logo 500
trex 600n dfc
fusion 50 FBL
JR-11X
Eitan Goldstin Freestyle Final
logo 500
trex 600n dfc
fusion 50 FBL
JR-11X
tomernassi (19-07-2012)
מ ד ה י ם ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
מוטי ואקנין
[COLOR="Blu
TREX-700N[/B]
תקשיבו וקשיבו לי טוב!!!!!!
עכשיו השוויתי בין הטיסות פריסטייל השנייה של תותי לטיסה של קייל דייל .......והוא לא מתקרב לתותי ......לתות...........
הטיסה של תותי עמוסה בתרגילים מורכבים לשתי הכיוונים במהירות גבוהה בדיוק מטורף............לא מבין מה נסגר עם השופטים?!
אם אני מגיע לשם יושב עליהם עם הטוסיק שלי...................חבל"ז מזמז...........
יאללה אני הולך להירגע......
מוטי ואקנין
[COLOR="Blu
TREX-700N[/B]
מוטי, כפרה, הטיסה של תותי יותר טכנית אבל הטיסה של קייל הייתה משהו מעולם אחר, פשוט מדהימה.
תותי סיים ראשון גם מנוברס וגם מוזיקה, נעבוד שנה הבאה קשה יותר על הפריסטייל, הוא רק בן 14 , יש מה לשפר תמיד
הגיע לקייל לזכות בזכות והתוצאות משקפות את התחרות.
ותאמין לי, שנה הבאה יקבלו סמאק שמרוב פחד ירטיבו את התחתונים שלהם !
נערך לאחרונה על ידי guyro; 18-07-2012 בשעה 22:28:08.
http://helidaily.com/3d-masters-2012...ictory-flight/
הטיסה של KYLE-DAHLS
יש לו גם מסוק מפלצת...
Poom and Eitan Doing the Tripet with the X7
תראו את תותי בדקה 0.35
מלך!
logo 500
trex 600n dfc
fusion 50 FBL
JR-11X
החיוך של תותי זו הפירסומת הכי טובה לתחביב/ספורט הזה...
נחמד לי לראות איך עם הזמן משתנה ה SHOW בארועים כאלה, אם לפני 12 שנה מישהו היה מרחף עם המסוק שלו הפוך הוא היה גורם לליבם של הצופים להחסיר פעימה וזה היה השוס הגדול שכולם מיד היו רצים לחקות. היום גדולי המטיסים זוכים לתשואות כאשר הם מצליחים כמעט ל"רסק" את המסוק שלהם בשיא הנונשלנטיות כשהמסוק מתיישב בנחת לצידי הסקידים שלו כאילו לפי הזמנה לצילום בסיום הטסה...שילוב של יכולות הטסה עם קצת הומור אפילווזה יפה לראות איך עם השנים מה שהתחיל כמשהו שמרני יחסית עם תרגילים מובנים לפי הספר הולך ומשתחרר בעקבות הדם הצעיר שנכנס כל שנה ושנה לתחום. גם ניכרת ההשפעה "הטארקית" באופן שבו מטיסים היום את המסוקים...הרבה יותר העזה מבעבר...חבל שהוא עצמו לא הגיע להציג בתחרות...בטוח שהיה נותן שואו ייחודי בסגנון שלו
כל הכבוד לחבר'ה שלנו!!
נערך לאחרונה על ידי liran; 19-07-2012 בשעה 10:20:23.
guyro (19-07-2012)
guyro (19-07-2012)
סוף סוף ראיתי את טיסת הגמר של תותי, הילד לא נתן לי לראות בLIVE.
פעמיים ראיתי את הסיומת, פעמיים נפלה לי הלסת מהמקום!
היום התארחו אצלנו באנדרטה אסף אלוש והמשפחה, אסף ותותי נתנו כל אחד בוקר של טיסות בלתי ייאמנות אחת אחרי השנייה... לפני חודש וחצי בערך יצא לי לראות את שני אלו מטיסים אחד אחרי השני וגם אז הם הטיסו לא מהעולם הזה, אבל ח'ברה זה היה פשוט מדהים לראות כמה קפצה רמת ההטסה של שניהם בתקופת האימונים הזו לתחרות.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9