שלום לכולם
אני שמח לבשר שאני ועוד כמה חברים שיפצנו את מסלול המכוניות הישן בבאר שבע באיזור חצרים המסלול מתאים גם לדגמים 1/8 והוא עדיין בתהליך בנייה אך כולם מוזמנים להסיע אשמח לענות לחברי הפורום על שאלות ואשתדל לצרף גם תמונות מהמסלול
שלום לכולם
אני שמח לבשר שאני ועוד כמה חברים שיפצנו את מסלול המכוניות הישן בבאר שבע באיזור חצרים המסלול מתאים גם לדגמים 1/8 והוא עדיין בתהליך בנייה אך כולם מוזמנים להסיע אשמח לענות לחברי הפורום על שאלות ואשתדל לצרף גם תמונות מהמסלול
הי ליאור
בשעה טובה
תנסה להעלות יותר פרטים+ מפת הגעה ע"מ שנוכל להוסיף את המסלול לאשכול הבא:http://www.efly.co.il/forums/showthr...E5%EB%E1%E9%F9
אם יש לך בעיה עם תמונות ותרשימים צור איתי קשר בפרטי ואשתדל לעזור
רן ענבר
הי ליאור
בשעה טובה
תנסה להעלות יותר פרטים+ מפת הגעה ע"מ שנוכל להוסיף את המסלול לאשכול הבא:http://www.efly.co.il/forums/showthr...E5%EB%E1%E9%F9
אם יש לך בעיה עם תמונות ותרשימים צור איתי קשר בפרטי ואשתדל לעזור
רן ענבר
רן שלום
האם יש אפשרות להעלות תמונות ממכשיר טלפון אנדרואיד?
ואם ניתן אז היכן להעלות אותם?
אני בטוח שיש...
רק שאין לי מושג איך עושים את זה כי אני עדיין עם כוסות לבן וחוט...
רן ענבר
ניתן להעלות עם אפליקציית tapatalk כמו שעכשיו אני שולח את התגובה הזאת.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
הייתי שם היום. כל הכבוד על ההשקעה. שכחתי לצלם תמונות, פעם הבאה שאהיה שם אנסה לזכור.
אחלה מסלול, אם תזדקקו לעזרה בעתיד אשמח אם תפנו אליי (ראיתי שיש שם פוטנציאל להגדיל את המסלול).
מפת הגעה:
אפשר גם להקיש "בית עלמין מנוחה נכונה באר שבע" ב google maps, המסלול הוא העיגול שנמצא ממש משמאל לבית העלמין.
למי שלא מכיר את באר שבע - יש שם שני בתי קברות, הראשון זה בית הקברות החדש, ואחריו יש בית קברות ישן קטן יותר, אחריו פונים ימינה.
תודה על ההשקעה.
נערך לאחרונה על ידי assafwei; 06-06-2013 בשעה 20:15:53.
תודה.
אני אוסיף את זה לאשכול של המסלולים.
יש עוד פרטים על שעות פעילות?
טלפונים לתקשורת
עלויות וכדומה?
רן ענבר
ממה שידוע לי בעבר, המסלול ללא עלות. הגישה, לפחות בעבר הייתה חופשית (מדובר בשטח פתוח).
כרגע לפחות אין שום גדר ושום כלום.
תקנו אותי אם אני טועה כמובן.
המסלול כמובן פתוח לכולם 24/7 למרות שלפחות כרגע אין תכנון לתאורה כלשהי אנו חמישה חברים (כולם מסיעים כמובן) שהחלטנו שמגיע לנו מקום טוב
להסיע ללא מכשולים לא מתוכננים ולכן הזענו קצת שיפצנו את המסלול אך אנו מתכננים הרבה יותר עבורו כמו שנאמר כבר יש פוטנציאל לשטח ועוד הרבה מקום לתוספות נשמח לכל עזרה שנוכל לקבל דרך אגב אנו משתמשים במסלול לאורך כל השבוע אבל נפגשים באופן מאורגן בשישי ושבת אחרי הצהריים מי שרוצה לעזור יכול לפנות אלי בפרטי
חברים איך אני מעלה לכאן וידאו ותמונות ממחשב ?
תמונות אתה יכול להעלות ישר לאתר על ידי "insert image" זה אחד הכפתורים שמופיעים כשכותבים הודעה.
וידאו עדיף להעלות ל youtube, ולשים פה קישור.
כול הכבוד לכם הגיע הזמן מסלול בעיר הנגב רק תפיצו זו ותנו היכן ניתן להגיע
נשמע טוב.אני הרבההבאזור הזה חייב לקפוץ ולראות
חיים גיל תעשה תרגיל
אני אוסיף ואומר - אני מוכן לקחת יום (עדיף יום נעים...) שיבואו כמה חבר'ה מהאיזור ולתת שם עבודה לשפץ את המסלול כמו שצריך, יש לו מלא פוטנציאל.
אפשר פה לסגור על תאריך ושעה, מי שיכול להביא דברים שיעזרו שיביא (אני אנסה לארגן צינור שרשורי כמו שצריך לדוגמא, אבל אני לא מבטיח) ולעשות שם מסלול לתפארת.
אחלה מסלול צריך לדלל את החול פודרה
הרכב יוצא משם כאילו אחרי מלחמה