בניה של קיט אולטרא ספורט לגודל מנוע 60-
תוספות 1- מיקרו גאלס בכנף ובגוף
2-כני נסע מתקפלים עם בולמי זעזועים וזרועות עוקבות
3 - מדפים
4- מנוע - ASP 120 4T
5- סרוו נפרד לכל משטח היגוי
6 - צביעה בצבע חסין ניטרו
7 - משקל כולל 4.5 ק"ג
בניה של קיט אולטרא ספורט לגודל מנוע 60-
תוספות 1- מיקרו גאלס בכנף ובגוף
2-כני נסע מתקפלים עם בולמי זעזועים וזרועות עוקבות
3 - מדפים
4- מנוע - ASP 120 4T
5- סרוו נפרד לכל משטח היגוי
6 - צביעה בצבע חסין ניטרו
7 - משקל כולל 4.5 ק"ג
yagel (26-05-2013)
השקעה מדהימה ותוצאה יפה מאוד..
בהצלחה
Asaf197seven (26-05-2013)
עבודה לתפארת
מתי טסט פלאיי
האם אתה יכול לתת פירוט על הציפוי במיקרו גלס
והשלבים של לפני ואחריי
הצביעה
אני בדרך כלל מטיס במסלול האספלט בבית אריה---אבל יש רוח צולבת --מכיוון שהוא יצא יותר כבד מאשר שהיה אמור להיות בבניה רגילה--ובנוסף יש לו מדפים עדיין יכולה להיות בעיה של שמירת יציבות כי אני עוד לא יכול לדעת איך יתנהג... אני מחפש מסלול שבו אוכל להמריא נגד כיוון הרוח
תהליך ציפוי מיקרוגלאס-
1-השלמת בניה- כולל חיפויימלא של הכנף {במקום חללים במקרה של ציפורי פלאסטי}
2-שכבה ראשונה נצבעת על המודל הבנוי- כמות אופטימאלית של אפוקסי מבני , צריך לחכות לחוזק עבודה- עד שלאחר הייבוש מרגישים חספוס של המשטחים שנוצרו כתוצאה מספיגת הדבק בבאלזה- {רצוי ככה לעשות- כדי למנוע מהקונסטרוקציה לשאוב את הדבק מהאריג בזמן התהליך -מה שייצור בועות יבשות שידרשו תיקונים מיותרים ופגיעה בגימור..ובנוסף חוזק ומתח לא רציפים שישפיעו עם הזמן על החוזק הכללי של הציפוי...
3- אחרי שייוף עם נייר 180 עד כדי השגת משטח אחיד - מומלץ להשתמש במברשת וממנה לא נושרות שיערות- באיכות טובה- קוצצים את שיער המברשת לחצי מהאורך המקורי כדי ליצור קשיחות והשיער המברשת ינקב בועות שנוצרות מתחת לאריג בזמן העבודה- ותיווצר הצמדה טובה יותר-
-מומולץ להשתמש בדבק 5052 ביחס של 70% - 75% עיקרי ומקשה 30%-25%
4- בשלב האחרון בתהליך - ביד אחת מחזיקים סמרטוט פלאנל ספוג באציטון עדין - ולהוציא את הדבק מהמברשת ולעבור בעדינות בתנועה אחידה מקדימה לאחורי גוף המטוס- בלי להזיז את האריג ובכל פעם להסיר את הדבק המיותר בעזרת המטלית שספוגה באציטון- עד עד שניתן לראות בעזרת מנורת שולחן את מרקם האריג - מדובר על צביעת גוף שהעבודה עליו חיצונית-- לא כמו בתהליך שהטיסן בנוי רק מחומרים מרוכבים- מה שדורש צביעה בתבנית....
5-מומלץ להשתמש בצבעחסין ניטרו---ניתן להשיג בשלט רחוק--הרצליה...
נערך לאחרונה על ידי Asaf197seven; 25-07-2013 בשעה 20:20:42.