היי,
אני די מאוכזב מהטיסן שקניתי היום, קודם כל אני דיי חדש לכל העניין הזה של טיסנאות אז אין לי כל כך הרבה ניסיון האמת שאין לי בכלל.
קניתי את הטיסן FireBird Commander 2 כי מצאתי אותו בחנות טיסנים והמוכר אמר לי שזה הקיט הכי טוב למתחילים מ-0.
אז אני כמו פראייר חסר סבלנות, לא מכיר את הטיסן כלומר לא קראתי עליו (כי לא שמעתי עליו בחיים) וקניתי... 600 ש"ח לפח.
אז עשיתי כפי שהמוכר אמר לי הטענתי את הסוללה 3 שעות הכל עבד בסדר גמור. הרכבתי את הכנף ויצאתי לשטח.
אני זורק את הטיסן בהתחלה הוא לא כל כך תופס גובה אבל אחרי כמה שניות הוא עלה אז רציתי לעשות סיבוב (כבר הייתי ב100 מצערת איזה 30 שניות)
פתאום באמצע הפנייה הטיסן נופל לי... (טעות של מתחילים מה לעשות) הגעתי לנקודה בו התרסק הטיסן והפרופלור נשבר... וגם שבירה קטנה במייצב גובה אז עשיתי מן פלאשבק כזה ואני זוכר ב100% המוכר אמר טיסן מצויין למתחילים לא נשבר כלום. התאכזבתי מעד כמה שאני פראפייר. אפילו בכיתי (כן אני יודע, אני בן 15 אבל באמת שהתאכזבתי ממש)
אולי לא למדתי להטיס אבל למדתי לא לקנות סתם ככה. לקח לחיים יותר נכון. טוב אז הגיע הזמן לחסוך עוד פעם והפעם לקנות משהו שאני "אחקור עליו" בקטנה. אולי סימולטור מי יודע.
אני יודע שאין שום קשר לפורום פשוט הייתי צריך לפרוק את זה החוצה.
תודה שקראתם ושבת שלום.
"
עדכון: אני רוצה להגיד בשמי שאני התייחסתי בצורה מאוד לא נכונה למוכר ואני מתחרט על כך שניסיתי להפיל את האשמה עליו. לא מגיע לו שום יחס שכזה אחרי שעזר לי עם הטיסן השבור וגם החזיר לי את כספי. אני מבקש מכולכם שתסלחו לי.