שמות משתמשים לתיוג

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 43

נושא: כנף מעופפת פאנטום zx61

תודה!
    733
    הודה 551 פעמים ב 447 הודעות
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל כנף מעופפת פאנטום zx61

זהו .. בשעה טובה ומוצלחת הגיעה החבילה סוף סוף ... :-)

אני חושב שאני הראשון בארץ .. או לפחות פה בפורום ? ....
    חפשתי ולא מצאתי שרשור בניה או סקירה ...

אז אני אכתוב כזה.

אני אעדכן במהלך ההתקדמות ... אז שווה לבדוק מידי פעם מה חדש ..

הנה כמה תמונות ראשוניות.

נתחיל מזה שהטיסן הזה .. ענק !

זאת סוללת 4000/6 בפנים ....

והנה ליד הסאמיט.

הגיע ארוז יפה מאד. שלם וללא פגעים.
    כל חלק בנפרד בניילון פצפצים.

כולל חוברת הדרכה ואפילו דבק !!
    הטיסן עשוי מ epo ובעל גימור חלק ונראה איכותי.

אמרתי ענק !!??

יש אפילו נקודות קשיחות בתחתית לנחיתה ...

שני דברים שאני לא סגור עליהם עדיין הם.

1. אני רוצה שהכנפיים תהיינה פריקות ... אמרתי ענקיי !!!??

2. אני גם אולי ארצה מצלמה שיכולה להסתובב לצדדים בתחתית הטיסן...

עברתי אתמול על השרשור המתאים ב RCG .. ושמחתי למצוא שם שאנשים מבלים שעות באויר עם הכנף .. אחד מתאר שהגיע ל 35 קמ, סה"כ 70 .. עם 7000 מיליאמפר מתוך 12000 .... כל העייסק לקח לו 57 דקות.

והנה סרטון של צב"ר עם פאנטום מצולם במוביוס ( עונה גם לשאלות משרשור אחר .. )

http://vimeo.com/71493800#

התקדמות...
    הוצאתי את הגוף המרכזי מהקרטון לבדוק איך באים הדברים ...

מצלמה.
    יש מקום מיוחד למצלמה קדמית אבל לדעתי היא מסתכלת יותר מידי כלפי מטה ואני שוקל לחצוב בקלקר על מנת ליישר אותה קצת.

מה גם שאני עוד בכלל לא ויתרתי על הרעיון של גימבל (בעיקר כי יש לי הד טראקר ודיי אוהב אותו ) ... מצד שני אני שוקל להציב מצלמה נוספת שתביט ישר כלפי מטה עם מתג שיחליף בין המצלמות .. ואולי גם את המוביוס שתחובר אחר כבוד לטיסן. ואם כבר .. אולי הגימבל יהיה מחובר למצלמה התחתית ... אם כבר מזל'ט ... אז עד הסוף :-)

גם למנוע יש מקום של כבוד עם תושבת שמזכירה מאד את זאת של הפאנג'ט.

בפורומים הזרים מדברים על מנועים אחרים ממה שמציע הסיני. בעיקר באזור 1100kv בגדלים של עד 35-40. יש לי מנוע 1250 דומה בגדלו והוא יהיה בנתיים .. נראה איך יילך.

טרם החלטתי בין שלושה תאים לארבעה ... והבקר שמיועד לשבת עם המנוע כנראה יהיה 60 אמפר פלאש .. מיד כשאמצא אותו בבלגאן שלי :-)

נכון לעכשיו פרופ בסביבות 10#7 .. פשוט כי זה מה שיש ..
    יש עוד מנוע על המדף. יותר מהיר 1500/35-30.. ימים יגידו.

כמו כן .. הממציא של שיטת הכנף הפריקה טוען שהוא ירד מזה כי המטוס לא היה מספיק חזק .. מה שאומר שאני כנראה אדביק גם את הכנפיים ואוותר על הפרוק.
    מכיוון שיש לי נסיון עם 2 מקסי סויפט .. אני בטוח ש"יהיה בסדר"

עוד משהו שאני ממש מבסוט ממנו .. זה המון דיווחים על טיסות לונג ריינג' (ואני מדבר על עשרות ק'מ) .. מה שאומר שזאת כנף לשהות ארוכה באויר =כיף.. המון כיף.

הנה עוד צילום ..

סוג של סידור הדברים בקבינה אדירת המיימדים ...

האלקטרוניקה תשב בקומת קרקע.
    תהיה קומה שניה מעליה מדיקט תעופתי ממ וחצי. עליה תשב הסוללה. זאת שבצילום היא 4/4000.
    כמובן הosd החביב עלי. הארקבירד. מאתר gps משדר וידאו שתי מצלמות וסויטש שלא רואים בצילום ומקלט UHF.

סרבואים:
    הסיני ממליץ 9 גרם כחולים .. גיל חושב שיהיו לא מספיקים .. אני בנתיים לא מזמין משהו אחר.
    ע"פ מקורות זרים, יש חלק ששמו כל מיני מטאל גיר בגדלים שונים .. לא מצאתי פוסט שאמר שהכחולים נכשלו בגלל פלאטר או משהו אחר.

כן מצאתי פוסטים שקיללו את ההתקנה התחתונה של הסרבואים, יחד עם פושרודים גמישים מידי ביציאה מצלילה .. מתכון בטוח לריסוק.

הסרבואים שלי יותקנו מלמעלה וב 90 מעלות למאזנות.

עוד מצאתי אחד שיישם מדפים עם מיקס crow שכניראה אומר מדפים למטה ומאזנות טיפה למעלה על מנת לפצות. מה שלדעתי מייצר אייר ברקס ולא מדפים .. אבל שיהיה .. לא נראה לי שזה חסר שם.

יש המון דברים מעניינים בשרשור הנוכרי .. הנה אחד מהם למשל.
    בניה יפה ונקיה של טיסן עם פאן /טילט .. ( חשיבה מחוץ לקופסה )
    http://www.rcgroups.com/forums/showp...postcount=1043

http://www.rcgroups.com/forums/showa...3&d=1372441422

יש התקדמות.
    בצעתי סיעור מוחות עם טובי המוחות וטובי הארנקים בסביבה .. ולאור הצעותיהם ולאור החשש שלי מתוצאות לא רצויות ... הוחלט להדביק את הכנף ולחשוב אחרי זה אם אפשר להכניס אותה לאוטו ...

השיקול העיקרי הוא שהסיני כנראה הצליח הפעם להוציא מוצר מנצח וחבל שאני אהרוס אותו בנסיונות וקומבינות... אבל מה שהכריע את הכף כמובן בסוף היה עצלנות פשוטה .. למי יש סבלנןת ? :-)

המשך יבוא.

דבר נוסף, הסיני צרף טיובה של דבק לאריזה. על פי מקורות זרים נמסר שזה אחלה דבק אז החלטתי כמובן לנסות אותו.

מתברר שזה סוג של דבק אצטון מגניב. זמן ייבוש משהו כמו עשר דקות. נראה שמחזיק יפה.

טוב .. אז היתה התקדמות נוספת היום.

כל חלקי הקלקר הודבקו. המנוע חובר לתושבת ואז גם יכולתי לבדוק מה עם אמפרים .. וולטים .. וואטים .. ובאופן כללי להחליט שלושה או ארבעה תאים.

החלטתי על שלושה.

עם פרופ 9 על 4.5 ששמתי סתם לנסיון .. הכנף מנסה להמריא לי מהיד ב 6 אמפר. מקסימום 25 אמפר (אפשר להחזיר את הבקר 40 לפאנג'ט ולתת לכנף בקר 30 .. ) ומקסימום של 270 ואט. התחושה ביד היא שיש כוח .. כשזוכרים שהיעוד הוא מטוס איטי שנשאר הרבה זמן באויר .. זה נראה בכיוון הנכון.

כמו כן החלטתי על המנוע היותר מהיר ..1500 kv בעיקר כי הציר של ה 1250 kv עקום . ועד שיגיע ציר חליפי ...

טרם התקנתי סרבואים. אבל כן הכנתי את המדף לקומה השניה .. ולא החלטתי אם אני רוצה לפתוח את הסאן רוף ולהוציא pt מלמעלה .. או להשאיר את זה סגור. כנראה שבתור התחלה תהיה מצלמה קדמית במקום המקורי ומצלמה תחתית איפה שהוא .. הקרקעית של הקבינה בעובי של 3-4 ס'מ .. אז זה הרבה חציבות.

יש כידוע המון מקון .. ואני משתדל להשאיר את הציוד על קו ה cg כדי שיהיה לי קל לאזן. וככה זה נראה בנתיים.

על המדבקות הירוקות החלטתי לוותר .. אפעם לא מצליח להדביק ישר ..

טוב, תאורטית .. הטיסן מוכן לטסט. למה תאורטית ? ... כי אני מעדיף להרגיש לא מוכן ולבדוק שוב ושוב מההתחלה את הכל...

התקנתי את הסרבואים מלמעלה כמו שתכננתי, את החורים המוכנים מראש מלמטה אטמתי.

משדר וידאו בחוץ ואנטנה של מקלט בחוץ ... ואיתם הפאן / טילט ... כל השאר .. בפנים. מסודר יפה בשתי קומות.

הנה התמונות.

אולי מחר בבוקר טסט .. אני אעדכן כמובן

אז כמו שתקראו בהמשך השרשור .. הטיסן הזה הוא לא פחות ממעולה ! לצב"ר

מה שכן, כדאי להזמין מראש יחד עם הטיסן גם אחד או שניים תושבות כאלו

כי הן לא הכי חזקות.
    אולי כדאי גם לבצע איזה חיזוק עם דיקט תעופתי .. אני בהחלט אבחן את הנושא, עקב העובדה המצערת ששלי נשברה !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
    נערך לאחרונה על ידי guy1a; 15-09-2013 בשעה 15:25:55.

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: כנף מעופפת פאנטום zx61

פירוט הפרוייקט לטובת הדורות הבאים:

1. טיסן, אני חייב לומר פה שבעצם הטיסן הוא פחות חשוב מהאלקטרוניקה .. ויש בחירות שונות מעולות שעלולות להתאים למטיסים שונים ולמטרות שונות. טיסן מהיר זריז וחמקמק כנראה לא יתאים גם לטיסות איטיות לצפיה בנוף עם שהיה ארוכה .. וההפך ..
    מה שכן, באופן אישי אני מסתדר יותר ומעדיף יותר כנף מעופפת מאשר טיסן "מסורתי" .. ויש לפחות שלושה תרוצים עבור זה, אחד מהם הוא הפשטות והקלות, כנף מכילה את הכל מוטמע / מחובר ומורכב ומבחינתי להגיע לשטח, לחבר סוללה ולטוס. טיסנים לרוב דורשים הרכבה כלשהיא ולי זה מפריע. מצד שני, כנף כנראה יותר יעילה מבחינה אוירודינמית .. ולבסוף, כנף יותר עמידה כי היא לרוב יותר קלה ובעלת מבנה אחוד להבדיל ממטוס רגיל שהבום ומכלול הזנב שלו פחות עמידים ..

אני יכול להמליץ על מספר טיסנים שניסיתי עם הזמן .. חלקם היו יותר מוצלחים וחלקם פחות .. עבורי ! ( לפי סדר הופעה אצלי .. )
    א. כנף סויפט2 - קטנה, מעט מטען, קלה, יחסית עמידה בגלל שנושאת סוללה קטנה וקלה, שהייה קצרה באויר.
    ב. כנף מקסי סויפט - איטי, קל, ענק ובעל יכולת נשיאת מטען מרשימה, שהייה ארוכה מאד באויר
    ג. ביקסלר 1.0 - טיסן מעולה לצב"ר, יכולת שהייה ארוכה, מהירות סבירה גם איטי וגם מסוגל לגרד את ה100 קמ"ש, עמידות מפתיעה ( וניסיתי .. בחיי שניסיתי לחסל אותו .. לקח זמן )
    ד. פלקון XEN - טיסן מעולה ! האהוב עלי ביותר עד עכשיו .. - יתרונות, עמידות, מהירות, גודל מושלם, נכנס באוטו בקלות ויש מקום לכל מה שרציתי כולל סוללות 3000, חסרונות, צריך
    לדייק במיקום CG, זמן קצר באויר עקב צריכה זרם גבוהה .. ( לפחות אצלי )
    ה. פנג'ט - לא למתחילים ...
    ו. זפיר 2 - בגדול היתה WOW כשיצאה .. אני אישית לא התחברתי .. גם פה בעיה שחייבים לדייק מאד ב CG, עמידה לרוב, יכולת נשיאת מטען מוגבלת בגלל מקום ( אלא אם חוצבים בקלקר ), יתרון, מאד אוירובטית ומהירה עקב מבנה סימטרי מעולה.
    ז. ביקסלר 1.1 - כמו הקודם, יותר נוח מבחינת חופה מתאימה לצב"ר ויותר מקום בקבינה .. חיבור כנפיים מוזר ולא כל כך מוצלח.
    ח. טוין סטאר - יציב מאד, חזק מאד, המון מקום למטע"ד, חדירות מעולה באויר, שהיה ארוכה, הכל טוב .. חיסרון, הרכבת כנפיים בשטח יכולה להיות מעצבנת במקרה הטוב, מסובכת במקרה הרע ...
    ט. פאנטון HK - מהנסיון הקצר מאד שלי איתה ( עד עכשיו 3 טיסות ) - מעולה !! עמיד ( ויצא לי לקפוד אותה בכל מיני דברים כי היא גדולה ) גם בריסוקים .. טונות של מקום בקבינה .. יש צורך לחזק עם מוטות קרבון או למינציה על מנת לטוס מהר, מעל 75 קמ"ש מתחילים פלטרים מוחשיים ... לפי פרסומים זרים שהייה ארוכה מאד באויר אפשרית עם סוללות מעל 8 אמפר שלושה תאים ( הרבה מעל שעה ) עם טווחים הזויים ...

היו כמובן עוד כל מיני .. מסוק 450, רחפנים שונים ומכוניות שטח, אבל זה לא הסקופ של הפוסט הזה.

השרשור הזה עוסק בפנטום של הסיני. ישנה המלצה גורפת לא לקנות את ה RTF !
    מהנסיון שלי, אני פעם אחת קניתי RTF , זה היה הביקסלר 1.1 .. וזאת היתה טעות, הבקר נשרף אחרי שתי טיסות .. ללא התגרות מצידי .. סרבואים נישרפו באויר ללא התגרות ולא אחרי הרבה זמן ... בקיצור, נאלצתי להחליף את כל האלקטרוניקה ... מצד שני, גם בביקסלר וכניראה גם בפנטום, המנוע הוא הצלחה .. ( המנוע המקורי של הביקסלר הראשון שלי עוד תקין ועובד ... )

לפי הסיני מומלץ פה מנוע 900 KV בסטאפ של 3 תאים.
    רוב הכותבים ב RCG בחרו מנוע בין 900 ל 1400 KV, לי יש עכשיו 1250 עם סטאפ 3 תאים. שהיה על המדף .. ( יש שבנו ל 4 תאים )
    זאת ההמלצה הגורפת וכניראה אני אזמין אחד גם.

סרבואים, מנסיון שלי .. אפשר בכיף לעבוד עם הכחולים של הסיני 900HTX ... כל עוד הכל בסדר .. אז הכל בסדר ! .. לפעמים בריסוקים מפגרים, השיניים נישברות וחייבים להחליף סרבו, אני משתדל לא לרסק לאחרונה .. לא כל כך מצליח.
    אצלי יש כאלו .. חלק מהבונים השתמשו בסרבואים עם גגש"ים מתכתיים .. יש בזה הגיון רב, לא היו לי על המדף .. והתעצלתי להזמין .. אולי בעתיד.

מה שכן, המלצה חד משמעית לחבר את הסרבואים בחלק העליון של הכנף ולא במקום המקורי בחורים שהסיני חפר בחלק התחתון. יש לזה 2 סיבות, אחת, שרידות של המנגנון .. כנף נוחתת על הבטן וכל העסק חשוף ופגיע ... שנית ויותר חשוב, ביציאה מצלילה כשהסרבו דוחף במקום למשוך הוא גם יותר חלש וגם הפושרוד עלול להתעוות במקום לדחוף את משטחי ההיגוי !!
    אם כבר חוצבים במיוחד עבור הסרבו, כדאי להציב אותו כך שהחיבור של הפושרוד יהיה ב 90 מעלות למשטח ולא בזוית כמו שהסיני עשה את זה.

בקר מהירות, כמובן משהו שמתאים למנוע / סוללה / פרופ / צריכת זרם / ....
    אני מעדיף תמיד את הפלאש האדומים של הסיני.
    במקרה הזה, 40 A

פרופ .. תלוי במה המטרה של הטיסן, תמרונים והתפרעות או שהייה ואיטיות .. אני שברתי אתמול APC 10 על 7 מהיפני, הוא היה מוצלח מאד ואני אזמין עוד כמה ..
    יש הגבלה של 11 אינטש מבחינת מקום ...
    הפרופ שציינתי אפשר לי שיוט במהירות של בערך 25-35 קמ'ש ב 5~ אמפר בערך .. שזה מספיק בשבילי ..

מבחינת שלט / מקלט .. כל אחד מה שיש לו ...
    מבחינת ציוד וידאו לצבר .. שימו לב למגבלות החוק !! אין לי ידע ולא אמליץ על דברים שאינם חוקיים בישראל.

את המסביבים אפשר לתאר ואני יכול להמליץ או לא על ציוד שניסיתי ...

1. מצלמה, יש על הטיסן מצלמת PIXIM 600 קוים מדהימה ב 30$
    2. יש גם מצלמת 420 קוים סקיוריטי2000 ב 14$ מכוונת למטה
    3. יש גם סויטש 3 מצלמות שאפשר כיום לקנות מהסיני ( לי יש אחד כזה, פשוט כי לא היה לסיני כשקניתי ) זה בדיוק אותו מוצר.
    4. המצלמה העליונה מחוברת על גימבל מהסיני, ש לי אותו מספר חודשים ולפני זה היה לי את הקטן. הגדול יותר טוב. ללא ויכוח. עם שני סרבואים כחולים כמובן
    5. BEC יש לי בק נפרד ( מסיבה היסטורית, בטוין סטאר היו בקרי מהירות אופטו ללא BEC ולכן חיברתי בק חיצוני, כרגע על הכנף יש בקר עם בק אבל כבר נשאר החיצוני כשהעברתי ציוד לכנף.
    6. טייס אוטומטי, גם פה ניסיתי כמה עד היום ויש לי את המסקנות שלי ...
    א. נובה, סטורם ושאר התואמים לבית סייקלופ. כבודם במקומם מונח .. עד היום לא נחלתי הצלחה שם. הם אמורים להיות פשוטים ומינימליים ואמורים לעשות את העבודה ... אבל .. אני לא אמליץ על המוצר הזה.
    ב. איגל טרי, פה היתה לי הצלחה גדולה יותר, אמנם ה AP נגנב לי יחד עם הפלקון האחרון ( היו שניים ) ויחד עם עוד המון ציוד וזה כואב .. אבל ה AP עבד ועבד כמעט היטב, מאד אהבתי שאפשר לערוך את התצוגה ויש גמישות אדירה במגוון החיישנים האפשריים ... אבל מצד שני, מאד רגיש לכיול .. כל מיני אשפים ויש לבצע אותם לפי סדר .. וכל שינוי של TRIM מחייב שוב להריץ את הויזרדים ... לא אהבתי, כל טיסה בצעתי נסוי RTH כמובן וכל פעם מחדש לא הייתי בטוח שזה יעבוד ברוב המכריע של המקרים זה אכן עבד !! וכניראה שבפעמים הבודדות שזה לא עבד אני הייתי אשם .. אבל זה גרם לי לחוסר ביטחון במערכת והחשש של "יעבוד או לא" ... לא נתן לי מנוחה. עוד יתרון של המערכת הזאת הוא הכנה מהירה מאד בשטח, אחרי כל ההכנות בבית .. בשטח נשאר לחכות לפיקס לווינים ויאללה לדרך !
    ג. יש את ה RV שלא היה לי אישית אבל לחברים יש / היה .. ראיתי אותם נאבקים במערכת גם בכיולים .. המערכת מאד וורסטילית ובעלת מליון אופציות מה שגורר כיוון וכיול מאד עדין ומסובך וכל טעות פה .. אוי ואבוי ... מצד שני, הכנה לטיסה בשטח ארוכה ומייגעת .. חבר קרוב שמטיס איתי הרבה, משתמש בזה. שנינו מגיעים יחד, פורסים ציוד .. מתכוננים .. וכשאני מסיים סוללה שניה הוא מוכן להמראה הראשונה שלו ...
    ד. הגילוי האחרון שלי, ארק בירד ( arkbird ) - הסיני מוכר את זה עכשיו, במילה אחת, מצוין בשתי מילים .. ממש מעולה !
    המערכת מאד פשוטה להגדרה וכיול, מאד מהירה בהכנה בשטח, מאד אמינה ( יש דיווחים על ריסוק למי ים וזה עוד עובד אחרי זה .. ) אנשים מטיסים עם זה סקיילים צב"ר !!

המערכת כוללת מאפיינים רבים שאין להרבה מערכות יקרות יותר כמו למשל geofence או נק. ציון שניתנים לשינוי בשטח ! ללא צורך במחשב.

הנה הסקירה שלי על המערכת

יש גם מערכת עקיבת ראש שאני משתמש בה .. זה לא חלק מהטיסן למעשה אבל אם כבר ..
    7. מאתר GPS - עוזר לאתר את הטיסן בזמן של ריסוק

8. יש גם כמה לדים עם מתג מופעל מהשלט

תחנת הקרקע שלי היא כמעט הכי מינימלית שאפשר ( יש יותר לייט מה שאומר מקליט עם מסך בכיס ואנטנה על המשקפיים ).
    התחנה כוללת חצובת צילום פשוטה ב 90 שח, אנטנת פאטש שמחוברת לחצובה וכל השאר מחובר לאנטנה.

מקליט DVR מהשועל או מהסיני ( אותו מוצר מעולה בדיוק ), שווה את משקלו בזהב.
    סוללת 3/2200 עם זמזם ! לא נעים כשהסוללה של תחנת קרקע נגמרת פתאום ..
    מסך גיבוי למשקפיים 3.5" וכמובן מקלט וידאו מתאים למה שיש על הטיסן
    וזהו

משקפי וידאו, אני משתמש בסיניים הפשוטים שעלו בזמנו 82$ .. לא נמכר אצל הסיני יותר .. אבל ניתן להשגה ברשת.

זהו לפי דעתי ... אם יש עוד דברים שמעניין מישהו לדעת, נא לשאול ואני אשמח לענות.
    נערך לאחרונה על ידי guy1a; 08-09-2013 בשעה 08:46:43.

3. המשתמשים 2 הודו ל guy1a על הודעתו:

אננס (08-09-2013),pomerus (08-09-2013)

תודה!
    1
    הודה 30 פעמים ב 25 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שלי היום יצא מהמחסן בגרמניה ... תעלה את כל הטיפים שצריך

תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

***... ורצית משהו שנכנס לאוטו בקלות אחרי הטווין סטאר .
    תתחדש! ראיתי שההמלצה בהוביקינג היא לסרבואים מיקרו 9 גרם, יחד עם זאת לכנף כ״כ גדולה אישית הייתי שוקל סרבואים מיני.
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כן .... אני נוטה להאמין ליצרן ... לא שותף לפראנויות של המדריך הטוב בגלקסיה :-)

תודה!
    392
    הודה 246 פעמים ב 191 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: כנף מעופפת פאנטום zx61

תתחדש, גיא! נראית כמו כנף מדהימה ( אחרי שמבינים איך להכניס אותה לאוטו )
    http://www.youtube.com/user/rcfreakamit

No good deed goes unpunished

8. המשתמשים הבאים אמרו תודה לAmitB על הודעתו:

guy1a (27-08-2013)

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה :-)

ותודה לך על הלינק לכנפיים פריקות

נערך לאחרונה על ידי guy1a; 26-08-2013 בשעה 19:41:25.

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש התקדמות?

Sent from my GT-I9500 using Xparent BlueTapatalk 2

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כן ... פרקתי את הארקבירד מהטוין סטאר ... ;-)

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מבדיקה שערכתי היום ... חיברתי את החלקים בדבק חבלנים .. וניסיתי להכניס לאוטו ...

סוג של נכנס ...

אבל זה ממש לא טוב.

אני אחפש פתרון חזק לכנף פריקה.
    לפחות חצי ממנה.

תודה!
    290
    הודה 230 פעמים ב 209 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

גיא, שמת לב שזה שהמצלמה שלך יושבת בזווית למטה כי המקום (לפי מה שנראה) מיועד למצלמה יותר קטנה וקופסאתית?
    מתן.

שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.

תודה!
    1
    הודה 30 פעמים ב 25 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הקישור של הקומה שנייה הוא בסקייל או שזה 1:1 ??
    http://www.rcgroups.com/forums/attac...mentid=5889483

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לפי מה שכתב הבחור. זה אחד לאחד.

עריכה:: אכן ..אחד לאחד. תדפיס ב 100%

מתן אני יכול להכניס אותה למקום .. זה בדיוק. יש לי אחת זהה שקוצץ החלק החיצוני של הלוח. עדיין מוטה למטה מידי לטעמי. החברים בחו'ל גם רובם בחרו פאן טילט מלמעלה .. במקום החור הזה.

נערך לאחרונה על ידי guy1a; 30-08-2013 בשעה 21:53:58.

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מברור עם בעלי כנף מחו'ל מתברר שהמיקום המקורי של המצלמה לא מתאים לחלוטין לצב'ר ...

הנה הבחירה שלי.

אגב בהד טראקר גם בניה עצמית. פרוייקט מגניב וזול.
    עלות כללית .. פחות מ 20$.

תודה!
    290
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

איזה מגניב!!!!
    מתן.

שלושה טיסנים, קוואד, Tekno eb48.2, Schumacher k1 aero, Team associated b4.2, Venom creeper.

18. המשתמשים הבאים אמרו תודה לebay007 על הודעתו:

guy1a (04-09-2013)

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

טיסת מבחן עברה בשלום ... אפשר כבר לומר שזה טיסן מוצלח מאד. .... :-)

תודה!
    62
    הודה 59 פעמים ב 43 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אתה יכול בבקשה לפרט קצת על ההד טראקר ?

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני אכתוב שרשור אם זה מעניין מישהו ..

22. המשתמשים הבאים אמרו תודה לguy1a על הודעתו:

pomerus (05-09-2013)

תודה!
    290
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני אומנם כנראה לא יבנה כזה, אבל זה מעניין.
    מתן.

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה!
    91
    הודה 34 פעמים ב 31 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

גיא תתחדש, אהבתי את החלוקה של הקבינה לשתי קומות זה נראה מאוד מסודר ונוח לתפעול

אני מקווה שהסרטונים שיצאו ממנה יהיה לפחות כמו הסרטונים מה twinstar (שלדעתי הם מצוינים!) ושלא תצתרך לבדוק כמה
    הכנף עמידה...

יובל
    מנוע זה לחלשים...

26. המשתמשים הבאים אמרו תודה לyuval-the-pilot על הודעתו:

guy1a (06-09-2013)

תודה!
    392
    הודה 246 פעמים ב 191 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות