אולי למישהו יש המלצה לגבי תוכנה להקלטת ועריכת וידאו או כל מכשיר אחר שניתן להקליט בשטח ,בדגש על פשוט לתפעול ומצד שני איכותי.
תודה
אולי למישהו יש המלצה לגבי תוכנה להקלטת ועריכת וידאו או כל מכשיר אחר שניתן להקליט בשטח ,בדגש על פשוט לתפעול ומצד שני איכותי.
תודה
שאלת מספר שאלות בייחד: הקלטה, עריכה, מכשירי הקלטה....?
לעריכה ישנן המון תוכנות, אני עובד עם Pinnacle, לתוכנה הזו יש גם יכולת להתחבר לאביזרים שונים (ממירי וידאו אנלוגי לדיגיטלי). אבל אז אתה צריך להגיע לשטח עם מחשב. ישנן עוד המון אופציות להקלטה, במידה וזו לא התשובה הרצויה שאל יותר במדוייק.
איציק
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
שלום איציק
יש לי מחשב נייד אך רציתי מכשיר הקלטה קצת פחות מסורבל,יש לך רעיון?
אני משתמש בזה ומרוצה ממנו מאד.. רזולוציה 640X480
יתרונות:
קל ,נייד,צורך 5V ואין סיכוי שיתקע כמו מחשב נייד ואתה יכול לחבר לו מסך איזה גודל שנח לך..
יש אפשרות להיתחבר למחשב בUSB והוא קורה את כל סוגי כרטיסי הזיכרון..
לא תופס מקום.
חיסרונות:
ברזולוציה הזאתי אי אפשר להקליט ולראות תוך כדי רק בפחות מיזה...
אז אני חיברתי אותו במקביל עם מפצל הוידאו ואני מעיל את ההקלטה ומחבר את המסך למפצל ורואה את מה שאני מצלם תוך כדי גם במסך..
המחיר שדורשים עליו די גדול אם מחפשים טוב אפשר למצוא מחיר סביר אני אישית קניתי יד שניה..
בגדול ממליץ מאד ולכסף שתשקיע ולגודל שהוא תופס לדעתי עדיף ממחשב נייד וארכוס.. ובטח שממצלמת וידאו
ואם זה לא בכיוון שלך תלך על ארכוס , ובזה אין לי המלצה כי אין לי ניסיון אבל לאיציק יש.
זה המכשיר.
http://www.teds.com.au/www/6/files/v-mate_src1.gif
אני משתמש להקלטה במצלמה מדגם :panasonic nv-gs50
מצלמה בת 5 עם כניסת וידאו ואיכות מעולה
תודה לכולם
אני גם משתמש במצלמה דיגיטלית להקלטות(תודה לצביקה) - מבחינת איכות זה מעולה אבל לאחרונה החלו לצוץ RCA to USB adapters שעושים עבודה מעולה דוגמה ה EasyCap.
באופן אישי אני מתכון בזמן הקרוב לעבור להקלטה על גבי מחשב כי בכל מקרה אדרש לו מסיבות אחרות.. אם יש לך מצלמה דיגיטלית ולא צריך מחשב נייד לך על המצלמה - זה פשוט יותר קומפקטי. אם יש לך מחשב ואין מצלמה לך על מחשב. אם יש לך שניהם מה אתה עושה פה? לך תטיס.![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
מעיין ,
לפני תקופה די ארוכה עוד בפתיחת הפורום משהו כזה אני קניתי את הUSB של EasyCap
ואתה הזהרת אותי מאיכות קליטת וידאו למחשב נמוכה מאד.. ואכן צדקת .. יש לCRAZYGUY
משהו יותר רציני שהוא קולט וידאו למחשב בUSB והאיכות שלו ממש טובה.. אז אם כבר דרך מחשב אז משהו איכותי..
גיא.
שלי מתחבר למחשב דרך FIREWIRE ודורש מתח מסויים אבל זה בעיה שקל להתמודד איתה הוא קבוע בתוך הארגז שלי אני רק מחבר סוללה שמזינה מתח להכל (מקלטים, דייוורסיטי, מפצל והמכשיר דגימה)
הוא מקליט בפורמט DV ששוקל דיי הרבה אבל מצד שני זה כאילו דגימת וידאו ממצלמת DV..
אמור להיות זהה לאיכות של הקלטה על גבי מצלמת מיני DV שנחשבת לאיכותית ביותר.
לדעתי מצלמת וידאו היא גדולה והיא עם סוללה משל עצמה שצריך עוד טעינה ולדאוג שיהיה עוד סוללה מלאה..
ומחשב נייד בשלב כלשהו צריך טעינה הסוללות לא מחזיקות משהו.. וזה מקום סירבול ויש סיכוי קטן אבל יש שיכול להיתקע לך ההקלטה ,ומניסיון שלי הכי חשוב בטיסה זה הקלטה למקרי שקורה משהו...
לדעתי הכי יעיל נח וטוב זה או ארכוס או הV-MATE של סאןדיסק..