שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: helicomman משנה את שמה ל-bavarian demon

תודה!
    4
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל helicommand משנה את שמה ל-bavarian demon

אהלן חברים,
    חיפשתי שרשור בנושא ולא מצאתי אז החלטתי לפתוח אחד שיעסוק במערכת שנחשבת אולי לטובה ביותר בתחום.
    אז בחיפושי אחר המערכת האולטימטיבית ואחרי חפירות באתרים שונים ראיתי שהלי קומנד שינתה את שמה ל bavarian demon.
    המערכות נשארו זהות אם כי טוענים ששיפרו אותם, אולם השמות שלהם שונו כנ"ל לגבי הקופסא שלהן.
    hc3-sx=3sx
    hc3-xtreme=3x
    המעניין הוא שהשינוי קרה מלפני חודשיים שלושה אבל עד היום אף אתר מוכר לא משווק אותה, אין עליה כמעט בכלל מידע למעט באתר הבית ולמעט סרטון אחד ביוטיוב לא מצאתי שום הדגמה שלה.
    נראה שהיא מאוד מאחורי הקלעים ולא זוכה לשיווק רציני, אותי מעניין האם רק בשיווק מדובר או שמא ישנן סיבות אחרות שלא שמענו עליה עד היום ושהיא כל כך לא פופולרית בהשוואה למערכות הלי קומנד שהיו די פופולריות לפחות בחו"ל.
    אשמח לשמוע אם מישהו פה שמע,ניסה,מכיר או כל פיסת מידע כזו או אחרת על המערכת.
    אגב אם הייתם צריכים לבחור בהנחה שהעלות היה זהה כמעט לחלוטין במה הייתם בוחרים ב3x או בסקוקום 520?
    קישור לאתר הרשמי:
    http://www.bavariandemon.com/en/
    יהודה.
    נערך לאחרונה על ידי yehuda.bitton3; 21-05-2013 בשעה 21:09:39.
    Yehuda Bitton
    Aurora 9 2.4Ghz
    T-rex 450 DFC
    T-rex 700E DFC

תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: helicommand משנה את שמה ל-bavarian demon

יש לי על trex 550 את המערכת HC3-SX, ואין לי מלה אחרת לתאר אותה מלבד פנטסטית. עלתה 500 דולר, והחזירה את עצמה כבר עשר פעמים. אני מעיז איתה הרבה יותר, משתמש בה עוד לפני שתרגיל מסתבך, בטח כשתרגיל מסתבך, מצטער שלא הרכבתי אותה עוד קודם. לפעמים היא מייצרת תחושה שאתה כמו בסימולטור - יכול לטעות חופשי כי יש מי ששומר עליך. כמובן היא לא תציל מכל מצב, אבל היא עובדת נהדר. לפני שבועיים הסתבכתי בגובה מטר בערך, כבר וויתרתי על המסוק, ראיתי את עצמי אוסף את החלקים והולך הביתה בדכאון. לא האמנתי שהמערכת תספיק להציל אותי אבל הפעלתי אותה לכל מקרה. המערכת יישרה את המסוק הפוך בגובה 20 סנטימטר מהדשא וזרקה אותו למעלה. זה היה פשוט מרהיב.
    מבחינת יכולות, הסקוקום 540 בתוספת ורק בתוספת הג'י פי אס טובה יותר למטיס הנכה - כמוני - משום שיש לה עוד שני אלמנטים: אתה יכול להגדיר גובה שממנו המסוק בשום אופן לא יירד. כלומר כמה שתרצה לשבור על הריצפה המערכת לא תיתן לך. בנוסף יש את החזרה הביתה. כבר קרה לי שמסוק ברח ולא היה מזיק שתהיה גם את האפשרות הזאת. המחיר של הסקוקום והג'יפי אס כפול מההלי קומנד, וזאת המגרעת. אם אתה יכול להרשות לעצמך את המאמץ החד פעמי הייתי עושה אותו. המערכת תחזיר את עצמה בזמן קצר מאוד. אם לא, לך על ההלי קומנד. ויש כמובן את האייקון שאני לא יכול להעיד עליה כי לא השתמשתי או ראיתי בפעולה, ואין לי מידע על יכולותיה ביחס לשתי המערכות האחרות. באופן אישי אני כבר לא אטיס מסוק בלי מערכת בייל אאוט כלשהי. פשוט לא כלכלי. שלא לדבר על החסכון בהתקפי לב.
    בהצלחה, דורון

תודה!
    38
    הודה 231 פעמים ב 189 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: helicomman משנה את שמה ל-bavarian demon

+1 על ההלי קומנד SX. מערכת מהשורה הראשונה.

אין הרבה מידע ברשת עדיין מכיוון שהחברה עברה לקונספט שיווק חדש, אבל אל תטעה - מדובר על אותה חברה עם אותם מוצרים מצויינים, העובדה שהם מתכוונים לצאת עם מוצרים חדשים רק מוסיפה להם ולא מורידה מערכם.
    לכן אם אתה מוכן להשקיע את הסכומים שהמערכות שלהם עולות - לך על זה בלי לפחד (זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי צריך).
    נערך לאחרונה על ידי wonderd; 23-05-2013 בשעה 07:36:37.
    Henseleit TDR
    DX7
    --------------------
    למכירה:

מסוק 700 TDR

תודה!
    4
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: helicomman משנה את שמה ל-bavarian demon

תודה על התגובות חברים, גם פה כמו מפורומים בחול אני מתרשם שאכן מדובר במערכת מדהימה העניין הוא שהם שינו את השם שלהם והפסיקו לשווק את המערכת תחת השם הקודם ועדיין לא משווקים כמו שצריך את המערכת בשמה החדש bavarian demon מה שיוצר בעיה בלהשיג את המערכת.
    זה נראה כאילו אף אתר לא מוכר אותה ואף אחד לא מטיס איתה, יש רק סרטון אחד של המערכת וזהו.
    למישהו יש רעיון למה זה ככה והאם שווה להתעסק עם מערכת שהיא כל כך חדשה ואין עליה שום פיסת מידע?כמובן בהתחשב שמדובר באותה מערכת של ההלי קומנד רק עם שם שונה אבל עדיין קצת מרתיע
    Yehuda Bitton
    Aurora 9 2.4Ghz
    T-rex 450 DFC
    T-rex 700E DFC

נושאים דומים

1. [עזרה!] קבלתי מכונית מתנה
    על ידי paylot בפורום רכבי שטח
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-04-2013, 18:56:22
  2. איזה מסוק לקנות מתנה
    על ידי eitanbin בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2