איזה מנוע דרוש לטיסן מוטת כנפיים 220
תודה לעוזרים
איזה מנוע דרוש לטיסן מוטת כנפיים 220
תודה לעוזרים
לדעתי:
60-90 2 פעימות.
70-91 4 פעימות .
של איזו חברה?
רוצה לספר בדיחה לאלוקים ?ספר לו על תוכניותיך!
,אלון שדה.
אם אתה רוצה רעש מנוע דומה ל SCALE
שים מנוע בנזין 20 סמ"ק.
אם אתה מאזור המרכז או גליל תחתון אפשר לעזור לך
בייעוץ והדרכה.
נחיתות מוצלחות.............
אני בונה סקייל נגריה
מי מוכר בנזין 20 סמ"ק.
אני מטיס בדרך כלל עם O.S
,USV TKH
אני בונה סיג 1/5 עם מוטה של 215 ס"מ ומנוע saito82 הוא over power קיצוני עד למחשבה למכור ולעבור ל 72 .
רוב הפייפרים בגדלים האלה דורשים מנוע 46-50 (הגוף שלו בנוי מקורות ועם העילוי המטורף של הכנפיים הגדולות , לא צריך מנוע גדול).
אלי, נכון מה שגיא כתב, לי יש אותו הפייפר עם SAITO 80 והוא גדול עליו החלפתי לפרופ פסיעה קטנה יותר כדי שבסרק הטיסן לא יסיע.
אני מציע לך להרכיב מנוע 4 פעימות - בגלל הרעש וגודל של 72. אם אתה הולך על 2 פעימות לא יותר מ -50.
אלי!
קאב של 2.20 מ' יטוס בצורה מעולה עם 46 2 פעימות או 70 4 פעימות
שלא תחשוב אפילו על בנזין 20 סמק !!!
יש לי קאב 1.75 מ' עם 46 והוא לגמרי חזק עליו!
אל תשכח, קאב זה לא טריינר!, ההמראות הטיסה והנחיתות צריכות להיות איטיות
ותואמות לדבר האמיתי, אני הייתי הולך על ה70 , יותר יקר, אבל מתאים בול!
והסאונד... כמו חלום!
בהצלחה!
יואב.
על האריזה ממומלץ 2 פעימות 60-90 אני בדרך כלל מרכיב מנוע OVER PAWER אך הפעם אני חשבתי על מנוע 90 OS
בדרך כלל צודקים מה שממליצים, הפעם פיספסו בגדול. קח את העצות שקבלת הם מנסיון אמיתי ומעשי בשטח אם אותו הטיסן שאתה בונה, ועם אנשים ותיקים ומנוסים, לא תצטער. מנוע 50 2 פעימות, ומנוע 72 4 פעימות יהיו over power לטיסן הזה כמו שאתה רוצה, לא יותר.
נערך לאחרונה על ידי גבי א; 20-04-2009 בשעה 21:47:29.
תודה לכולם אני ממש מופתע מהפערים בין המומלץ ע" הייצרן ל"שטח".
עדיין לא קניתי מנוע. מעניין להיות נוכח בהטסה של טיסן זהה מנוע 50
תודה לכולם.
אתה צריך להחליט מה אתה רוצה מהטיסן וזה יאפשר לך לבחור את המנוע הנכון.
בנית פייפר שאמור להיות טיסן מתכונתי ולטוס כמו שפייפר טס. אם אתה חושב שהטיסן צריך לרחף אנכית "על המנוע", או "לקרוע" את השמים במהירות - דברים שהוא לא אמור לעשות - שים לו מנוע ענק ותהנה.
אבל אם אתה רוצה פייפר, שים לב שכמעט כולם מדווחים שהם טסים בסופו של דבר בחצי מצערת, בגלל תכונות הטיסה של הטיסן הזה ובקושי נוחתים גם כשמנוע בסרק. בקיצור , תבחר מנוע אחרי שתחליט מה אתה רוצה מהטיסן.
![]()
תודה ניראה לי שאני קונה OS75 אני אוהב מעט OVER PAWER
(ההמלצות הועילו לי מאוד לגבש החלטה שהתחילה במנוע 120 עד שהבנתי שזה מיותר לחלוטין )
באופן מוחלט-אל תיקח מנוע אחר מ-70 ארבע פעימות. כל מנוע אחר יחטיא את המטרה והאופי של הטיסן הזה.
בברכת נחיתות טובות,
אבי סירוטה