מישהו בא לסטלה היום או לכרמליה ביום רביעי ? יכול להיות משובח ...
![]()
מישהו בא לסטלה היום או לכרמליה ביום רביעי ? יכול להיות משובח ...
![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
שלח לי הודעה לפני...אני יבוא להגיד שלום
הטסתי היום בסטלה עם אשתי. הייתה רוח צפונית מעולה מהמרפסת. סוף סוף אני רואה את הGUPPY טס טוב. מה זה טוב - הייתי המום. טיסן 3D לצוק. באזים מהירים מאוד, רולים בקצב מטורף, בערך נייפ-אדג'ים, טיסה הפוכה כמו ישרה ותופס גובה מצויין. אני מרוצה מעל הראש.
לינק לשרשור הבנייה של הטיסן המדהים הזה.
עכשיו אני צריך לחשוב איך אני מחדיר לתוכו את ה 70 גרם שצריך בשביל לאזן אותו (היום השתמשתי ב 16 מטבעות של 10אג'). למישהו יש רעיון ? משקולות של פנצ'ריות ? הם התחילו להתקמצן עליהם - מחיר העופרת עלה? אחד אמר לי שזה עולה לו 30 שקל ל 60 גרם.
גם הDIU כיכב והחזיק ברוח (למרות שאפשר היה להוסיף משקל באף ואז הוא היה יותר חודר).
הנה התמונות והסרטון :
http://www.youtube.com/watch?v=vldpP0VVKMw
טעינה בחוואה כי לא הבאתי קונקטור מתאים לצפון
DIU DLG
LEG GUPPY
שקיעה יפה בסטלה
![]()
נערך לאחרונה על ידי sharonx; 13-04-2009 בשעה 08:02:59.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
הוספתי את הסרטון
התחזית ליום רביעי עדיין מעולה.
מי בא ? אני עומרי ואלון נהיה בצוק כרמליה בסביבות אחת בצהריים.
אני מתרגש מלחשוב על להטיס את הגופי בתנאים כאלו. הטיסן טס מ-ד-ה-י-ם.
לך לחנויות דיג, יש מכל הגדלים.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
אני גם דייג חובב ויש לי משקולות אבל הם שמנות ולא שטוחות כמו של הפ'נצרמאעכרים
הדאונים טעונים צבועים ומוכנים למחר.
WINDGURU חוזה רוחות מדהימות לכרמליה וכבר עכשיו יש רוח מערבית מטורפת בחוץ. זה הביא לי רעיון להטסת דאוני צוקים לילה (עם לדים) אבל על זה יבוא שרשור אחר.
מצאתי שיטה נהדרת לסימון טיסנים בצורה זמנית - ריססתי על מסקינטייפ רחב עם ספריי וורוד שעולה 10 שקל והנה התוצאות. ככה ניתן לעשות ניסוי מה רואים יותר טוב לפני צביעה קבועה. אני שוקל לעשות איירבראש אצל מישהו מקצועי לדאון GUPPY. ממה שדיברתי איתו אמור לעלות כ 100 שקל. הוא עושה חולצה ב 10 דקות לשם ההשוואה. עכשיו נשאר רק לחשוב על סכימה.
מה שבטוח - אוריינטציה לא תהיה בעיה מחר (זיגי - תודה על הרעיון לשבור את הסימטריה).
![]()
אחלה תמונות אם הכל ילך כשורה לגבי הטיסן של שחר אולי ניפגש שמה....
מעוניין?