שלום לכולם!
יש ברשותי רכב סמיט 1/10 , ברצוני לעשות שיפורים כדי להגביר את מהירות הנסיעה אני מבקש קישורים לאתרים ומה להזמין
תודה
שלום לכולם!
יש ברשותי רכב סמיט 1/10 , ברצוני לעשות שיפורים כדי להגביר את מהירות הנסיעה אני מבקש קישורים לאתרים ומה להזמין
תודה
רק כך בחשבון שרכב הסמית הוא סוג של הכלאה זחלן ומונסטר, מהירות תבוא על חשבון בלאי מואץ של חלקים כגון קורונות גלגלי שיניים וכמובן דיפרנצילים, קרא היטב בבלוגים ואתרים מחול על המלצות בנושא שדרגת לפני שאתה מזמין !
בהצלחה !
יוסי נהוראי
האם הבלאי שאתה מדבר עליו יהיה מואץ כתוצאה מהשידרוג. או שמדובר בבלאי רגיל .
כיצד יבוא לידי ביטוי השידרוג?
כבר בהסעה הראשונה יהיה בלאי - במקרה הטוב אקסים מסובבים עד רמת קרועים במקרה הרע כל הגאשפט יינזק!!!
הרכב המקורי אינו בנוי לכוחות חזקים מידי, אם אתה משדרג צריך לשדרג מהג'אנט ועד המנוע את ולהחליף את כל החלקים הנעים!!! וכמובן שאז את פגיע עוד יותר לפוצץ שילדה <היות והכל מתכתי ויעביר את המכה ישר לשלדה או לחלק הפלסטי הראשון שהמתכת תפגוש.
אני אישית לא הייתי משפר, רוצה מהירות?! זה אינו הרכב המתאים.
יש יותר מטוסים בים מאשר
ספינות באויר!!!
speedo 1.2
aurora 9
IOM v-7
נדב תודה ,יש לי גם את ה. E. revo
חברים.
כעיקרון גם אני חשבתי כמוכם...עד שדיברתי עם 2 גולשים שהחליפו בסאמיט למערכת בראשלס...
שניהם לא מדווחים על בלאי מיוחד, שניהם ביחד וכל אחד לחוד לא מוכרים לי כמי שמרחם על הרכב שלו...
מנוע בראשלס מגיע בדרך כלל עם אפשרויות תכנות מורחבות ולכן ניתן להגביל אותו בלא מעט פרמטרים...
בעיקר מה שמכונה פאנצ' קונטרול שמתבטא בעוצמת המכה או עוצמת תחילת הנסיעה...או את עוצמת העצירה.
ידוע כי מנוע בראשלס אינו הכי מתאים לזחילות אך יש לו גם לא מעט יתרונות
אני אמנם לא חובב גדול של המערכות הסיניות [בלשון המעטה] אבל המערכת הסינית של רכבי ה 1/8 טראקסטאר עושה את העבודה ובזול.
בהצלחה.רן ענבר
אני החזקתי גם e-revo וגם סאמיט כשרציתי מהירות שיחקתי עם הרבו וכשרציתי להשתעשע שיחקתי עם הסמיט.
לגבי השני חברה ששידרגו גם אני מכיר כאלה שכן בילו יותר בפיט סטופ מאשר בשטח...
אגב אני בדעה שאם כבר משפרים אז מתעסקים עם משהחברה ממליצה נכון שזה יקר יותר אך האמינו לי שבחנו את הדברים לפני שהמליצו.
הסעה נעימה!!!
יש יותר מטוסים בים מאשר
ספינות באויר!!!
speedo 1.2
aurora 9
IOM v-7
שידרוג למהירות גבוה יותר גורמת לבלאי בכל המיכלולים הנעים,קח בחשבון שאם אתה משיג את החלקים בזול אז אולי זה שווה .אם אתה לא נהנה מהרכב במצבו אז תשדרג וקח בחשבון שזה עולה קצת יותר .אבל זה כיף.עוד פעם תלוי מה הולך קודם ומה אפשר לעשות בשביל להקטין את הבלאי.
חיים גיל תעשה תרגיל