התקנתי את תוכנת הקיול ללוח העברתי אותו למצב של קוואד אך נתקלתי בבעיה שיש רק 3 פונקציול בקטגורית קלברית שלפי המדרכים באינטרנט אמור להיות יותר אני רציתי להעביר קיול בין השלט לבין הלוח של הסטיקים אך זה מראה שאין לי אפשרות לעשות קלבריט.
השמח לתשובה.
התקנתי את תוכנת הקיול ללוח העברתי אותו למצב של קוואד אך נתקלתי בבעיה שיש רק 3 פונקציול בקטגורית קלברית שלפי המדרכים באינטרנט אמור להיות יותר אני רציתי להעביר קיול בין השלט לבין הלוח של הסטיקים אך זה מראה שאין לי אפשרות לעשות קלבריט.
השמח לתשובה.
אולי לא לחצת על connect? (מימין למעלה)
מומחה לבדיקות הרס של כלי טייס
לחצתי על conntect זה העלה לי את הניסיון לחיבור אבל עדין זה לא חיבר אותי אני ניסיתי להחליף קבל אך זה לא עזר הסיתי את test כפי שאמרתה זה העלה לי נתונים אבל עדין לא היה חיבור.
מה לעשות?
בהמשך לתגובה הקודמת :
לאחר שעשיתי conntect זה רשם לי no heatbeat packets received ולאחר מכן ניתק אותי מ conntect ולא היה קשר בין הלוח למחשב.
יש לך במפורש בעיית תקשורת.
המלצה חמה: לעקוב בדיוק אחרי התהליך שמתואר ב-Wiki. יש הרבה פרטים אבל התהליך הוא פשוט ועובד אם עוקבים אחר ההוראות ולא מפספסים.
היי דרור,
אני עוקב אחר התהליך כפי שכתוב , אני נתקל בבעיות
אני אפרט
התקנתי את התוכנה.
קיבלתי קונקשיין בין הלוח לתוכנה לאחר שהגדרתי קום מתאים.
אחרי ההתקנה לחצתי על הקוואד והוא שאל אותי אם להוריד את הגרסה האחרונה שלו.
התקנתי.
לאחר ההתקנה הוא ניתק את החיבור.
ואם אני לוחץ על המלבן הירוק כדי לעבור לכיולים והתפריטים הוא רושם לי שאני צריך עדכון.
ושום דבר לא משתנה אני לוחץ על הקוואד ושוב הוא מציע לי להתקין את התוכנה.
אם הוא רושם שאתה צריך עדכון הכוונה היא לתוכנה על ה-PC, כלומר APM Mission Planner
יוצא עדכון כל כמה ימים אז סביר להניח שמדי פעם תיתקל בהודעה כזו.