוקים, הרכבות, ותיקונים, האף נראה קצת מגעיל. אז חשבתי לשים כזה כיסוי.
משהוא יודע להפנות אותי למשהוא מתאים?
תודה.
שלום.
למשהוא יש נסיון עם לשים "קאוול" לפאן קאב? (אני לא זוכר איך קוראים לזה). אני מתכוון לכיסוי פלסטיק.
דוגמא:
כי אחרי פירוקים, הרכבות, ותיקונים, האף נראה קצת מגעיל. אז חשבתי לשים כזה כיסוי.
משהוא יודע להפנות אותי למשהוא מתאים?
תודה.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
אני מחפש משהוא שיתלבש על הקיים. אני מוכן לוותר על היציאות של האגזוז.
מתן.
שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.
MUFFLER ? FUNCUB ?![]()
![]()
לא, אבל זה מציק כשהוא על הקרקע...
מתן.
אם אתה לא חושש מקצת עבודה אתה יכול לעשות לך קאול לתפארת מבקבוק פלסטי.
עיקרון העבודה מוצג בקישור הבא מאתר הייפלי, עם הערה או שתים.
*- במקום חופה שמתוארת, עושים כמובן חלק בדמות החרטום\קאול הרצוי. פתח הבקבוק צריך להיות באזור המיועד לפרופ'. עבור קאול גדול יש למצוא בקבוק גדול מספיק, (בקבוקי מיץ טבעי של פרימור - מתאימים לפרויקטים "גדולים")
* - אין צורך להשתמש בפאן, שהוא חזק מאוד אבל יקר ונדיר. אפשר פשוט להכניס את כל החבילה לתוך תנור אפיה שחומם לטמפ' בין 120 ל-200 מעלות (לא כל כך משנה הדיוק). אחרי מספר שניות הפלסטיק מתכווץ והחלק מוכן.
נערך לאחרונה על ידי umbo; 02-03-2012 בשעה 16:42:50.
תודה, אבל זה נראה מסובך, ואם כבר הייתי עושה מודל כזה של האף, אז הייתי עושה את זה בווקום פורמינג.
טוב, או שאני אעזוב את הרעיון, אני שאני אלמד לפסל.![]()
מתן.
נכנסת לקישור שנתתי לך בתשובה הראשונה של השירשור הזה?
הקאוול עולה 3$ והמשלוח עוד 5.34$ ונראה שהוא די מתאים מבחינת הגודל.
http://secure.hobbyzone.com/HBZ7126.html
נראה לי שהוא מתאים בשביל להחליף את האף המקורי, לא בשביל להתלבש עליו...
טוב לא משנה, זה לא כל כך קריטי...
מתן.
מכוון שלי יש מספר חרטומים שאולי אפשר להתאים, מה ממדי החרטום של הטיסן שלך ?
איזה יופי!
איזה מידות אתה צריך?
תודה.![]()
מתן.
צריך כמובן את המידות A, B, C .
A, B - הם המידות באזור החיבור של הקאול לגוף.
C - זה אורך הקאול עד לפרופ' (כולל החפיפה שצריכים לברגים לצורך חיבור).