היי,
יש לחבר שלי מחסן שהוא רוצה לשים בו מצלמות אבטחה שישדרו את מה שהן רואות. הוא מעוניין שהוידאו יגיע לסמארטפון שלו. מישהו עשה פעם כזה דבר?
תודה
היי,
יש לחבר שלי מחסן שהוא רוצה לשים בו מצלמות אבטחה שישדרו את מה שהן רואות. הוא מעוניין שהוידאו יגיע לסמארטפון שלו. מישהו עשה פעם כזה דבר?
תודה
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
שרוןX
אתה צריך מצלמות IP ישיר. או כרטיס למצלמות ומחשב, המינימום זה ל-4 מצלמות. לצפייה מהסמארט יש ערמות של אפליקציות שעובדות מצויין. אני משתמש באייפון ב-Y-CAM וב-icamviewer שניהם עובדות טוב.
אושרי
הוא פשוט צריך לרכוש מערכת אבטחה שתומכת בצפייה מרחוק דרך הפלאפון למשל אם הוא מעוניין להתקין מערכת עד 4 מצלמות אבטחה יש את המכשיר DVR STANDALONE הזה שתומך בצפייה גם מסמארטפון...
בקיצור, כל פתרון אבטחה שהוא מעוניין להתקין בין אם מדובר במערכת אבטחה מבוססת מחשב, מערכת DVR או מצלמות IP חייב לתמוך בצפייה בפלאפון.
בגדול כל מצלמת אייפי זמינה דרך כל דפדפן, ודרך ה-APPS ניתן לצפות ישירות רק להכניס את האייפי.
אושרי
כל מצלמות מסוג FOSCAM גם החיקוי וגם המקורי עושות את העבודה
קניתי ב75$ כולל משלוח ועושה את העבודה מצוין.
כוללת IP, WIFI,
שילטה מרחוק על PTZ , זום,
צפייה באמצעות הדפדפן בסמארטפון או באפליקציה יעודית (חינמית- לא חסר)
רק תבחר..
http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw...d=130585506628
EFLY בפייסבוק....
תודה חברים. בחרתי לו אחת עם VMD מהמבחר שמעוז ציין.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אני גם צריך להתקין זוג כזה, האם שווה להשקיע במצלמה (מהמבחר המוצע בלינק) של 100$+ או שמספיקות אלה של 65$? מישהו יודע?
אני יכול להגיד לך שאני קניתי את זאת ב65$ והיא עושה את העבודה.
Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
EFLY בפייסבוק....
תוכנת ISpy למחשב וIP Cam Viewer לאנדרואיד
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM