תגובה להודעה: מבקש סיוע בקבלת החלטה
sefelmr מה לעשות תשובה משמעית פה לא תקבל, אבל לפני כמה חודשים אני הייתי במצב שלך ואלה היו השיקולים שלי
עם אתה חוקר על מסוק, ורואה שכדאי להחליף בו רשימה ארוכה של חלקים כדי שיטוס כמו שצריך אז לא כדאי לקנות אותו, לקנות וולקרה זה מחוץ לתחום, מכיוון שהחברה הזאת נוראית, ואם מישהו רוצה נימוקים יש לי שלל של קישורים שיתמכו בזה
הבלייד והבלט הם מסוקים נחמדים, אבל לא יותר מזה!! לשניהם יש חיסרון רציני והוא שהחיבור של הסרוואים לסווש פלייט בהם הוא לא ישיר! וזה מקור לחופשים ובעיות
עם כבר אז את הבלייד, ורק בגלל שהוא בא עם שלט משובח שלי יש אישית ואני מרוצה עד השמיים
אבל לדעתי ודעתי האישית שיכולה להיות לא נכונה, תמיד כדאי לקנות קיט, ולבנות אותו לבד, או בעזרת חבר (שבפורום המבורך הזה אני בטוח שיש מספיק
) כי ככה אתה בנית את המסוק ואתה גם תדע לתקן אותו שהוא יתרסק, ומה לעשות הוא הרי יתרסק מתי שהוא
יש משפט שהוא הרבה פעמים נכון מאוד בתחום הזה - buy cheap buy twice!!! תמיד כדאי להשקיע במערכת רדיו טובה שתשרת אותך בעתיד, ובהווה, מה לעשות המערכות של קופטר איקס ואי סקייי לא כל כך טובות בלשון המעטה
אני חושב שבאמת כדאי לך להשקיע בטי רקס או לחילופין קופטר איקס, ולהשקיע בשלט טוב וג'ירו טוב, תאמין לי אתה תודה לי אחר כך, אפילו אם זה דורש לגייס עוד קצת כסף
אני בנוסף מציע לך לקרוא את הכתבה שפרסמתי פה (שחבל שלא שמו אותה כנעוץ כי אני בטוח שזה היה עוזר לכמה אנשים) ןתבין שזה לא כל כך קשה לבנות קיט, תראה אפילו אני שאני נער בן 16 ממוצע הצלחתי, ואני עכשיו נהנה ממסוק מצויין שטס מצויין
להלן הכתבה, מציע לך לקרוא, למען שלא תחזור על אותן טעויות שאני עשיתי בתחילת דרכי
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=4239
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz