לקהל לקוחותיו של הסיני:
מכס ישראל מעכב משלוחים מהספק הנ"ל בגלל אי התאמה בין הצהרת ערך הטובין(חבילה+משלוח והתכולה) לבן חשבוניות הרכישה. במקרה הטוב תקבלו קנס ובמקרה הפחות טוב תקבלו קנס יותר גדול.
לתשומת לבכם.
![]()
לקהל לקוחותיו של הסיני:
מכס ישראל מעכב משלוחים מהספק הנ"ל בגלל אי התאמה בין הצהרת ערך הטובין(חבילה+משלוח והתכולה) לבן חשבוניות הרכישה. במקרה הטוב תקבלו קנס ובמקרה הפחות טוב תקבלו קנס יותר גדול.
לתשומת לבכם.
![]()
בברכת נחיתות טובות,
אבי סירוטה
שיט בדיוק הזמנתי HK-450
Spektrum DX6i
Trex-250 Super Combo
Trex-500 ESP (בקופסא) + Spartan DS760 + 9257
הי אבי,
לא רק מהספק הנ"ל, לאחרונה יש שינוי במדיניות המכס עקב ריבוי "המתנות" שנשלחות והצהרות עלות נמוכות מהספק.
היו הרבה תלונות מחנויות ויבואנים בארץ על הנושא ובמכס החליטו להלחם בתופעה.
כאשר מגיעה חבילה מחו"ל (דגש על איזור המזרח הרחוק), מוציאים את החשבונית ובודקים את עלות הפריטים המופיעים בה מול מחירם באתר האינטרנט של הספק.
הקנסות די גדולים על מנת להרתיע את הצרכנים מלבצע שוב את העבירה.
גם אם החבילה נשלחה כחבילת שי, הם בודקים מהיכן היא הגיע, אם זה כתובת של ספק, הם עוצרים אותה מיד.
לפני מפסר חודשים הזמנתי מספר מוצרים מחו"ל, החבילה נשלחה אלי כחבילת מתנה והספק אפילו צירף ברכה של יום הולדת שמח.
החבילה נעצרה במכס, ואפילו הטענה שהספק ידיד שלי לא עזרה, הם ביקשו לראות תעודת זהות, ומכיוון שהחבילה נשלחה 4 חודשים לאחר תאריך יום הולדתי, נאלצתי לשלם מכס מלא. הם רצו שאשלם גם קנס בגובה 1500 ש"ח, אך למזלי ויתרו לי.
יש מספר ספקים שהמכס "שם עליהם עין" וכנראה שהסיני הוא אחד מהם.
בברכה,
ניסים.
חלק מהסיבות לכך זה כי אנשים מפטפטים כאן יותר מדי......
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
הי,
מפטפטים על זה בעל מקום והאמן לי שזו לא הסיבה.
הכל עבד בסדר עד שמספר חנויות ויבואנים בארץ התלוננו.
אני בודאות יודע על שלושה שהגישו תלונה.
בכל מקרה, זה כבר קרה.
בברכה,
ניסים.
בעלי העסקים לא מבנים שאם יסגרו את הברז הסיני אנשים לא יבאו אליהם כדי לקנות, הם פשוט יעזבו את התחביב!!
וחבל...
להנות עם האצבעות, זה לא סטייה, זה דרך חיים...
נערך לאחרונה על ידי wind556; 29-01-2009 בשעה 14:24:56.
יעוץ טלפוני חינם
ראשית, אני מסכים איתך לחלוטין.
אני מאלו שלא מפטפטים, לפחות לא בפומבי.
הפטפטנות בנושא משולה להכנסת גול עצמי.
אכן יש בעלי עסקים שהם צרי עין, הם לא חושבים הלאה...
בתור בעל עסק לשעבר, אני יודע שאין אפשרות להתחרות במחירי חו"ל, אפשר לנסות להתקרב אליהם.
העסקים בארץ לא יכולים להרשות לעצמם להזמין בכמויות שמזמינים עסקים בחו"ל, ולכן המחיר בהתאם. שלבו את זה עם מיסוי גבוה...
מה שחלק מהעסקים לא מבינים זה שהשירות מאוד חשוב, גם אם לא מכרת טיסן או מסוק, תוכל למכור חלפים, לתת שירותי תיקונים והדרכה טובים וע"י כך למשוך אלייך לקוחות.
גם אם התלוננו במכס, זה הרי לא יעצור את התופעה של הזמנות מחו"ל.
המטרה היא ליצור הרתאה על מנת שאנשים לא יזמינו מחו"ל במחיר שהוא כבר נמוך ועוד יצהירו על מחיר יותר נמוך, יתחמקו מתשלום מכס או ישלמו תשלום קטן בלבד.
לצערי, כפי שציינת, יש מספר אנשים, לצערי מספר לא מבוטל, שלא יודעים לסגור את הפה.
אני לא חושב שאפשר לעצור את תופעת הפטפטנות, היא קיימת ותמשיך להתקיים מעל דפי הפורום הזה, בשטחי ההטסה, במפגשים ובעצם בכל מקום.
אני חושב שהמשפט "סוף מעשה במחשבה תחילה" מתלבש פה יופי.
בברכה,
ניסים.
מסכים עם עודד...
במידה ויודעים בודאות מי המתלונן, אני לא רואה שום סיבה מדוע לא לפרסם את שמו ברבים!!!
אמר פעם חכם זקן אחד
סייג לחוכמה שתיקה !
אסור להזמין מהסיני?!!!
אני בדיוק עכשיו רציתי להזמין כבר הייתי קליק אחד מלקנות.
אפשר יותר פירוט מה אפשר לעשות?!?!!!1
הם עוצרים כל חבילה? גם גדולות וגם קטנות?
לפני מספר ימים קיבלתי חבילה מהסיני בשווי קצת פחות מ 100$
טיסן שהגיע עם הבית שלא עצר ולא התעכב במכס
יעוץ טלפוני חינם
צודק 100 אחוז אני יודע על זה כבר לפני יותר משבוע ושתקתי לא צריך הכל לספר בפורום יש דברים שהשתיקה יפה להם
אני חושב שזו הזדמנות לבצע "תיקון"
והנה המרשם הבטוח לכולם(!):
1. השתדלו להזמין חבילות בשווי של עד 50$ , חריגה של עד 100$ בד"כ גם עוברת בצורה סבירה. אל תתקמצנו על עלות משלוח נוסף
2. מייד בתום ביצוע ההזמנה ועם קבלת מייל מספר ההזמנה שגרו מייל לשרות הלקוחות ובקשו שיצהירו בדיוק את הסכום הרשום בחשבונית (מפתיע הא??)
3. באופן עוד יותר מפתיע זה מה שה"סיני" יעשה, כי מה'כפת'לו'...
4. בקשו גם שיצרף הדפס החשבון בחבילה.
5. דאגו להחזיק הדפס של הודעת החיוב מחברת האשראי.
ולמי שרוצה לנסות פירצה בחוק על אחריותו בלבד:
למכס יש כלל ברור : חבילה שערכה עד 50$ פטורה ממכס גם אם המשלוח עלה 1000$ , למה? ככה! כי מחייבים מכס על שווי הסחורה ומשלוח אינו סחורה!
ולכן, מי שרוצה להתחכם יוכל לסכם עסקה שסכום העיסקה מחולק ל 49$ מחיר מוצר ו200$ משלוח "מזורז"
**** אני , אישית, נמנע מביצוע פעילות שאינה חוקית, או בתחום האפור וממליץ בחום לכולם לנהוג כך ****
תהנו מקנייתכם.
נערך לאחרונה על ידי Boogle; 29-01-2009 בשעה 17:59:03.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
ואז שתדע מי זה מה תעשה? תמשיך לא לקנות ממנו רק ביתר שאת?אתה גם ככה קונה הכל מחו"ל.. מצחיק שזה בא דווקא ממך.. אוהב אותך
ולעניין.. תפרסם את שמו ללא הוכחה ותתיבע על ידו? מה הטעם? בעוד יומיים כולם שוכחים מזה.
הסיני מחליף שם מ United hobbies ל... אוופפסס הוא כבר החליף.. ל hobby city אההה... אופס הוא כבר החליף ל hobby king משנה מדבקה או משהו אחר ויש שקט לעוד כמה שנים.
אפשר גם לעשות כמה עשרות הזמנות זולות ולייאש את המכס, מספיק שכל חבר פורום מזמין 2-3 הזמנות כמו מתאם פרופ למנוע ב 2$ או לינק ב 0.5$ בנפרד והמכס מוותר תוך שעה.
אפשר גם לבקש ממנו להדביק מדבקות אחרות בשילוח לישראל, אחרי שהוא שם בדף ההזמנה את המחיר שאנחנו רוצים שיהיה על החבילה אני מאמין שהוא יעשה הכל.
אי אפשר לאטום שום פרצה לעולם, אל תתרגשו, בואו ניתן לעניין להתגלגל ונראה מה קורה.
נ.ב.
אם הייתה איזושהי הלשנה יש לי עניין מיוחד במקרה. הציוד של החניכים שלי צריך להגיע.
נחכה ליום שני שאבא שלי יגיע לעבודה ונבדוק אם הייתה הלשנה ומי זה.
טם-טם-טם (מוסיקה דרמטית)
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
היום הגיע לי ה - HK450 מהסיני, לא מכס ולא נעליים![]()
Spektrum DX6i
Trex-250 Super Combo
Trex-500 ESP (בקופסא) + Spartan DS760 + 9257
[QUOTE=MDreamer;35060]ואז שתדע מי זה מה תעשה? תמשיך לא לקנות ממנו רק ביתר שאת?אתה גם ככה קונה הכל מחו"ל.. מצחיק שזה בא דווקא ממך.. אוהב אותך
גם אני אוהב אותך, אבל אל תטעה בי
לא הכל מחו"ל ולא מעט אנשים הופנו על ידי לרכוש דבר זה או אחר בחנויות בארץ,אתה יכול לאמת את זה אצל (מנוע מלאמר את שמו) מהעיר ההיא , צפונית לכפר סבא(מקווה שזו לא נוגד את חוקי הפורום)
יעוץ טלפוני חינם
חבר'ה תרגיעו...
המכס לא יעצור ולא יכול לעצור כל חבילה בגלל עומס עבודה.
מה שכן יכולים לעשות במכס זה לתת דגש לחבילות המגיעות מהמזרח או מספק מסויים. כחוק, כל חבילה מתחת ל-50 דולר פתורה ממכס ולא משנה מהיא עלות המשלוח.
יש באתר המכס קטגוריות לחישוב עלות המכס.
גם מי שנדרש לשלם מכס, שיוודא שלא שילם יותר מדי. הם הרבה פעמים מחייבים מכס על מוצרי טיסנאות כ"צעצועים" ודורשים לשלם מכס גבוה יותר.
לפעמים הם "טועים" ומחייבים מכס גם על עלות המשלוח.
באופן אישי, יצא לי שחוייבתי יותר מדי ע"י המכס וקיבלתי החזרים.
חשוב לבדוק היטב את חיוב המכס, להצטייד בחשבונית מס עבור הפריטים שרכשתם וגם את חיוב האשראי כגיבוי והוכחה נוספת.
לצערם של חלקכם, לא אפרט מי יתלונן, זה לא יתרום ולא יפתור מאומה.
מצד שני, טיסנאי "חכם" שנכנס לחנות ומתפאר על המחיר הזול ששילם וכיצד "עבד" על המכס, עדיף שייקח לתשומת ליבו וישתוק להבא (אותו אחד, במידה וקורא שורות אלו, שיקח לתשומת ליבו).
לא צריך לעשות היסטריה מעניין המכס ובאותה מידה, לא צריך לפטפט יותר מדי.
בברכה,
ניסים.
דבר אחד איני מבין
בד"כ ממילא אני קונה בפחות מ 50$ מ HC
וכיוון שהוא רושם בד"כ סכום מצחיק על דעתו (12$) , יתכן וזה גורם לחשד במכס
אם כולנו נבקש ממנו להעלות את סכום ההצהרה לסכום הגיוני (40$ למשל)
יתכן והבעיה תפתר...
אם ידוע מי הוא שומר החוק הישר כסרגל שביצע את חובתו האזרחית ודיווח למכס, אינני רואה כל סיבה מדוע לא לפרסם את שמו?
רועי