האם מישהו יכול לתת הוראות הגעה ואולי גם מפה לצוק ביבניאל ? ביום שישי בבוקר יש רוחות של 15-16 קשר לפי windguru
אני רוצה לעשות טסט ל Guppy
האם מישהו יכול לתת הוראות הגעה ואולי גם מפה לצוק ביבניאל ? ביום שישי בבוקר יש רוחות של 15-16 קשר לפי windguru
אני רוצה לעשות טסט ל Guppy
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
תודה
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הסתכלתי בתנאים וכרגע מופיע 14 קשר.
בתנאי שב"ה לא יהיה גשם, אני מתכנן להגיע עם עוד חבר'ה מהמועדון מצויידים ב F5/3J ואפילו עם הפיש![]()
R/C models veteran
קלוב התעופה סניף עומר: www.aeroclub.co.il
איני חזאי אך לפי ניסיוני הייתי נזהר מרוחות בוקר מזרחיות.
לעיתים מאוד קרובות אין כאלו בשטח או שהן מאוד מאכזבות. אם הייתה מגמה של כמה ימים או שהן היו בצהריים המצב היה יותר מבטיח אבל זו רק דעתי.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מה נסגר? מי נוסע?
אני מת להגיע עם החדש לטסט פלייט אבל חושש מרוחות בוקר..
כרגע הרוח מזרחית 12 קשר מ 08:00-11:00
אוהד אתה מגיע ? ואתה מעיין ?
טיפה אוף, אבל רצוי לעשות טסט פלייט בצוק שאתה מכיר טוב, במיוחד את אזורי הליפט למינהם, ועם גישה נוחה יחסית לאיסוף הטיסן במקרה וחס וחלילה משהו לא מסתדר.
כנראה שלא אגיע - עומרי : בהצלחה בטסט אם אתה הולך.
ככל שעקבתי אחרי התנאים ראיתי ששיא הרוח מתקצר ונע יותר ויותר לכיוון שעות הבוקר המוקדמות והחלטתי לוותר הפעם.
נחכה למזרחית היציבה הבאה.
R/C models veteran
אוהד - זו חתיכת נסיעה בשבילך.
אבל שווה
עם כביש 6 מדובר ב 2.5-3 שעות, ועם כמה חבר'ה טובים זה לא נורא...
R/C models veteran
FPV וצילום אווירי מהוטליינר 200 קמ"ש ביבניאל לפני 4 חודשים
אחלה סירטון ,מחכה לפעם הבאה
יפה!!!!!