שלום רב.
לאחר עיון בהמון הודעות הגיע הזמן שאעלה את הבקשה שלי.
אשתדל להגדיר טוב מה אני רוצה אך ניתן כמובן להזיז אותי לכיוונים קצת שונים (אבל לא 180 מעלות).
מעוניין ב:
1. רכב שטח חשמלי.
2. לא החלטתי אם טראגי או באגי או מאנסטר. הרעיון הוא תחביב ולא תחרותי שיאפשר לי לצאת מדי פעם ולהסיע את הרכב בנסיעות משולבות - כביש/כורכר/ שטח.
כן, אני יודע שלכל אחד מתנאי השטח שציינתי יש רכב ספציפי שמתאים אבל אני מחפש איזה שילוב מעניין ולא משהו תחרותי. חשוב לי יותר יכולת שטח ועבירות טובה יחד עם כח מתפרץ.
3. הנעה 4X4
4. גודל הרכב נראה לי משהו כמו 1:10/1:8
5. בעדיפות לרכב מורכב - RTR, כאחד שבא מתחום הספורט המוטורי בעברי, לא אהבתי להתעסק יותר מדי עם הצד הטכני אלא להחזיק בהגה. כמובן וברור לי שכל רכב שארכוש יצריך ממני טיפולים והתעסקויות אבל אני מעדיף למצוא משהו מורכב עם טיפולים ותחזוקה מינימליים.
6. מבחינת שלט - יש לי שלט בן כשמונה שנים שהגיע עם מכונית ניטרו שקניתי והשבתתי תוך יום. המכונית הושבתה השלט כחדש. אנא סייעו לי ואמרו לי אם הוא יתאים -
השלט הוא robbe XS-2P AM 27 MHz/
7.לגבי רכישה מהארץ או מחו"ל - אני יודע שקיימת כמעט תמימות דעים בפורום שרכב ראשון קונים בארץ בשביל תמיכה ושירות. לכן, חשוב לי בכל מקרה שלרכב שאקנה תהיה נציגות בארץ ונציגות טובה עם מלאי חלפים זמין. לגבי הרכישה עצמה הכל כמובן עניין של פער במחיר. אני מעדיף להשאיר את הכסף שלי בארץ ולקדם עסק ישראלי אבל הכל בפרופורציה למחיר ביחס למחיר בחו"ל. חשוב להזכיר שוב אם השלט מתאים הרי שלא תהיה לי בעיה של צורך בהזמנת שלט ואישורים של משרד התקשורת.
8. עוד בעניין המחירים בארץ - לפי מה שאני מבין רוב החנויות הישראליות מפרסמות מחירים באינטרנט אבל בפועל ל"חברים" וסתם אחרי מיקוח המחיר יורד משמעותית. אשמח לקבל בפרטי מחירים סופיים לדגמים שתציעו לי (מכיוון שאי אפשר לפרסם חנויות ישראליות פה באתר).
9. התקציב - ברמה העקרונית מכל ההודעות שקראתי ומהחיפושים שערכתי אני מעריך שלצרכים שתיארתי תקציב של כ-2000-2500 ש"ח (אם לא צריך שלט) אמור להספיק. יחד עם זאת אפשר בהחלט לנסות ו"לשכנע" אותי להגדיל את התקציב. אם תהיה הצעה לכלי מעניין גם בחריגה משמעותית מהתקציב אני אשקול אותה בחיוב.
10. אני מבין שכנראה אצטרך לרכוש בנוסף ובהמשך סוללות ליפו או מה שזה לא יהיה. במידה ואני יכול ליהנות מהרכב גם טרם רכישת הסוללות המיוחדות האלה אז אל תכניסו אותן למשוואת המחיר אלא רק קחו בחשבון את ההיתכנות להוספת/החלפת סוללות לרכב הספציפי שתמליצו.
מצטער על החפירה ואם חסר מידע נוסף תנו לי שאלות מכווינות.
תודה מראש.