שלום לכולם,
גיליתי היום שחבילה שאני מחכה לה (מנוע ופרופ מסין) - "נמסרה ליעדה" לפני שלושה ימים.
מיותר לציין שלא נמסרה ולא נעליים.
עשיתי כבר כ 20 טלפונים לדואר ישראל הבוקר, אין מענה.
יש למישהו רעיון או הצעות, מה ניתן לעשות במקרה כזה?
שלום לכולם,
גיליתי היום שחבילה שאני מחכה לה (מנוע ופרופ מסין) - "נמסרה ליעדה" לפני שלושה ימים.
מיותר לציין שלא נמסרה ולא נעליים.
עשיתי כבר כ 20 טלפונים לדואר ישראל הבוקר, אין מענה.
יש למישהו רעיון או הצעות, מה ניתן לעשות במקרה כזה?
פשוט ביזיון....
החבילה שלי התקבלה לסניף הדואר ב 9/8 ועדיין לא קיבלתי מכתב.
הלכתי לסניף ואמרו לי שאני אבוא עוד עשרה ימים כי הם עדיין לא מיינו את החבילות וזה עדיין בשקים.
הזוי!!!
כנראה שגם במקרה שלך זה נמצא בסניף דואר שליד הבית, תנסה שם.
אפשר להתנחם בזה שבהם לא יעילים גם בהחזרת מוצרים לשולח...אז חבילה יכולה לחכות על המדף עד שמביאים לך את הפתק הביתה... איזה 10 ימים
אני יודע...זה לא מנחם בכלל
רן ענבר
אצלי בסניף אם המושבות בפתח תקווה לוקח לחבילה שבועיים מהרגע שהיא מגיעה לסניף המרכזי בפתח תקווה ועד שאני מקבל פתק אדום בסניף ליד הבית,פעם זה היה מגיע באותו היום.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
אצלנו הדוור נפתר ב-93, מאז עוד לא הגיע מחליף..שלחו אותו בדואר ישראל - הוא עדיין במיון.
יום אחרי ההודעה המקורית שלי, מתפרסמת (עוד) כתבה ב YNET:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4691326,00.html
אני באמת לא יודע מה לעשות. להזמין עוד מנוע? לקנות בארץ בפי 3 מחיר?
שאלות טובות ... ותשובות איין![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
צרת רבים חצי נחמה? או נחמת טיפשים?
יש לי רעיון!
למה שלא יאספו משלחת של בכירי הדואר... ויסעו ל"סיור מקצועי" ברחבי העולם לראות איך דואר צריך לעבוד?
יש מדינות זה היה נגמר בכך שמכניסים אותם לחדר עם אקדח...
ומבקשים מהם לחסוך ניירת ואי נעימות...
רן ענבר
"שליט צפון קוראה הצעיר, קים ג'ונג און, הוציא להורג בתלייה את שר הפנים ואת כלל עובדי הדואר בארצו - לאחר שחבילה שהזמין מסין ובה חלקי טיסנים לחיל האוויר המלכותי לא הגיעה בזמן."
האמת? לא הייתי מתפלא לראות כותרת כזו.![]()
עדכון:
סטטוס החבילה שלי השתנה מ "נמסר ללקוח" ל "הגיע לבית הדואר לשם חלוקה". מעניין.
נקודות אור נוספות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4691782,00.html
המדינה יותר אשמה מ"רשות הדואר"..שם יש עובדים טובים ועובדים לא טובים (בערך כמו בכול מערכת גדולה..) - הם פשוט קורסים,
זו בעיה בסדר גודל שהמדינה צריכה לטפל ולא יכול להיות שיש רשות דואר אחת שכולנו שבויים שלה והיא לא ממש מתפקדת.
*עוד נושא שקשור לשירות הציבור שהממשלה לא מטפלת שאגב זו גם מערכת שלא ממש מתפקדת בשנים האחרונות..בקיצור - אנחנו עמוק בבוץ![]()