התחדשתי באורורה אם זזה אפשרי שמישהו יש לו את המדר הזה יתקשר אליי ויתן לי קצת הסברין עליו במיוחד סוגי הBIND תודה מראש
התחדשתי באורורה אם זזה אפשרי שמישהו יש לו את המדר הזה יתקשר אליי ויתן לי קצת הסברין עליו במיוחד סוגי הBIND תודה מראש
יש בפורום הזה פונקציה של חיפוש, נסה אותה ותופתע.
מאיפה אתה בארץ? הכי פשוט שתמצא מישהו מבעלי האורורה באזורך ותקבל סקירה מקיפה, ככה גם יהיה לך עם מי להתייעץ בהגדרות למעופפים שלך ובסימני שאלה שאולי יצוצו בעתיד.
יש לבוב פיינלס איזה 10-15 סרטונים על המשדר הזה, הסבר בטלפון לא ימצה רבע ממה שאתה צריך או יכול ללמוד על המערכת
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
ALZRC T-rex 450 pro - סקירה שלי לגביו
Hitec Aurora 9
קרה לי הדבר הכי טיפשי בעולם משום מה הייטק החכמים החליטו שהם עושים את החור טריינר והחור הטענה אותו גודל ומה שמצאתי ראשון זה היה חור טריינר חיברתי את המטען מכניס לחור ומשום מה לא נדלקת המנורה על המטען מחפש מחפש לא מבין מה קורה עד שמצאתי בצד שני את החור טעינה שעשו אותו אחד לאחר חיברתי לחור השני ונטען יופי אבל למה לעשות אותו חור לטעינה ולטריינר דבר טיפשי
אני מכיר משהו ששרף את המשדר שלו בגלל חוסר תשומת לב שכזו ,זהירות יצאתה בזול
בר תורג'מן
באר שבע
su29 קרש
PC9
Futaba 6EX
Cosmic Wind Minnow
Seagull Nemesis
Spitfire Hanger 9
Hitec Aurora 9
אין סכנה שיקרה שום דבר מהשחלת תקע המטען לשקע הטריינר, כי שקע הטריינר הוא בננה והקונקטור של המטען בכלל לא נוגע בפנים בשום דבר חשוב.
ועדיין אייל הם מזהירים מפורשות בחוברת שלא לחבר לשם ומצהירים כי עלול להביא לשריפת המכשיר
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
ALZRC T-rex 450 pro - סקירה שלי לגביו
Hitec Aurora 9
גם לי זה קרה בעבר מספר פעמים
פשוט תדביק את החור עם נייר דבק :-)
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
נכון ליאב כי בשקע טעינה יש פין שנכנס לבננה בניגוד לשקע טריינר וגם שתכניס לשקע טריינר תראה שלא נדלקת הנורה על המטען מה שאומר שאין העברה של חשמל