HELLO כולם.
ביומיים האחרונים מסך הנגיעה אוהב לגעת בעצמו.. נישמע קינקי אבל זה לא הסגנון שלי.
עכשיו ברצינות. בטיסות היום שהשלט "נעל" את המצערת. במוד ששניקרא THROTTLE LOCK הייתי צריך לשחרר אותו בלחיצה ממושכת (נצח כשהמטוס באוויר) ולקוות שלא יתפס שוב. והוא ניתפס... , בהמשך הטיסות
השלט החליף מסכים להנאתו , והגיע למקומות אקזוטיים כמו החלפת מודל... או FLIGHT CONDITIONS ... לא פשוט. אני לא נכנע מהר.
אבל זה יותר מידי. חפרתי ברשתות זרים , ושם אפשר למצוא הכל על הכל. משוממה לא על הבעיה הזו. אני יודע כשהשלט מתחמם בשמש המסך יכול להתחפפן בצורה הזו. אבל עברו שעות אני והשלט התקררנו
הפעלתי פונקציה הניקראת SCREEN LOCK אפשר לקבוע שהסמך "ינעל" מלחיצות חיצוניות , ואם ברנש ירצה לתפעל מסך ילחץ הנ"ל X שניות (אפשר לקבוע ) המסך יפתח להפעלה. נחמד.
ככה גיליתי שהמסך נוגע בעצמו בקלילות גם בלי לשנות מסכים. כי במצב SCREEN LOCK נגיעה הכי קלה מיד השלט קופץ בהודעה שהוא נעול וצריך לחיצה ממושכת וכו וכו.. יש ציפוף כזה.
אני יכול לחיות עם זה אפילו שזה מתערבב עם יתר הציפצופים של הטיימר ... הטרימרים... מיקסים.. אבל!
קודם כל הינה הדיווח , והאם משהו כאן מטיס במצב כזה, ומי יכול לטפל בשלט הזה. הוא לא כל כך צעיר. לא אשלח אותו לאינדונזיה..
בכבוד
א.