הלכתי לקנות היום דלק והמחירים שוב בשמים יש המלצות מהיכן ואיך ניתן להשיג דלק במחיר שפויי אופציות התקבלו בברכה.
הלכתי לקנות היום דלק והמחירים שוב בשמים יש המלצות מהיכן ואיך ניתן להשיג דלק במחיר שפויי אופציות התקבלו בברכה.
נערך לאחרונה על ידי SHAHAR AB; 30-09-2012 בשעה 16:59:04.
TREX 700N DFC
GOBLIN 700 SKOOKUM BE GPS
EASYGLIDER PRO
ואל תזכירו חשמלי זה בינתיים לא בשבילי
TREX 700N DFC
EASYGLIDER PRO
אתה מוזמן ליצור איתי קשר אולי אוכל לעזור לך .....
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
תלמד מאתמול, תחיה את היום, תקווה למחר והכי חשוב תהנה מהחיים !
Fly Hard Fly Low Fly 3D All The Way
SHAHAR AB (30-09-2012)
בעייתי..![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
SHAHAR AB (30-09-2012)
היי שחר
נערך לאחרונה על ידי יפרח; 20-10-2012 בשעה 06:09:17.
SHAHAR AB (01-10-2012)
חג שמח לכולם שבוע שעבר קניתי coolpower ב170 ש"ח המחירים נהיו מטורפים .
TREX 700N DFC
EASYGLIDER PRO
חברה אני מטיס אם אופטיפיול ומרוצה מנוע נשמר אם מקסימום ביצועים ומחיר ידידותי לפחות בשני חנויות בארץ
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
מי שקונה מרצדס,BMW,ואפילו אודי לא מסתכל על מחיר הדלק או אם כרגע הוא מתדלק שבירות עצמי ... עכשיו תשליחו את זה לתחום שלנו .
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
אלון לא הבנתי על איזה מרצדס אתה מדבר, גם למרצדס לא מעלים מחירים באחוזים כאלה גבוהים.
אבל עם קצת מאמץ אפשר להשיג דלק קצת יותר זול גם "למרצדס".
TREX 700N DFC
EASYGLIDER PRO
ה"דלק" שלנו לא על בסיס נפט אלא כוהל, אנחנו צמודים למחיר התירס בברזיל... והניטרומתאן בקזחסטן
אפשר אולי לקבל החזר מהמדינה על שימוש בדלק ירוק![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
אני יתחיל מזה שאני מנסה לתת לך קו מחשבה להקל על העניין כי אני באמת אוהב אותך וזו התאוריה שלי לעניין:
המסר שאני מנסה לעביר הוא לא במרצדס כרכב,המסר הוא כזה שמי שיש לו 2 מסוקים ++ וכל אחד מהם עולה 6000 שקל ,עם ציוד שאנשים ממהרים להחליף לפני שמיצו את ה"ישן" ,ועייניינו תמיד נשואות כבר אל המסוק הבא ולחליף את הזה .. ולהחליף את זה... כי הסרוו הזה מהיר יותר ב 0.001 שניות וכו' ,= ביזבוז ענק ולא מוצדק שמותיר אותך בחיפושים אחרי דלק זול יותר אולי ב 30 שקל ,ואז אתה נוסע לכאן ולשם מתקשר לזה ולזה בשביל אולי לחסוך 30 שקל של הנאה ובריאות לנפש.
אז מה אני רוצה? מי שיש לו מרצדס לא מסתכל איפה יש מבצעים על 10 אג' פחות לאוקטן 95 הוא מתדלק ונהנה ממה שיש לו כי בזה בחר הוא יכול לקנות מזדה (טירקס 600) להגיע לאותו מקום עם אותו דלק בפחות כסף.
מסוקים גדולים עולים כסף , אתה יודע שאינני בעל משכורת מעל ההמוצע אבל בגלל שהדלק עלה ב 30 שקל אני לא יפסיק להטיס ,למה? כי בחרתי מסוק 700 שזולל דלק אבל אני נהנה ממנו וזה עושה לי טוב ולא איכפת לי כמה יעלה הדלק (אתה צודק שזה יקר אבל מה נעשה) אולי אני יטיס פחות (וזה מה שאני עושה ) .
המלצתי אליך כמעט כמו במבה לא היה כמו ולא יהיה כמו קוול פאוור,קצת יותר קצת פחות אבל זה ההה דלק. שנים מנסים לשנות זאת ללא הצלחה כנראה הוא באמת הכי טוב שיש.
,אלון שדה.
אלון הטענה שלי שכל פעם שאני בא לקנות דלק אומרים לי זה משלוח חדש והמחיר קופץ ב20 שקל זה נראה לך הגיוני? בהתחשב גאלון היה עולה 120₪
והיו כאלו שהיו משיגים ב 110 עכשיו קח מחשב ותחשב כמה אחוזים זה כל עלייה של 20 שקל גם הזהב לא עולה באחוזים כאלה ובטח שלא הדולר.
זה מרגיז עליה במחיר סבירה הייתי מבין.
חג שמח
TREX 700N DFC
EASYGLIDER PRO
אני יגיד לך משהו יותר מעצבן ,אני ההיתי מבקש לקנות מהיכן שהיו ממליצים לי רק שלי היו מוכרים ב 30 שקל יותר כי זה אני ולא אחר ולא רק לי זה קרה.
דודו נתן לך פתרון מעולה שאני משתמש בו שמור אותו בסוד ותהנה![]()
,אלון שדה.
SHAHAR AB (05-10-2012)
גם החשמל יקר חבר'ה, הרגע שילמתי 1600 פאקינג שקל חשמל כמו כלום
בכבוד רב,
שגיא אדיר
T-Rex 700N LE
V-Bar SL Pro
Ys 120 3D
DX8
SHAHAR AB (05-10-2012)
שגיא תודה חג שמח גם לך ושבת שלום
TREX 700N DFC
EASYGLIDER PRO
הוזכר פה דלק למסוקים קול פאוור 30% במחיר של 130 שח רק תגידו איפה ואני קונה
מישהו בדק אם המחירים בחו"ל גם עולים באותו יחס