שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 33

נושא: פתרון פשוט מאוד למצב בעזה

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל פתרון פשוט מאוד למצב בעזה

רוצים נוסחא מאוד פשוטה לגמור את המלחמה תוך יומיים ולתת לנו שקט לעשרות שנים ?

אז ככה :

ראשית מפסיקים את הספקת החשמל, המים והסלולאר לרשות. אנחנו חייבים להם משהו ? יורים עליינו - אין תשתיות!
    שנית - מחלקים כרוזים ומודיעים בחדשות (וזה הרבה יותר ממה שרוסיה הייתה עושה אם מוסקבה הייתה מופגזת בטילים) : כל טיל שיוצא מעזה החל משעה X, לא משנה מאיפה יצא, אפילו אם זה מגן ילדים בית ספר, שכונה ברדיוס 2 ק"מ תהפוך לאבק ע"י פצצה כבדה.
    מי שנשאר שם בעיה שלו. אם הציבור בעזה רוצה לשרוד שיתפוס את המחבלים ויסגיר אותם או יתלה אותם בכיכר העיר. אין כזה דבר "הם מפחדים מהחמאס" אם כל ערבי ייקח סכין ויתקומם נגד שלטון החמאס כי הוא מבין שאם לא יעשה כך סיכויים למות טובים, תוך כמה ימים אין יותר חמאס.

ואז, נכנסים קרקעית, עוברים בית בית ודלת דלת ומוציאים כל רובה, טיל ומחבל לגטו. חייל אחד שנהרג, מוציאים להורג 100 מחבלים שנמצאים בבתי הכלא בארץ.
    ואז יש 3 אפשרויות - או ששומרים על הגטו הזה כמו כלא אחד גדול , ואין חנינה לאף מחבל עד שימות טבעית, שזאת אופציה יקרה אבל אפשרית
    או שיורים בכל המחבלים או שמגרשים אותם לסיני - מי שמתקרב לגבול כדור בראש ללא הבחנה.

העולם יכול לצעוק, לבכות, ולהתפלצן כמה שבא לו. אף מדינה חזקה לא הייתה סובלת מצב כזה ולא מתמחה בניתוחים כירורגיים נגד חלאות כאלה.
    מספיק עם כל החרטא הזה של עולם מצולם, הסברה וכו'.
    העולם יצעק וייתבכיין שנה, שנתיים, ואז יעבור לו. אבל ההרתעה והעובדה שאף אחד כולל אירן לא יעז להתעסק איתנו לפחות דור ואף יותר, תמשך הרבה יותר זמן ותציל הרבה חיים של אזרחים ובעיקר חיילים.

ובלי שטויות של כמו צורירינו, השואה שעברנו וכו', אם לא נהיה חזקים ונחטוא במוסריות יתר כלפי אלה שלא יודעים מוסריות מהי, לא נחזיק פה יותר מדי. גם ככה אנחנו מפסידים דמוגרפית מולם.

ורק כדי לסגור את העסקה, לאחר הפסקת הלחימה מודיעים בכל כלי התקשורת שאם עוד טיל אחד, לא שניים, אחד, יוצא מעזה באוייר, העיר תופגז ללא הבחנה במשך שבוע.
    ואז תראו שורות של מחבלים תלויים בכיכר העיר.

ואחר כך, כשאין אמל"ח וכוחו של החמאס ירד, לא להיות יהודים מוצצי דם כמו שהיינו מקום המדינה (הם בנו לנו את המדינה ואנחנו השתנו עליהם בקשת והפכנו אותם למה שהם היום) אלא להיכנס לרשות, לשפוך שם כסף ולהקים שם משטר דמוקרטי. ללוות אותו עד שהדור המסריח שנוצר שם ימות וקום דור חדש של אנשי העולם המודרני.

בעוד 30 שנה יהיה שם אירופה ולא עולם שלישי. אבל הבעיה שראש הממשלה שיהיה מספיק גבר לעשות את זה ייספוג הרבה ריקושטים בהתחלה וזה ייסכן את הכסא שלו, לכן במצב הנוכחי ספק אם זה ייקרה. זה צריך להיות מה שמוביל את הבחירות הבאות ועלינו לבחור באמיץ שמוכן לעשות את זה מבלי לחשוש איך ייראה בחדשות באל-ג'זירה.

הרבה מאיתנו חושבים ככה אבל זה לא באופנה לדבר ככה, אז עדיף שקמה אזרחים וחיילים ימותו, העיקר שנראה "טוב" בעולם....

Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

תודה!
    44
    הודה 18 פעמים ב 14 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: פתרון פשוט מאוד למצב בעזה

זה פשוט.
    הבעייה שזה רק חלום של כל יהודי.

תודה!
    48
    הודה 204 פעמים ב 169 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חברה, אתם צריכים עזרה. יש לי מס׳ טלפון של רופא מצוין, שרשאי לרשום כדורים ורודים.

רוצים?

4. המשתמשים 2 הודו ל mixerfix על הודעתו:

ebay007 (18-11-2012),Shahars (21-11-2012)

תודה!
    3
    הודה 27 פעמים ב 25 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: פתרון פשוט מאוד למצב בעזה

נראה לי שדבר כזה יצליח לעצבן איזה 50 מליון מוסלמים...

תודה!
    208
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שיקחו קלמנרבין, מה אכפת לנו ?
    כל עוד נראה שיש לנו ביצים ושאנחנו לא שפנים אף אחד לא ייעז להתעסק איתנו, גם לא אירן.
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

מנחת הבית
    שיזפון
    תודה!
    85
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

זה בדיוק מה שאני תמיד אומר.. אבל זה לא יקרה לעולם לצערי, צריך להשלים עם העובדה הזאת...

אני רק תמיד חושב לעצמי, איזה מדינה מפותחת ומתקדמת היינו יכולים להיות היום בלי הערבים.. בלי שחצי מהתקציב השנתי היה הולך לביטחון, בלי המיסים המטורפים שאנחנו משלמים בשביל זה...
    the best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
    -Winston Churchill-

תודה!
    48
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: תגובה: פתרון פשוט מאוד למצב בעזה

ציטוט נכתב במקור על ידי בוואז צפיה בהודעה
    זה בדיוק מה שאני תמיד אומר.. אבל זה לא יקרה לעולם לצערי, צריך להשלים עם העובדה הזאת...

אני רק תמיד חושב לעצמי, איזה מדינה מפותחת ומתקדמת היינו יכולים להיות היום בלי הערבים.. בלי שחצי מהתקציב השנתי היה הולך לביטחון, בלי המיסים המטורפים שאנחנו משלמים בשביל זה...
    תגידו, אתם נורמלים? אתם חושבים על השטויות הגזעניות שאתם פולטים?

מרק

9. המשתמשים הבאים אמרו תודה לmixerfix על הודעתו:

ebay007 (18-11-2012)

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

היה לך סוף שבוע סוער משהו??

ברמה הכללית אתה צודק כמובן, אפשר גם לקחת חלק מההמלצות וליישם בצורות שונות (ביבי טוב ביישום חלק מחבילת המלצות) אבל צריך להיות מוכנים ללחץ בינלאומי חזק ביותר ולא נראה לי שהממשלה שלנו מוכנה לזה.
    חוץ מזה שלעם שלנו יש מצפון, אני מציע להרוג את המצפון קודם ואז יהיה יותר קל בחיים, או לחילופין לתת לליברמן את השילטון לכמה חודשים..

דרך אגב הבעיה העיקרית שלנו היום היא גם החוזק העיקרי שלנו - כיפת ברזל.
    ללא כיפת ברזל היו לנו נפגעים ואז היתה יותר לגיטימציה להיכנס לשם ולפרק לחמאס את הצורה, אבל מצד שני היו לנו נפגעים...עדיף שלא.
    נערך לאחרונה על ידי wonderd; 18-11-2012 בשעה 10:08:40.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    88
    הודה 222 פעמים ב 158 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: Re: תגובה: פתרון פשוט מאוד למצב בעזה

ציטוט נכתב במקור על ידי mixerfix צפיה בהודעה
    תגידו, אתם נורמלים? אתם חושבים על השטויות הגזעניות שאתם פולטים?

מרק
    אתה יודע איפה אתה חי?? יצא לך פעם להתחכך עם פלסטינאים שאתה אומר את זה? יצא לך פעם לראות מטען מתחת לגופה באמבולנס? יצא לך פעם לראות אישה ב"הריון" כשהעובר שלה הוא בטן פיקטיבית עם מטען בפנים? יצא לך פעם לראות ילד בן 15 יורה אליך?

צא מהעולם ההזוי שאתה חי בו, ותראה מה קורה מתחת לאף שלך!
    Get out and smell the roses!
    נערך לאחרונה על ידי eitan-ro; 18-11-2012 בשעה 11:58:19.
    סייג לחכמה שתיקה!
    מנהל פורום אלפא , מאמרים וסקירות

12. המשתמשים הבאים אמרו תודה לeitan-ro על הודעתו:

sharonx (18-11-2012)

תודה!
    88
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נ.ב
    מקס - אם היתי מביא לך סטירה ועוד אחת ועוד אחת, הית מחזיר לי?
    סייג לחכמה שתיקה!

14. המשתמשים 2 הודו ל eitan-ro על הודעתו:

lior_bar_ami (18-11-2012),sharonx (18-11-2012)

תודה!
    48
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: תגובה: Re: תגובה: פתרון פשוט מאוד למצב בעזה

ציטוט נכתב במקור על ידי eitan-ro צפיה בהודעה
    אתה יודע איפה אתה חי?? יצא לך פעם להתחכך עם פלסטינאים שאתה אומר את זה? יצא לך פעם לראות מטען מתחת לגופה באמבולנס? יצא לך פעם לראות אישה ב"הריון" כשהעובר שלה הוא בטן פיקטיבית עם מטען בפנים? יצא לך פעם לראות ילד בן 15 יורה אליך?

צא מהעולם ההזוי שאתה חי בו, ותראה מה קורה מתחת לאף שלך!
    Get out and smell the roses!
    יצא לי לעשות בט"שים באינטיפאדה הראשונה. יצא לי לראות קצין סוגר כת של גלילון על ראש של ילד בן בערך 7. יצא לי לראות חיילים גונבים והורסים רכוש מפלשטינים שבבתים שלהם עברנו. יצא לי לראות חיילים מיישמים בחדווה לא מבוטלת את ה- "לשבור להם את העצמות" של פושע המלחמה שהיה שר הביטחון שלנו אז. יצא לי לראות חיילים שלנו מתעללים בעצירים וסתם עוברים ושבים.

האם זה מיצג את צה"ל? תקוותי - לא. האם המקרים שאתה ציינת מיצגים את הפלשטינים? תקוותי - לא. יכול, סביר, שתקוותי תתבדה בשני המקרים...

תודה!
    48
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נ.ב
    מקס - אם היתי מביא לך סטירה ועוד אחת ועוד אחת, הית מחזיר לי?
    קודם כל, לא מקס אלא מרק...

דבר שני, הייתי מחזיר.

דבר שלישי, זה לא קשור לפתרון בעיית הבסיס.

דבר רביעי, ככל הימנים האלימים, מרחב פתרון הבעיות שלך מוגבל למכות...

נו, טופ!
    נערך לאחרונה על ידי mixerfix; 18-11-2012 בשעה 13:31:42.

17. המשתמשים הבאים אמרו תודה לmixerfix על הודעתו:

ebay007 (18-11-2012)

תודה!
    88
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

סליחה... מרק.
    הפלסטינים נותנים לי סטירה ועוד סטירה, ביקשתי מהם מהם בצורה יפה יותר מפעם אחת, ועכשיו הגיעו מים על נפש והגיע הזמן לתת להם אגרוף
    סייג לחכמה שתיקה!

19. המשתמשים 2 הודו ל eitan-ro על הודעתו:

lior_bar_ami (18-11-2012),wonderd (18-11-2012)

תודה!
    48
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

סליחה... מרק.
    הפלסטינים נותנים לי סטירה ועוד סטירה, ביקשתי מהם מהם בצורה יפה יותר מפעם אחת, ועכשיו הגיעו מים על נפש והגיע הזמן לתת להם אגרוף
    אני די חולק על האמירה המודגשת... הרי מחלוקת הבסיס היא "מתחת" לפני הסטירה/הלחימה, על השטח. שים לב שאני טען פה לפתרון כזה או אחר אלא לאחריות מנהיגי שני הצדדים להגיע לפתרון.

לא שאני חושב שהצד השני מוצלח מאיתנו. הוא גם הלום דת ופלחן, כמונו ופה ושם יותר...

אני עדין מאמין שחינוך והשכלה כללית והומניסטית תרפא אותנו ואינשאללה גם אותם...

מרק

תודה!
    127
    הודה 162 פעמים ב 117 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מוזר לי שלא לקחתם בחשבון את האפשרות שיש מצב שהממשלה רוצה וצריכה לשמור על הסטטוס קוו וזאת משיקולים שונים ומשונים ואני מהמר בראש ובראשונה על השיקול הכלכלי ולאחריו הבטחוני.
    זמזמו איתי: "דברים שרואים מכאן, לא רואים משם"..
    Airplanes don't mind if you like to look at other airplanes

תודה!
    70
    הודה 68 פעמים ב 34 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חומר למחשבה

הסרטון הוא ללא קשר לדעה פוליטית.
    לגבי הדעות הפוליטיות שדנים כאן
    יש בחדשות בעיקר אלפי דעות שונות וברובם ימין
    שלא בטוח חכם או נכון לתת דעה מהצד , מקבלי ההחלטות מקבלים מידע שלא בטוח שאנחנו מודעים לו ובנוסף שיקולים שלא בטוח מודעים אליהם
    נערך לאחרונה על ידי Guyazulay@; 18-11-2012 בשעה 15:51:02.

תודה!
    48
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הגברת יש לה אחושיליניג אומץ. והיא צודקת במידה רבה (יש גם שגיות במה שהיא טוענת). האיסלם, כמו כל דת (למעט במידה חלקית בודיהזם), מופרע מיסודו.

מ

תודה!
    208
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הסיבה היחידה שעוד לא קרענו להם את הצורה כמו שצריך היא שרוב הפוליטיקטאים נשלטים ע"י מספר מצומצם של טייקונים בעלי הון, שרוצים שהחגיגה של עסקים עם ארה"ב וכל מני עסקאות נשק בעולם ימישכו. גם כיפת ברזל זה לא מעט כסף ואני בטוח שמה שעושים עכשיו זה מעיין ניסוי כלים כמו שארה"ב עשתה עם מפצחי הבונקרים באפגניסטן.

אם האף היהודי לא יקטן קצת ונהיה פחות חמדנים לכסף, נוכל להפסיק להיות כל כך תלויים בעולם ונוכל להגן על עצמנו בכבוד.

אבל כנראה שהממשלה מעדיפה לשמור על המצב כמו שאמר Observer, והיא מעדיפה להתנהל ברכות כדי לשמור על מראית עין ולשחק עם המחבלים במשחק המוכר הזה :

תודה!
    208
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

גיא אזולאי, תודה על הקטע הזה, בטח כבר חיסלו אותה הפרימיטיבים האלה.
    חבל שאלה שרוצים שם שינוי לא קמים או מבקשים את עזרת המערב בשינוי המשטרים וחבל שהמערב לא היה עוזר להם עד שזה יגיע אליו לדלת.

ועוד משהו שאני לא מצליח להבין - למה לכל הרוחות יש חשמל, מים, אספקת מזון, סלולאר ואינטרנט בעזה ? אנחנו חייבים להם משהו ? הם יורים אל תחנת הכוח באשקלון ואנחנו נותנים להם חשמל.

לסגור הכל ולעשות את מה שהצעתי בפתיחת השרשור, ואני מבטיח לכם שהם מגישים לנו את ראשי החמסניקים על מגשים עם סרט אדום וברכה.

הדרך היחידה שנחוס על חייהם של המחבלים היא אם הם בונים פירמידה ענקית מכל הנשקים, התחמושת והמשגרים שלהם בצפון הרצועה, מתרחקים ומודיעים לנו שזה מוכן, ואנחנו מפוצצים הכל לחתיכות.

אם נעשה מה שצריך תוך חודש אנחנו שם. אבל אני כבר יודע שזה לא יקרה ונהיה בדיוק באותו מקום כמו אחרי המבצעים האחרונים.

תודה!
    48
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי sharonx צפיה בהודעה
    הסיבה היחידה שעוד לא קרענו להם את הצורה כמו שצריך היא שרוב הפוליטיקטאים נשלטים ע"י מספר מצומצם של טייקונים בעלי הון, שרוצים שהחגיגה של עסקים עם ארה"ב וכל מני עסקאות נשק בעולם ימישכו. גם כיפת ברזל זה לא מעט כסף ואני בטוח שמה שעושים עכשיו זה מעיין ניסוי כלים כמו שארה"ב עשתה עם מפצחי הבונקרים באפגניסטן.

אם האף היהודי לא יקטן קצת ונהיה פחות חמדנים לכסף, נוכל להפסיק להיות כל כך תלויים בעולם ונוכל להגן על עצמנו בכבוד.

אבל כנראה שהממשלה מעדיפה לשמור על המצב כמו שאמר Observer, והיא מעדיפה להתנהל ברכות כדי לשמור על מראית עין ולשחק עם המחבלים במשחק המוכר הזה :

ספק רב, שרון. אנחנו לא רק חמדנים לכסף (שזו תכונה שניתן לתקן עם הרבה חינוך לשיטוף, אחריות וחמלה). אנחנו לא עצמאים מבחינת משאבים, כסף, נשק, חומרי גלם ו... מה לעשות, כמויות אנשים. וככאלה, אנו נסמכים על מעצמות (צרפת - בעבר, ארה"ב, במידה פחות גרמניה ואנגליה). לא יעבוד. אם הדוד העשיר באמריקה יגיד לנו לרקוד דבקה ויהיה מוכן להכריח אותנו לציית (כמו איזנהאור ב- 56) - אנחנו נציית...

מ

תודה!
    48
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ועוד משהו שאני לא מצליח להבין - למה לכל הרוחות יש חשמל, מים, אספקת מזון, סלולאר ואינטרנט בעזה ? אנחנו חייבים להם משהו ? הם יורים אל תחנת הכוח באשקלון ואנחנו נותנים להם חשמל.

אם נעשה מה שצריך תוך חודש אנחנו שם. אבל אני כבר יודע שזה לא יקרה ונהיה בדיוק באותו מקום כמו אחרי המבצעים האחרונים.
    זה דווקה רעיון לא רע - לנתק את החשמל, המים, וכו'. כמובן, זה גם יחייב את ישראל להפסיק את המצור הדי דבילי על עזה ולאפשר להם לבנות את התשתיות שלהם. האזרחיות (וכנראה גם הצבאיות). שיבנו מה שהם רוצים ובכמות שהם רוצים. ככל שהתשתיות שלהם תהיינה יותר מורכבות ומלאות, כך יקשה עליהם לצאת למבצעים דביליים.

מ

תודה!
    208
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה!
    1
    הודה 55 פעמים ב 32 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שיקחו קלמנרבין, מה אכפת לנו ?
    כל עוד נראה שיש לנו ביצים ושאנחנו לא שפנים אף אחד לא ייעז להתעסק איתנו, גם לא אירן.
    שרון , תשמע , אף אחד לא מונע ממך להוציא את הביצים שלך , בבקשה תוציא ובוא נחכה לתגובות.

תודה!
    208
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

חוצפן

Sent from my Samsung Galaxy II using Tapatalk

תודה!
    1
    הודה 207 פעמים ב 169 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מעניין שההיסטוריה תמיד חוזרת, תמיד אנשים אומרים את אותם דברים ותמיד חושבים שהם ממציאים את הגלגל ותמיד הפתרונות שמציעים זהים לעבר.. ואוי.. כבר היינו פה..
    שרון, יש דבר אחד בסיסי שאני לא מסכים אתך..
    אי אפשר לנצח עם! אי אפשר להכניע עם!
    זה לא הצליח בשום מקום, גם לא לצבא כמו של ארצות הברית..ראה דוגמת ווייטנאם ועוד כמה מקומות שהיה בהם..ויש באמת כול כך הרבה דוגמאות נוספות בהיסטוריה..
    כמה קיצוני שתהיה, זה קצת תמים לחשוב שאם נכה בהם חזק יותר האנשים יתקוממו כנגד ההנהגה המכהנת.."ויביאו לנו את הראשים עם סרט וברכה.."?
    להפך, זה רק יגרום לעוד התנגדות ועוד "קיצוניות"-בדיוק כמו התגובה שלך!
    ולא רק בעזה (או בעולם שאין לו חשיבות מבחנתך..), גם בתוכינו חיים ערבים, כפרים, בערים, אזרחי ישראל, לך תדע יש גם עוד איזה רבע מיליארד ערבים סביבנו, בקיצור שמח..
    אתה באמת חושב\מאמין שאפשר לעצור את הירי? הרי גם אם יושג הסכם כזה או אחר, אף אחד לא יוותר על המלחמה על "ארץ ישראל", לא אנחנו ולא הם,
    כיוון שכול שביכולתם כרגע זה לירות טילים..אז הם ימשיכו לעשות את זה, אז תהיה רגיעה לתקופה מסוימת..ומה אז?
    הרי רק לא מזמן הייתה עופרת יצוקה, היום אחרי 6 שנים הם כבר יורים על ת"א.
    חיסולים ממוקדים..אני בעד, אבל חיסלנו "בכיר".. ואללה יופי, הסגן שלו הפך להיות ה"בכיר החדש"..

אני לא חושב שלא צריך להכות..צריך ובכול הכוח (ותאמין לי אני חוטף את הטילים שלהם כבר כמה שנים יפות, לא רק בחמישה ימים האחרונים..גם שלא הייתה כיפת ברזל),
    אנחנו נכה, הם יתקפלו.. עד למערכה הבאה, ככה זה היה מאז ומעולם, גרף עם עליות ומורדות, דבר אחד ובלתי מנוצח שנשאר נצחי- המלחמה על האדמה הזו - כך היה וכך יהיה, זה החיים פה.

אגב, הסרטון שהועלה עם הריאיון של האישה הערביה לגבי הניתוח שלה (מעופרת יצוקה ושגם אקטואלי לחלוטין להיום) -אני מסכים עם כול מילה,
    ניתוח חכם ולדעתי מדויק וגם מאיר מנקודת מבט חילונית (וזה חשוב להדגיש) את הפערים התרבותיים בייננו, קצת להקשיב לפני שהכול מתפוצץ פה.
    נערך לאחרונה על ידי adibenbasat; 19-11-2012 בשעה 17:16:15.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. מסוקים (אמיתיים) חשמליים (מאוד מאוד)
    על ידי אייל שפירא בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 12:53:14
  2. בדיקת הרס ל IPAD נפילה מגובה רב מאוד!{מאוד} (הוא לא נהרס)
    על ידי thedemri בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 11-01-2012, 23:09:12
  3. נראה שגם שכנינו בעזה מתאמנים בסוג של טיסנאות חופשית..
    על ידי Friman בפורום לא להבים ולא כנפיים
    הודעה אחרונה: 21-08-2011, 18:46:57
  4. [מדליק] כל כך פשוט אבל נראה מאוד יעיל
    על ידי Geostant בפורום רחפנים מרובי להבים
    הודעה אחרונה: 26-02-2011, 11:49:23
  5. סקירה ממצא על טכנולוגית 2.4
    על ידי דניאל דקל בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-12-2009, 07:08:13

הרשאות פרסום